Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εχω ενα τουμπανο σταθερο pc και θα ηθελα να παρω και ενα νεο λαπτοπ γιατι το παλιο μου ειναι πολυ απλα παλιο :P. Αμεσως επελεξα HP εταιρια και βρηκα αυτο http://www.ebw.gr/el/product/11539/Notebook-HP-Pavilion-g6-1352eg-A9X29EA-Othoni-15-6-HD-BrightView-LED-Display-AMD-A4-3305M-Dual-Core-Processor-Mnimi-6-GB-Sklir

Ειναι καλο για τα λεφτα του?Εννοω εχω βρει και αλλα απο αλλες εταιρειες με ιδια τιμη και αν καταλαβα καλα(δεν ξερω και πολλα απο hardware κ.λ.π) ηταν κατωτερα.Το συγκεκριμενο λαπτοπ αξιζει για την τιμη του ή μπορω να βρω κατι καλύτερο σε αυτην την τιμη?Το λαπτοπ το θελω να τραβαει καλα παιχνιδια οπως τι να πω Lineage και να εχει ας πουμε εστω ενα skype ανοιχτο και να μην κολλαει και 2 παραθυρα απο παιχνιδια.

Δημοσ.

Mors το Lenovo που μου προτεινες ειναι καλυτερο απο το hp και αυτο του SokinLyg?Α και κατι αλλο Free Dos ναι πρεπει να βαλω windows.Στο παλιο που λαπτοπ εχω τα 7 και δουλευουν αψογα(νομιζω) αλλα δεν ειναι αυθεντικα και τα εκανα με ενα RemoveWat αυθεντικα.

Δημοσ.

Το Lenovo ειναι καλυτερο και απο τα 2 hp. To laptop του SokinLyg εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη αντι για διπυρηνο αλλα μικροτερο hdd. Μαλλον ειναι η καλυτερη επιλογη απο τα δυο hp. Νομιζω οτι διαβασα, επισης, οτι το lenovo δεν εχει γραμμενα τα ελληνικα γραμματα στο πληκτρολογιο. Αυτο αν ισχυει μπορει να ειναι σοβαρο προβλημα. Αποτελει παντως την πιο συμφερουσα αγορα στα χρηματα του.

Δημοσ.

Αυτο με το πληκτρολογιο δεν με πειραζει καθολου.Απλως δεν εχω αυθεντικα windows και απο οσο ξερω ειναι πανακριβα να πας να παρεις.Απλως δεν ξερω κατα ποσο καλα μπορει να ειναι αυτα που βρισκεις στο διαδικτυο οπως στο piratebay.

Δημοσ.

Καλά ειναι...

Μια πολυ σημαντική πληροφορία που δεν είπατε για το lenovo ειναι οτι εχει εγγύηση e-shop καθώς είναι παραεισαγωγής....

Εγω θα σου πρότεινα αυτό....

Εχει ενσωματωμένη καρτα γραφικών αλλά παίζει παιχνιδάκια...εχει πολυ καλύτερο επεξεργαστή όμως...και με 50 ευρώ κανεις επέκταση εγγύησης

Να κανω μια χαζή ερωτηση?

Αφου λες οτι εχεις τουμπανο pc γιατι θες να παρεις laptop για να παίζεις παιχνιδια? :wacko:

Τυχαία βρεθηκα σε αυτο το topic :P :devil:

Δημοσ.

Η δουλεια που κανω ειναι σε γραφειο και ειναι πολυ βαρεταθελω να πω οτι μια δουλεια μια οχι.Ε να εχω κατι να ασχολουμαι :P Οταν λες ενσωματωμενη καρτα γραφικων τι εννοεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...