nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ο κόσμος που θέλει να αγοράσει νέο σύστημα, δεν έχει πάντα τα λεφτά που απαιτούνται για τα μηχανήματα της Apple. Επίσης αν μιλάμε για PC/laptop, μάλλον θα αργήσει λίγο ακόμα να δει Android-x86 που να έχει όλες τις δυνατότητες των Windows. 1
KilliK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γούστα δεν είναι αυτά? Οι άσχημοι δεν έχουν δικαιώματα? οχι. 1
Pelegolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 οχι. Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα φίλε μου. Ακόμη και η Φούρκα Φαμούρκα Φάρφαλα!!!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εγω τα εβαλα τα 8..ωραια πολυ καλα σε αποδοση...το μονο προβλημα που ειχα ηταν με κατι προγραμματακια που δεν ηταν συμβατα..και με δυσκολευε λιγο η εμφανιση...και γυρισα στα 7 λογω της μικρης ασυμβατοτητας..αλλα ειναι μια χαρα...τι ειστε εσεις εδω μεσα ρε? οτι βολευει τον καθεναν βαζει.
c4lex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ο κόσμος που θέλει να αγοράσει νέο σύστημα, δεν έχει πάντα τα λεφτά που απαιτούνται για τα μηχανήματα της Apple. Επίσης αν μιλάμε για PC/laptop, μάλλον θα αργήσει λίγο ακόμα να δει Android-x86 που να έχει όλες τις δυνατότητες των Windows. Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι windows το Android. Δεν χρειάζεται x86 το Android για συμβατότητα or w/e. http://www.skroutz.g...ansformer Prime Το μεγάλο κόλπο είναι ότι o χρήστης δεν χρειάζεται όλες τις δυνατότητες των windows. Το iPad, τα nexus devices και όλα τα tablets/hybrids μια χαρά τον καλύπτουν. Η Desktop αγορά πεθαίνει (για αυτούς που χρειάζονται εξειδικευμένες εφαρμογές) γιατί τα υπάρχων συστήματα είναι ήδη υπέραρκετά για την δουλειά τους. Έχετε δει συστήματα και λογισμικό που χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις?
injen Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη μεχρι την RC που ειχε το aero να το ενεργοποιησεις κατα επιλογη μεχρι την τελικη εκδοση τι αλλαξε? Προφανως τιποτα ,απλα αυτος ο τραμπουκικος τροπος που επεβαλλαν το νεο ανιαρο και και δισδιαστατο UI ακομα και σε πανισχυρα συστηματα με την τελειως ακυρη και ουτοπικη αποψη της εξοικονομισης ενεργειας εμενα προσωπικα με χαλαει οσο τιποτα αλλο. Αναγνωριζω την προσθηκη δυνατοτητων και καινουργιων χαρακτηριστικων και την καλωσοριζω, αλλα με τιποτα δεν δεχομαι να γυρναω πισω αντι για μπροστα στον τομεα UI επειδη μια εταιρεια αποφασισε αντι κατι να το εξελιξει και να το κανει ενεργειακα πιο φιλικο , να το αφαιρεσει τελειως , ακομα και ως επιλογη , υιοθετοντας την αποψη ποναει κεφαλι - κοψει κεφαλι. Σιγουρα πολλοι δεν θα συμφωνειτε μαζι μου , αλλοι θα με χαρακτηρισετε γραφικο , ομως πιστευω οτι το οπτικο θεμα οπουδηποτε και εαν εχει εφαρμογη ειναι ενα θεμα καθαρα υποκειμενικο. 1
ektor7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Να συνηθισει το ανιαρο design των 8; γιατι; Tι ειναι το aero ui,ποτε εμφανιστηκε πρωτη φορα και τι περιλαμβανει,ξερεις?
disqualified Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι windows το Android. Δεν χρειάζεται x86 το Android για συμβατότητα or w/e. http://www.skroutz.g...ansformer Prime Το μεγάλο κόλπο είναι ότι o χρήστης δεν χρειάζεται όλες τις δυνατότητες των windows. Γι αυτο ακριβως υπαρχουν τα windows RT με υποστηριξη office. Αυτο που πραγματικα ισως εχει σημασια για την πλειοψηφια των χρηστων. Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου η κινηση ειναι σωστη τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω Μπορει οι αδυναμοι χρηστες να μπερδευτουν λιγο αλλα ταυτοχρονα ειναι αυτοι που παση θυσια θα επιμεινουν στην πλατφορμα
c4lex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γι αυτο ακριβως υπαρχουν τα windows RT με υποστηριξη office. Αυτο που πραγματικα ισως εχει σημασια για την πλειοψηφια των χρηστων. Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου η κινηση ειναι σωστη τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω Μπορει οι αδυναμοι χρηστες να μπερδευτουν λιγο αλλα ταυτοχρονα ειναι αυτοι που παση θυσια θα επιμεινουν στην πλατφορμα Αυτό πίστευε και η Microsoft τουλάχιστον. Αλλά σκέψου το εξής: Από τις ώρες που είσαι στον υπολογιστή σου, πόσο τις εκατό χρησιμοποιείς το Office? Δεν σου μιλάω για γραμματέα, μιλάω για σένα, τον απλό χρήστη..
lexmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, συγνώμη λίγο, μαλώνετε για το κατά πόσο οι απλοί χρήστες θα δυσκολευτούν ή όχι; Μιλάμε για τους ίδιους οικιακούς χρήστες που το μόνο που κάνουν είναι μπαίνουν facebook και να παίζουν τα παιχνιδάκια τους από εκεί; Και πως ακριβώς, αν μιλάμε για αυτούς, θα δυσκολευτούν με τα 8 που το μόνο που πρέπει να πατήσουν είναι το ON του υπολογιστή τους και μετά το tile του ΙΕ 10; Εκτός και αν μιλάτε για άλλους οικιακούς χρήστες και εγώ έχω μείνει πίσω στην αλληλεπίδρασή μου με αυτή τη νέα γενιά! 2
c4lex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, συγνώμη λίγο, μαλώνετε για το κατά πόσο οι απλοί χρήστες θα δυσκολευτούν ή όχι; Μιλάμε για τους ίδιους οικιακούς χρήστες που το μόνο που κάνουν είναι μπαίνουν facebook και να παίζουν τα παιχνιδάκια τους από εκεί; Και πως ακριβώς, αν μιλάμε για αυτούς, θα δυσκολευτούν με τα 8 που το μόνο που πρέπει να πατήσουν είναι το ON του υπολογιστή τους και μετά το tile του ΙΕ 10; Εκτός και αν μιλάτε για άλλους οικιακούς χρήστες και εγώ έχω μείνει πίσω στην αλληλεπίδρασή μου με αυτή τη νέα γενιά! Σε αυτή την περίπτωση, ένα chromebook τον υπερκαλύπτει και στην υποδιπλάσια τιμή. http://www.google.com/intl/en/chrome/devices/
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Η εταιρεία προσκάλεσε 12 έμπειρους χρήστες PC να δοκιμάσουν τα Windows 8 αυτό μπορώ να το εκλάβω μόνο σαν αστείο... τόσα άτομα για να πούνε αυτό που ήδη είχαν αποφασίσει? ρε πλάκα μας κάνετε? αν θέλετε να πείτε την γνώμη σας και να μην γελάνε ακόμα και όσοι είναι φανατικοί κατά των WIN8 κάντε καποια σωστή δοκιμή, κάντε μια δημοσκόπηση για το τι λένε οι χρήστες και οχι βλακείες με 12 έμπειρους χρήστες...
disqualified Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτό πίστευε και η Microsoft τουλάχιστον. Αλλά σκέψου το εξής: Από τις ώρες που είσαι στον υπολογιστή σου, πόσο τις εκατό χρησιμοποιείς το Office? Δεν σου μιλάω για γραμματέα, μιλάω για σένα, τον απλό χρήστη.. Δε διαφωνω οτι η βασικη δουλεια μπορει να γινει και με αλλους τροπους. Ουτε λεω οτι εχω το αλαθητο στην αποψη μου. Αλλα τυποι απλων χρηστων υπαρχουν πολλοι. Αλλοι χρησιμοποιουν πολυ word αλλοι οχι. Εγω μπορει να μην ειμαι 24/7με το office ανοιχτο αλλα ειναι ενα feature κλειδι στους υπολογιστες. Πάντως αυτη τη στιγμη εχω εγγραφο word ανοιχτο. Όπως και η δυναμη της συνηθειας. Οπως ειπα και πριν ειναι ρισκο οπως και να το κανουμε
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι windows το Android. Δεν χρειάζεται x86 το Android για συμβατότητα or w/e. http://www.skroutz.g...ansformer Prime Το μεγάλο κόλπο είναι ότι o χρήστης δεν χρειάζεται όλες τις δυνατότητες των windows. Το iPad, τα nexus devices και όλα τα tablets/hybrids μια χαρά τον καλύπτουν. Η Desktop αγορά πεθαίνει (για αυτούς που χρειάζονται εξειδικευμένες εφαρμογές) γιατί τα υπάρχων συστήματα είναι ήδη υπέραρκετά για την δουλειά τους. Έχετε δει συστήματα και λογισμικό που χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις? Αν και κατανοώ το επιχείρημά σου (και εν πολλοίς συμφωνώ με αυτό), δεν αντέχω να μην το πω: η αγορά Desktop πεθαίνει τα τελευταία 30 χρόνια αλλά όλο μπροστά μας τη βρίσκουμε. Επίσης πολύ αμφιβάλλω ότι ο μέσος χρήστης δεν θα προτιμήσει ένα "κανονικό" laptop από ένα tablet/hybrid παρόμοιας τιμής. Μελλοντικά προς εκεί κινείται η αγορά, αλλά ακόμα νομίζω είναι λίγο νωρίς. Πιστεύω πως θα χρειαστούν 2-3 χρόνια ακόμα.
lexmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Σε αυτή την περίπτωση, ένα chromebook τον υπερκαλύπτει και στην υποδιπλάσια τιμή. http://www.google.co...chrome/devices/ Οπότε, στην ουσία, το θέμα σου είναι η τιμή και όχι το νέο UI! Ε, και γιατί δεν το έλεγες από την αρχή μόνο έπιασες και ανάλυες θεωρίες περί χρηστικότητας; Για να μην παρεξηγηθώ. Τα δοκίμασα τα 8, καλά είναι, καλές οι βελτιώσεις τους, κτλ, αλλά είμαι ακόμα με τα 7. Θα περιμένω ακόμα κάνα 2μηνο πριν πω ότι θα περάσω μόνιμα προς τα εκεί. Γιατί; Με ξένισε αρκετά το UI, και δεν είμαι για πολλές και απότομες αλλαγές. Δεν κάθομαι όμως να τα βγάζω και άχρηστα, έτσι;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα