Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 4870 ενος φιλου μολις τα φτυσε και μου ανεθεσε να του βρω την καλυτερη επιλογη για αντικατασταση, αλλα σε τιμη οχι πανω απο 120 ευρω.

Σε αυτην την τιμη υπαρχει κατι ισαξιο? Απο τιμες σε καινουρια βλεπω την 7750 και την Geforce 640 να παιζουν γυρω εκει. Χωρις να εχω καποια εμπειρια με αυτες εχω την αισθηση οτι θα υστερουν.

Τα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν ειναι το starcraft 2 και ισως diablo 3 αργοτερα σε αναλυση 1680x1050 και με settings στο high. Το συστημα ειναι core 2 duo 3.33Ghz με 4GB RAM και Vista

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τα παραπανω ποστ μπηκαν ταυτοχρονα σχεδον, αλλιως δε θα εμπαινα στον κοπο :P Παντως η εγγυηση του e-shop δεν εχει και την καλυτερη φημη...

Δημοσ.

2 ωρες διαφορα δεν ειναι σχεδον ταυτοχρονα....

και το shop4u εχει καλη?

να αρχισουν οι κυριοι admin ta double ποστ να τους ριχνουν κανενα ακυρο γιατι μονο post counting εχει σαν αποτελεσμα...

http://www.msystems.gr/index.php?category=1647&product=14363

να ελεγες εδω να πω ναι ...αλλα price4u?

Δημοσ.

Ε ενταξει δεν εκανε και κανα εγκλημα.

δεν φταει το παιδι μονο απλα το εχω παρατηρησει και εχει καταντησει εκνευριστικο.

Δημοσ.

δεν φταει το παιδι μονο απλα το εχω παρατηρησει και εχει καταντησει εκνευριστικο.

Δε ξερω πιο ακριβως ειναι το προβλημα σου. Προφανως δεν ειχα διαβασει τη δικη σου απαντηση πριν απαντησω. Το shop4u δε το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια, αν ξερεις κατι παραπανω να το μοιραστεις μαζι μας και να σταματησεις εκει. Καλως ή κακος ετσι δουλευουν τα forums, ο δικος σου εκνευρισμος δεν αποτελει δικο μου προβλημα, ουτε λογο να επεμβει admin.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...