Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Internet,ταινιες,μουσικη...τα βασικα δηλαδη.

Προοριζεται για κοπελα που δεν εχει πολυ καλη επαφη με το αθλημα επομενως δεν εχει και απαιτησεις.

Το budget ειναι γυρω στα 500 ευρα.

edit

Τωρα παρατηρησα οτι η καρτα γραφικων που εχει δεν λεει τιποτα.Το μηχανημα σιγουρα δεν θα χρησιμοποιηθει για gaming αλλα καλα να εχει μια καρτα λιγο της προκοπης...Επισης θα προτιμουσα να εχει intel cpu.Καμια προταση?

Επεξ/σία από lostgravity
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και οι intel gpu αν δεν παίζει παιχνίδια....

Λοιπον:

1)Ειναι το fujitsu AH532 με i5 cpu, intel HD 4000 και 500αρι σκληρό...αλλά είναι χωρίς windows!!1 χρόνο εγγύηση αλλά με άλλα 50 ευρώ πας στα 3 χρόνια...

Αυτό το laptop έχω και εγώ αλλά εμένα είναι με την gt 620m...Αν θες κάτι με ρωτάς...

2)Το dell N505 με i3 cpu, intel HD 3000 και 320gb σκληρό....Αυτό έχει windows και 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν έχει usb 3.0

3)Το ίδιο Dell αλλά με μεγαλύτερο σκληρό!!

4)Τέλος αν θες καλή κάρτα γραφικών σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος...

Παραεισαγωγής με αγγλικό πληκτρολόγιο και με εγγύηση e-shop....

Αυτά απο μένα... :)

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι και οι intel gpu αν δεν παίζει παιχνίδια....

Λοιπον:

1)Ειναι το fujitsu AH532 με i5 cpu, intel HD 4000 και 500αρι σκληρό...αλλά είναι χωρίς windows!!1 χρόνο εγγύηση αλλά με άλλα 50 ευρώ πας στα 3 χρόνια...

Αυτό το laptop έχω και εγώ αλλά εμένα είναι με την gt 620m...Αν θες κάτι με ρωτάς...

2)Το dell N505 με i3 cpu, intel HD 3000 και 320gb σκληρό....Αυτό έχει windows και 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν έχει usb 3.0

3)Το ίδιο Dell αλλά με μεγαλύτερο σκληρό!!

4)Τέλος αν θες καλή κάρτα γραφικών σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος...

Παραεισαγωγής με αγγλικό πληκτρολόγιο και με εγγύηση e-shop....

Αυτά απο μένα... :)

Ισως να ειμαι προκατειλημμενος αλλα θα ηθελα να αποφυγω fujitsu και lenovo.

Tα dell απο οτι βλεπω εχουν σχεδον ιδια χαρακτηριστικα με το toshiba που ποσταρα αρχικα,το οποιο εχει και μια usb 3.0 θυρα.

Λες δλδ αυτη η gpu δεν ειναι και τοσο προβλημα για την χρηση που προοριζεται το μπρικι ε? :P

Δημοσ.

Καλα δική σου ειναι η επιλογή ετσι κ αλλιώς....

Αναλυτικό review για το dell

Και το toshiba καλό είναι...έχει οπως ειπες usb 3.0 και κρατάει γυρω στις 5 ώρες η μπαταρία....εχει 1 χρόνο εγγύηση ο,τι και αν συμβεί...

Αλλα το dell έχει λιγο καλύτερο επεξεργαστή και windows 8.....

Δημοσ.

http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html

Καλά εσύ απο οτι βλέπω είσαι κολλημένος με τα toshiba και με τις ανεξάρτητες κάρτες γραφικών!

Τέλος πάντων!

Καλή αγορά!! :)

Οχι ουτε καν,εγω Dell εχω!Απλα στρεφομαι πιο πολυ προς τα εκει λογω της 2ετους εγγυησης και επειδη δεν ετυχε να ακουσω καποιο εντονο παραπονο για τα Toshiba,αν κανω λαθος διορθωσε με :).

Σε οτι εχει να κανει με τη gpu,ναι θα προτιμουσα να ειναι ανεξαρτητη οπως λες.

Με τα μοντελα της Samsung δεν εχω ιδεα τι παιζει,αλλα για να το προτεινεις κατι θα ξερεις ;)

Δημοσ.

Είναι καλύτερο το samsung απο το toshiba! :)

Τώρα και για τα samsung έχω ακούσει πολύ καλά λόγια....φυσικα και δεν είναι σαν τα turbo-x, hp, fujitsu κτλπ....

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...