Προς το περιεχόμενο

7870 restart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα πριν ενα μηνα μια 7870.

Εδω και μια βδομαδα μετα απο 10 λεπτα gaming απο τα πιο απλα

παιχνιδια(LoL) μεχρι τα πιο βαρια(Metro 2033) η οθονη μπαινει σε

stand by , ακουγεται ηχος απο τα ηχεια σαν βουητο και μετα θελει

reset απο το κουμπι για να επανελθει. Οταν ειμαι σε απλες εφαρμογες

δηλαδη ιντερνετ , μουσικη και ταινιες δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Απο θερμοκρασιες δεν τιθεται ζητημα γιατι κραταω τα logs απο το

HW monitor. Επισης drivers δεν παιζει να ειναι. Τι να φταιει?

Ειναι για αλλαγη η καρτα ετσι?

Αμα τη στειλω πισω μπορουν να μου δωσουν διαφορετικη καρτα?

Ας πουμε μια gtx 660 ti ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Drivers γιατί δεν παιζει να είναι? Δοκίμασες με άλλους? Ποιούς έχεις τώρα?

Άμα τη στείλεις πίσω και έχει πρόβλημα θα σου κάνουν rma και θα σου την αλλάξουν με ίδια κάρτα. Ο χρόνος επιστροφής προβληματικού προϊόντος (doa) πέρασε αφού μιλάς για ένα μήνα. Μέγιστο είναι 10 μέρες.

660ti δεν θα σου έδιναν έτσι κι αλλιώς γιατί υπάρχει διαφορά στην τιμή.

Δημοσ.

Βασικα μολις εβαλα τους καινουργιους 12.10 εκανε περισσοτερες φορες κρας.

Ωστοσο εκανε και με τους προηγουμενους. Θα πληρωσω για τη διαφορα για να εχω

το κεφαλι μου ησυχο.

Δημοσ.

Πώς θα πληρώσεις την διαφορά, αφού δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω την κάρτα? Με ίδια θα σου την αλλάξουν, αν έχει πρόβλημα.

Τσέκαρε τον δίσκο σου με το hard disk sentinel και πόσταρε τι επιλογές έχεις στις επιλογές ενέργειας των windows. Βάλε τα όλα να μην κλείνει ποτέ η οθόνη να δεις πώς θα αντιδράσει. Το τροφοδοτικό σου ποιό ακριβώς είναι?

Δημοσ.

Deer ειναι. Απο το eshop το εχω παρει. Το pc ειναι 2 μηνων. Στην πενα.

Τωρα αρχισε τα κολπα η καρτα. Η καρτα εχει ζητημα δεν ειναι ενεργειακο.

Αφου με την xt1900 που του ειχα μεχρι να ερθει η καρτα μια χαρα δουλευε για κανα μηνα.

Και η 7870 μια χαρα δουλευε μεχρι που αρχισε αυτα. Θα επικοινωνησω με το μαγαζι αυριο παντως μηπως

μπορουν να την κρατησουν και να παρω αλλη αφου διαβασα στο νετ οτι ΠΟΛΛΕΣ αλλες 7870 της sapphire

δινουν μαυρες οθονες με sound loop.

Δημοσ.

Tσέκαρες αυτά τα δύο που σου είπα? Το τροφοδοτικό είναι επίσης υποπτο για τετοια δουλειά ειδικά αν είναι τελείως μούφα σαν το δικό σου. Τσέκαρες με άλλο τροφοδοτικό? Την κάρτα σε άλλο pc?

Δημοσ.

Αφου εμπιστεύεσαι αυτο το τερατακι τροφοδοτικο που λεγεται Deer :blink: :wacko: :unsure: :huh: ... και αποφασισες να ρίξεις το φταίξιμο στην sapphire... τοτε εμεις δεν εχουμε να προσθεσουμε τπτ αλλο.. καλή τυχη με την αλλαγή της καρτας...

!!!

Δημοσ.

οχι δεν δοκιμασα.

Αφου εμπιστεύεσαι αυτο το τερατακι τροφοδοτικο που λεγεται Deer :blink: :wacko: :unsure: :huh:

αμα ηταν προβλημα του τροφοδοτικου δεν θα σταματαγε να παιζει μετα απο 10 - 15 λεπτα αλλα επιτοπου.

ετσι πιστευω δηλαδη.. εκτος αυτου και τα 2/3 των αρχικων watt να δινει το μηχανημα δεν τραβαει πανω απο 500 watt

σε full load. τωρα τι να πω. απλα ειδα οτι γινεται και σε πολλους αλλους χρηστες και με επωνυμα τροφοδοτικα.

μπορει απλα να επεσα σε ελλατωματικη.

Δημοσ.

οχι δεν δοκιμασα.

αμα ηταν προβλημα του τροφοδοτικου δεν θα σταματαγε να παιζει μετα απο 10 - 15 λεπτα αλλα επιτοπου.

ετσι πιστευω δηλαδη..

οχι απαραιτητα!

εκτος αυτου και τα 2/3 των αρχικων watt να δινει το μηχανημα δεν τραβαει πανω απο 500 watt

σε full load.

Και ποιος σου είπε ότι το τραγικο deer μπορει να δώσει πανω απο 500watt? Ασε που δεν είναι τα watt το πρόβλημα αλλα τα αμπερ που δίνεισ την 12αρα!

τωρα τι να πω. απλα ειδα οτι γινεται και σε πολλους αλλους χρηστες και με επωνυμα τροφοδοτικα.

μπορει απλα να επεσα σε ελλατωματικη.

Και για την 660 να ψαξεις αλλα τοσα θα βρεις... τι σημαίνει αυτό ότι ολες οι 7870 και 660 είναι κακες? Ακομη και προβλημα να έχει η καρτα που δεν το νομιζω θα είναι καθαρα θεμα τύχης και όχι οτι ειναι 7870!

Δημοσ.

Το πρώτο που πρέπει να κανεις είναι να δοκιμάσεις την καρτα στο pc καποιου φίλου με σωστό τροφοδοτικο και αν δουλέψει σωστα μετα εκ της επαγωγής θα ξέρεις τι να κανεις!

Δημοσ.

Για αρχη θα βαλλω τους drivers τους 12.11 μηπως αλλαξει κατι διαφορετικα θα τη στειλω πισω.

Με παραξενευει το γεγονος οτι καμια φορα ολα δουλευουν ρολοι.

Δημοσ.

Μην με παρεξηγείς, αλλά μόλις διάβασα DEER πήδηξα όλα τα άλλα Posts και έκανα κατευθείαν το δικό μου. Αλλαγή και τέλος τα προβλήματα (φαντάζομαι τα έχετε πει ήδη αυτά...)

@STM

Φιλαράκι καλώς ήρθες πίσω με το σωστό όνομα!!! :-D

Δημοσ.

@STM

Φιλαράκι καλώς ήρθες πίσω με το σωστό όνομα!!! :-D

Απαπαπα.... θα μας καψεις εσύ!!! :lol: :P :P

Καλως σας βρήκα φιλε μου..... εδω θα ειμαι να σας κανω παρεα μεχρι το επομενο ban!! :mrgreen:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...