yota21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα εχω τα εξεις προβληματα σημερα εβαλα δυο fan coolers σε εναν Η/Υ και εχωυα παρακατω θεματα 1ον απο εκει που δουλευε μια χαρα τωρα μια αναγνωριζει τον σκληρο μια οχι σε τεσσερις προσπαθιες δυο τον αναγνωρισε και δυο οχι 2ον οταν τον αναγνωριζει βγαζει το μνμ με το που ξεκιναει: "Award BootBlock BIOS v1.0 copyright 2000,Award Software Scanning BIOS Image in Hard Drive... BIOS Auto recovering" και μετα φωρτωνει για καμια ωρα 3ον το ενα απο τα δυο sata της μητρικης μου κανεοι θεματα εχω βαλει βγαλει μπαταρια τιποτα εχω κανει clearmos τιποτα βοηθεια ειναι το pc του αδερφου μου και εχει μεσα πολυ προσωπικα και σημαντικα δεδομενα παιζει να καηκε ο σκληρος??? παιζει να θελει Bios update??? μια ενδιαφερουσα λεπτομερεια ειναι οτι μολις βγαζω τον σκληρο μπαινει στο bios κανονικα. δλδ ολο το ζητημα γινεται μολις τον συνδεσω...
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αλλo pc υπαρχει για να μπει εκει ο σκληρός να ελεγθει με hdsentinel και ίσως να σωθούν τα σημαντικά αρχέια? Btw να πεις τον αδερφό ότι ο κοσμος κρατάει κανενα back των σημαντικών δεδομένων του διοτι οι μηχανικοι σκληροι δισκοι είναι πολυ ατιμα πράγματα!!
yota21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 να υπαρχει... το ξερω αλλα αντε να το εξηγησεις.. το κουμπι εκκινησης να πατησω στο συγκεκριμενο pc κατι θα χαλασει.. λες και κοντρα μου παει το χαζοκουτι.. το θεμα ειναι οτι αν φταιει ο σκληρος υπαρχει μεγαλο προβλημα .. αλλα παει καπου ττο μυαλο σου γενικοτερα?
trek Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Tα fans, μήπως τα σύνδεσες μεσω molex? Aυτή είναι η μόνη περίπτωση, που μπορεί να επηρεάστηκε ο σκληρός, λόγω αυτών. Για αποσύνδεσε τα και ξαναπροσπάθησε.
evoracing Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τι τροφοδοτικό έχεις (είναι λίγο γελοίο από τα fans αλλά ποιος ξέρει :/)
yota21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ναι ειναι συνδεμενα στα τετραπινα του τροφοδοτικου(στην ουσια δεχονται ρευμα απο τα δυο πιν αν θυμαμαι καλα) δοκιμασα να τα αποσυνδεσω αλλα δεν ειδα κατι δλδ και χωρις αυτα συνεχισε το ιδιο τροπαριο εκτος και αν καναν την ζημεια τους αρχικως
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αλλα παει καπου ττο μυαλο σου γενικοτερα? Το μυαλό μου γενικότερα παει στον σκληρό ... οποτε κανε αυτα που σου είπα νωριτερα να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται και το πιανουμε απο εκει και μετα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα