zoiskarl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στο forum.Πριν καμιά βδομάδα έχτισα το δικό μου pc με parts που αγόρασα ξεχωριστά.Εν ολίγοις για τροφοδοτικό πήρα το corsair gs 800 version 2.Να το ερωτημά μου τώρα.Αν και λειτουργεί κανονικά to psu, ο ανεμιστήρας γυρνά όταν ανάβω το pc για λίγα δεύτερα όμως.Είχα διαβάσει ότι για μείωση θορύβου δεν θα λειτουργεί αν έχει κατανάλωση κάτω του 20%.Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να δω αν λειτουργεί χωρίς πρόβλημα συνεχώς?Σε gaming mode με discrete την gtx 660 με 3570k χωρίς overclock με 8gb ram και με 3 σκληρούς(ένας 2.5 παλιού laptop και δύο 3.5 τριετίας) δεν καταφέρνω να τον κάνω να strofarei...Tο ήξερα από την αρχή ότι ήταν overkill το τροφοδοτικό αυτό για το σύστημα αλλά τόσο πολύ??
zoiskarl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 τι κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μήπως ξέρεις κανά οδηγό για τον τρόπο λειτουργίας?Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου.
veteranos123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το πρόγραμμα στρεσάρει αρκετά το τροφοδοτικό σου
stm00192 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ουσιαστικά στρεσαρει παραλληλα στο 100% τα δύο πιο ενεργοβόρα κομματια του υπολογιστή (επεξεργαστή - καρτα γραφικών) με αποτελεσμα να ζορίζει το τροφοδοτικο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισχύει... Αν και παλι νομίζω ότι το 800αρι παιζει να μην ζοριστεί καν και να μην χρειαστεί να εκιννήσει τον ανεμηστήρα του!!
zoiskarl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Στο power supply test πήγα.Δεν πειστέυω να μου καεί καμιά καρτούλα έτσι?(Είμαι άσχετος με αυτά..).Το άφησα για κανά λεπτό αλλά άδικος κόπος...Το ακουμπάω και δεν έχει ανεβάσει ούτε θερμοκρασία...Ούτε χλιαρό δεν το λες...
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλα σε ένα λεπτο τι να προλαβει να κάνει ? 5-10 τουλαχιστον και μην φοβάσε η καρτα δεν παθαινει τπτ!!
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Όπως στα πανε. Παρόμοιο θέμα. Και όντως είναι Overkill. ~3 συστήματα σαν το δικό σου θα μπορούσε να τροφοδοτήσει, τουλάχιστον από πλευράς watt.
zoiskarl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Να ξαναπώ αν δεν το διάβασε κάποιος ότι ο ανεμιστήρας του γυρίζει λίγο στην εκκίνηση του pc και σταματά..όσο για το πρόγραμμα το έτρεξα για 10 λεπτά και το fan δεν λέει να ξυπνήσει....Μήπως πέζει ρόλο και το airflow του κουτιού??θα το δοκιμάσω για περισσότερο χρόνο αύριο που θα μπορώ και θα σας πω.
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Με το OCCT θα χρειάζεσαι ~200W λογικά. Η CPU εδώ είναι πιο ενεργοβόρα, φαντάζομαι >70W χοντρικά αν λάβεις υπόψη πως είναι και o/ced. Οπότε το full load σου θα ναι κάπου στο ~25% του τροφοδοτικού. Αν λάβεις υπόψη κι ότι όντως δουλεύει σε fanless mode σε χαμηλό φορτίο, δε μου φαίνεται να συμβαίνει κάτι περιέργο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα