Sordnaxela Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Όπως όλοι ξέρετε και βλέπετε http://www.google.com/nexus/4/ το νέο Nexus έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Αμερική και επειδή ένς φίλος μου έρχεται από Αμερική σε λίγο καιρό, σκέφτομαι να του πω να μου το φέρει. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω ένα κινητό χωρίς υποστήριξη 4G; Επίσης θα έχω θέμα με την ελληνική SIM ή όχι; Το κινητό είναι ξεκλέιδωτο όπως λέει και στο site της η Google. Με την εγγύηση τί γίνεται; Όποιος γνωρίζει, ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι να γίνει ευρέως διαθέσιμο το 4G (εδώ δεν είναι το 3G ακόμα) θα έχεις βάλει πλώρη για το παραμεθεπόμενο Nexus. Με τη sim δε θα έχεις πρόβλημα, αν και φαντάζομαι πως ξέρεις ότι δέχεται micro sim και όχι mini sim. Είναι ξεκλείδωτο και δε θα έχεις πρόβλημα. Εγγύηση όμως δε θα έχεις, παρά μόνο στην Αμερική. Αν το πάρεις από χώρα της Ε.Ε. όμως, θα έχεις και στην Ελλάδα, από τη στιγμή που θα το εισάγει η LG εδώ όμως. Όχι πιο πριν.
giorgos1966 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Όπως όλοι ξέρετε και βλέπετε http://www.google.com/nexus/4/ το νέο Nexus έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Αμερική και επειδή ένς φίλος μου έρχεται από Αμερική σε λίγο καιρό, σκέφτομαι να του πω να μου το φέρει. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω ένα κινητό χωρίς υποστήριξη 4G; Επίσης θα έχω θέμα με την ελληνική SIM ή όχι; Το κινητό είναι ξεκλέιδωτο όπως λέει και στο site της η Google. Με την εγγύηση τί γίνεται; Όποιος γνωρίζει, ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ. Ας φτιαχτει πρωτα το 3G σωστα κ να πιανει παντου απο τις εταιριες κ βλεπουμε.Ακομα ειναι σε βρεφικη ηλικια.Απο οτι γνωριζω συσκευες απο Αμερικη δεν εχουν εγγυηση στην Ευρωπη.Εαν το αγοραζες απο Ευρωπη τοτε ναι.
Alejandro Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρω ένα κινητό χωρίς υποστήριξη 4G; Για δες και αυτό. Αν και μου προκαλεί απορία το να έχει ένα θετικό χαρακτηριστικό και να μην το αναφέρουν καν. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2012 από Alejandro
Sordnaxela Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Κρυφό 4G !!! Λογικά θα λειτουργεί στις ίδιες συχνότητες με το Optimus G. Τί τιμή λέτε να έχει στην Ελλάδα, όταν έρθει;
linkinpark4175 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δεν θα λειτουργεί στην ελλάδα γιατί απ'ότι ξέρω οι μπάντες που θα χρησιμοποιούμε είναι παρόμοιες με της γερμανίας τις οποίες δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο hardware.
geekas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 To κινητό δεν υποστηρίζει 4G κανονικά αλλά έχει το ίδιο chip με εκείνο του Optimus G (οπότε πιθανόν να έχει και να είναι κλειδωμένο ή "κρυφό") Το κινητό θα έρθει στην Ελλάδα το 2013 (τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου ) και θα κοστίζει κοντά στα 500 ευρώ ίσως και παραπάνω. Όσο για την εγγύηση πιστεύω πως έχει κανονικά
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ πιστεύω πως θ' αργήσει αρκετά να έρθει εδώ, τουλάχιστον ένα μεγάλο stock ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι το έχουν βάλει στο μάτι, και πως θα κοστίζει τουλάχιστον 500€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα