Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

μόλις πήρα το καινούργιο gaming pc απο την επισκευή της κάρτας γραφικών γεμάτος χαρά βάζω το skyrim σε ultra high που μου έχει μείνει απωθημένο και παίζει καμπάνα...............για περίπου ένα 5λεπτο.....

Μετά αρχίζει ο κέρσορας και συμπεριφέρεται πολύ περίεργα.

Όταν τον κουνάω προς τα αριστερά κάνει σπαστικές κινήσεις πάλι πίσω. Το περίεργο είναι οτι ολες οι άλλες κατευθύνσεις δουλεύουν κανονικά, δεξιά, πάνω και κάτω.

Στην αρχή λέω μούφα το ποντίκι, ενα hoorai laser gaming mouse το είχα πάρει και φθηνά, αλλα μετα συνδεσα το ασυρματο ποντικι του λαπτοπ και πάλι τα ιδια!!!

Λέω μάλλον το skyrim θα φταίει, οπότε το κλείνω, στο desktop δουλευει μια χαρά....

Βάζω deus ex missing link, και πάλι τα ίδια !!!! Οταν κοιτάω αριστερά κάνει σπαστικές κινήσεις προς τα δεξιά πάλι.

Κοντεύω να τρελαθω... Το κάνει μόνο οταν ειμαι ingame και οχι στο desktop, ουτε στα μενού επιλογων.

specs:

amd 8120 3.1 ghz octacore

msi 7950 twinfrz OC

asrock 970 extreme 3

32 gb ram

128 gb SSD samsung

win7 64x

Επεξ/σία από g8anos
Δημοσ.

θέμα drivers πιθανόν να έιναι. Δεν νομίζψ να έχει κάτι η καρτούλα

Επίσης έχω και μία απορία πως κούμπωσες τον 8120 sthn z77 extreme..

Δημοσ.

Το εψαξα με τα drivers αλλα τπτ.

Εβαλα τα drivers απο το CD για το ποντικι, παλι τα ιδια κανει / Τα εβγαλα και παλι καμμια διαφορα.

Εκανα update τα drivers της GPU αλλα και παλι τπτ!

Στο μενου το skyrim οταν πατησω ESC ολα ρολοι.. μεσα στο παιχνιδι χαλια μαυρο.

Λάθος εκανα για την μητρικη, ειναι η ASRock 970 Extreme 3 (AM3+), sorry για το μπερδεμα

Δημοσ.

Ναι, ειχα αγορασει τα κομματια καινουργια απο το ιντερνετ και τον εφτιαξα μονος μου, αλλα η καρτα ειχε θεμα, δεν εδινε σημα.

Εστειλα ολο το κουτι πισω και μου ειπαν οτι η καρτα ηταν χαλασμενη και μου βαλανε αλλη,

Η μητρικη

http://www.tecstore.net/Produkt/454912/ASRock-970-Extreme3-(AM3+)/272180

Η καρτα

http://www.tecstore.net/Produkt/455877/MSI-Radeon-HD-7950-3072MB-Twin-Frozer-OC-DVI%7CHDMI%7C2xDP

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω το βραδυ που θα παω σπιτι γιατι ειμαι στην δουλεια τωρα.

Παντως οσο και να googlarw δεν εχω βρει παρομοια περιπτωση :(

Αυτο που με τρελαινει ειναι οτι οταν ειμαι ingame παρουσιαζει το προβλημα, ενω ακριβως το δευτερολεπτο που θα πατησω ESC στο μενου, ολα δουλευουν αψογα...

Δημοσ.

νομιζω οτι το ποντικι εχεις αποκτησει πολιτικες πεποιθήσεις και δεν θελει αριστερα τεινει κεντρο δεξια ή ακρα δεξια

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι το ποντικι εχεις αποκτησει πολιτικες πεποιθήσεις και δεν θελει αριστερα τεινει κεντρο δεξια ή ακρα δεξια

LOL

τουλαχιστον να ειχε σταθερες αποψεις κατι θα ηταν! Αυτο κανει απανωτες (ριζο)-σπαστικες αλλαγες!

:D

Δημοσ.

Update:

Το ελυσα το προβλημα για οποιον εχει παρομοια προβληματα..

Δανείστηκα το ποντικι απο την δουλεια που ειναι ενα παλιο optical mouse της logitech για να το δοκιμασω, μιας τα δικα μου ηταν και τα δυο laser.

Προς μεγαλη μου ανακουφιση ειδα οτι δουλευε απροβληματιστα και εκει πλεον καταλαβα οτι ειναι το frequenzy rate (οχι τα dpi) των ποντικιων που φταιει. Ηταν πολυ μεγαλο!

Εγκατεστησα ειδικο προγραμματακι για το ποντικι ωστε να μπορω να το ρυθμισω και το χαμήλωσα γυρω στα 125 - 150 hz και τωρα δουλευει αψογα!

:D

Δημοσ.

Update ξανα...

Ενω ειχε βελτιωθει αρκετα, εκανε ακομα κατι μικροτρανταγματα σε μικροτερο βαθμο βεβαια, αλλα κ παλι ενοχλητικα οταν παιζεις fps (max payne)

Το συνδεσα σε USB3 θηρα και βελτιωθηκε κ αλλο ...

παντως πρεπει να φταιει κατι αλλο.

Αρχισα να υποψιαζομαι το motherboard Asrock 970 extreme 3, γιατι μαζι με τα drivers μπηκε και ενα προγραμμα usbfastx η καπως ετσι λεγεται... Απεγκατασταση λοιπον και ξανα τεσταρισμα ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα...

Το προβλημα δεν λυθηκε, που κ που το πιανουν τα τρελα του και μονο ingame...

Εχει 3 ρυθμισεις dpi που με ενα κουμπι το αλλαζεις,

μονο η μεσαια δουλευει σχετικα σταθερα,

οι αλλες δυο τα παιζουν τελειως οταν κουναω προς τα αριστερα τον κερσορα...

Οταν ακομα κ στην μεσαια μ κανει μλκιες, η μονη λυση ειναι να το βγαλω απο το usb και να το ξαναβαλω σε αλλη θεση...

μεχρι το επομενο restart του pc...

Εχω φρικαρει, πολυ σπαστικο να παιζεις css και να σημαδευει οπου γουσταρει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...