Προς το περιεχόμενο

7870 restart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω με τους φίλους που "κράζουν" το τροφοδοτικο! Εγώ πρίν 1 μήνα αγόρασα αυτο: http://www.sapphiret...316&psn=&lid=1# για το pc ενός πελάτη που δεν ήθελε κάτι το τρομερό σε ότι αφορά καρτα γραφικών. Αμα δεις στο link λέει ότι η καρτούλα θέλει 400W τροφοδοτικό. Ο τύπος είχε 600W τροφοδοτικό, δεν ήταν ούτε 10 ούτε 20 αλλά 200 Watt πάνω από αυτά που ζητάει η κάρτα. Το τροφοδοτικό όμως ήταν για τα σκουπίδια ούτε μάρκα δεν είδα πανω ποιός ξέρει που το βρήκε. Σε πληροφορώ ότι του αγόρασα ένα coolermaster 500W (100W λιγότερα από αυτά που είχε) και το όλο σύστημα παίζει κομπλέ! Οπότε τσέκαρε το τροφοδοτικό σου τα Watt δεν λένε τίποτα αν ο κατασκευαστής είναι μάπας. Αφου αγόρασες επόνυμη και δυνατή κάρτα θες και επόνυμο-δυνατό τροφοδοτικό να την υποστηρίξεις. Εσύ θες να κινήσεις νταλίκα με κινητήρα από παλιό fiat. Αμ δεν γίνεται :P

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω με τους φίλους που "κράζουν" το τροφοδοτικο! Εγώ πρίν 1 μήνα αγόρασα αυτο: http://www.sapphiret...316&psn=&lid=1# για το pc ενός πελάτη που δεν ήθελε κάτι το τρομερό σε ότι αφορά καρτα γραφικών. Αμα δεις στο link λέει ότι η καρτούλα θέλει 400W τροφοδοτικό. Ο τύπος είχε 600W τροφοδοτικό, δεν ήταν ούτε 10 ούτε 20 αλλά 200 Watt πάνω από αυτά που ζητάει η κάρτα. Το τροφοδοτικό όμως ήταν για τα σκουπίδια ούτε μάρκα δεν είδα πανω ποιός ξέρει που το βρήκε. Σε πληροφορώ ότι του αγόρασα ένα coolermaster 500W (100W λιγότερα από αυτά που είχε) και το όλο σύστημα παίζει κομπλέ! Οπότε τσέκαρε το τροφοδοτικό σου τα Watt δεν λένε τίποτα αν ο κατασκευαστής είναι μάπας. Αφου αγόρασες επόνυμη και δυνατή κάρτα θες και επόνυμο-δυνατό τροφοδοτικό να την υποστηρίξεις. Εσύ θες να κινήσεις νταλίκα με κινητήρα από παλιό fiat. Αμ δεν γίνεται :P

1)Και μάπα τροφοδοτικό να ηταν γράφει απάνω τι μαρκα είναι...

2)Υπάρχει ανώνυμη κάρτα γραφικών?Πληροφοριακά ρωτάω γιατί εγω ξερω μόνο amd και nvidia...

3)Και σκα*τα κάρτα(σαν εμένα που έχω μείνει στην radeon 2600xt :P....μια χαρα έπαιξε το crysis 2:P) να έπαιρνε χρειάζεται πιοτικό τροφοδοτικό...ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ενός υπολογιστή....αν εχει ενα καλό τροφοδοτικό και γίνει καμια διακοπή ρεύματος μπορει η ΔΕΗ να σου πήρε μόνο το τροφοδοτικό ενω με το σάπιο θα εκλαιγες μητρική, σκληρό, τροφοδοτικο κτλπ

4)Καθόλου πετυχημένο παραδειγμα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...