Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω επαναφερει τον κωδικο απειρες φορες και τις περισσοτερες φορες το κανω με trinity rescue kit αλλα το μονο που εχω καταφερει με το εν λογο προγραμμα ειναι να σβησω τελειος το κωδικο.εγω θελω να τον δω μονο.φανταζομαι οτι το trinity βρησκει το αρχειο που εειναι ο κωδικος γραμμενος και το σβηνει δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που αποκρυπτογραφει το κωδικο χωρις να τον πειραζει?

• Moderators
Δημοσ.

Σημειωση στο παραπανω, εαν ο κωδικος ειναι σε ελληνικα, πανω απο καποιο οριο (εαν θυμαμαι καλα το l0pthcrack "παει" μεχρι 8) και αλλοι τετοιοι περιορισμοι, δεν εχεις ιδιαιτερες ελπιδες. Εαν αξιζει τον κοπο μπορεις να πας σε rainbow tables, χωρις και παλι να ειναι εγγυημενο το αποτελεσμα.

Οπως λεει και ο corrupted λοιπον, καλη επιτυχια

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να το κρακαρεις για να το δεις.

http://www.l0phtcrack.com

Καλη επιτυχια! :-D

Σημειωση στο παραπανω, εαν ο κωδικος ειναι σε ελληνικα, πανω απο καποιο οριο (εαν θυμαμαι καλα το l0pthcrack "παει" μεχρι 8) και αλλοι τετοιοι περιορισμοι, δεν εχεις ιδιαιτερες ελπιδες. Εαν αξιζει τον κοπο μπορεις να πας σε rainbow tables, χωρις και παλι να ειναι εγγυημενο το αποτελεσμα.

Οπως λεει και ο corrupted λοιπον, καλη επιτυχια

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Αν ο κωδικος εινα αριθμοι?υπαρχει οριο?και κατι αλλο το προγραμμα πρεπει να τρεξει μεσα απο τα windows 'η γινετε και με live cd"?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...