Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτα INTEL CORE 2 DUO CPU E8400 @ 3.00GHZ RAM 2.00 GB Win 32-BIT GeForce 9800

Χρήση περισσότερο ταινίες Ιντερνετ μουσικη και λιγότερο παιχνιδια

Αν ειναι να τα αλλάξω θέλω ταβάνι στα χρηματα μέχρι 800€ μαζί με οθονη

Δεν θα χρειαστω Ηχεια,πληκτρολόγιο,ποντικι

Θέλω να τα αγοράσω όσο πιο φθηνά γίνετε μέσω του Ίντερνετ

Δημοσ.

το θεμα ειναι ξερεις να τα συναρμολογησεις μονος σου?? γιατι εαν δεν ξερεις και πρεπει να το κανει τεχνικος να ξερεις οτι παιρνουν 40-50 ευρω την ωρα :shock: ετσι εαν τα παραγγειλεις απο το ιντερνετ απο διαφορα καταστηματα μπορει να σου βγουν φθηνοτερα αλλα εαν δεν ξερεις να τα κανεις μονος σου να θυμασαι το κοστος του τεχνικου....

Δημοσ.

Να δώσεις 800€ γαι την χρήση που κάνεις, είναι παντελώς άσκοπο. Τις δουλιές που του αναθέτεις τις κάνει και ένας Pentium 4.

Μόνο αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με παιχνίδια βαριά πχ. FPS σε ανάλυση 1680 Χ 1020 και πάνω ,συζητάς για αναβάθμιση. Το μόνο που θα άξιζε ίσως αναβάθμιση θα ήτα η οθόνη (δεν γράφεις ποιά έχεις).

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ασχοληθώ πιο ενεργά και με τα παιχνίδια......αλλα πιο πολυ με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας σε hd

Εχω τη Samsung syncmaster 2493hm αλλα θέλω να την αλλάξω...δεν ξέρω ακόμα με ποια

Δημοσ.

Αν δεν σε ικανοποιει στα παιχνιδια το συστημα σου, βαλε 8 GB μνημη και δυνατοτερη GPU. Επισης ενας ssd θα ηταν καλη προσθηκη.

Δημοσ.

Πες μας ποια ειναι η μητρικη σου, γιατι αν υποστηριζει μνημες ddr2, τα 8gb ειναι ασυμφορα.. (Επισης αν προσθεσεις ram, βαλε 64 bit)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...