tehAllantin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ένας φίλος αγόρασε καινούριο κουτί (το άντεκ θρι χάντρεντ). Σκέφτομαι να του πάρω για μπροστά ένα καλό 120άρη ανεμιστήρα (ναι ξέρω, είμαι και πολύ λαρτζ!). Ποιος πιστεύετε ότι είναι ένας κχιε γαμώ τους case fans? (θα έχει 1 μπροστά, μάλλον 1 στο πλάι και 1 exaust. Τα 2 τελευταία υπάρχουν.) Θενκσ ιν αντβάνς! Έλα καμία απάντηση!!! Όχι, το googleάρισμα δεν φτάνει! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από tehAllantin
waterbear Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 noctua με κλειστα ματια, η επιλογη δικη σου αναλογα τι θελεις http://www.noctua.at/main.php?show=which_fan_is_right_for_me&lng=en
Nikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ ψηφίζω Noctua, αλλά δεν είναι φτηνοί. Αν μπορείτε να ρυθμίζετε τις στροφές των ανεμιστήρων, σχεδόν όλοι έχουν αποδεκτά αποτελέσματα δύναμης-θορύβου. Αν από την άλλη θέλεις να τον εκδικηθείς για κάτι βρές Delta. Αν δεν έχει χρόνιο πονοκέφαλο θα τον αποκτήσει. Από την άλλη βέβαια αν βάλει αρκετούς πάνω και ροδάκια μπορεί να σπρώχνει το κουτί
tehAllantin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Κοιτούσα για Noctua αλλά τελικά πήρα το Site: Antec TrueQuiet™ Pro 120 , ομολογώ ότι με εντυπωσίασε. Για περισσότερες λεπτομέρειες όταν έρθει και το εγκαταστήσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα