Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Οχι δεν εννοω οτι κλασικα αρχιζω και βλεπω 80 βαθμους και πανω,αλλα χθες που τον αγορασα και αρχισα το OC στα 4.4 και σε very high stress test, οι θερμοκρασιες ηταν 65°C!! Πριν κοιμηθω τον εβαλα να κανει στο prime αυτο που λεει max heats κτλπα στα 4.5Ghz και 1.195Vcore. Mετα απο 8 ωρες ολοκληρωσε ολα τα τεστ με max temp 68°C!!

Και τοσο καιρο διαβαζαγια 80°C ++++ οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.

Αποριες μου: 1. Μηπως επειδη το δωματιο ηταν κατω απο 22βαθμους?

2. Επειδη η παστα ηταν η Silver 5 και εκατσε πολυ καλα η ψυκτρα??

3. Μηπως ειμαι σε ψηλα ρευματα γιαυτο και ειμαι stable??? Οσο αφορα το τελευταιο δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει με το Vcore και το ρυθμιζεις στην μητρικη με +5,+25 κτλπα Πως πρεπει να τα υπολογιζω?? Πχ τωρα στα 4.5 ειμαι με + 0.0004 στο Turbo,τα C ειναι disable,τα lvls einai ola lvl5 και το Vcore ειναι +35. Και ολα αυτα με μια Α70,λολ!

Το συστημα μου ειναι i5 3570k,Asrock Z77 extreme 4,8gb Gskill ripjaw 9-9-9-24, ati 6970,corsair cx550w και η Α70. Εχετε καμια προταση για να παω παραπανω?? Δεν ειχα ξανακανει Οc σε intel ποτε ξανα. Σορυ για το μεγαλο ποστ αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.

Επεξ/σία από Prospector8
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την θεωρουσα πολυ κατωτερη απο την thermalright 140 η απο την Evo212 :/ Anyway απο τοτε εχω φτασει 4.7 stable με 1.350V και ppl voltage 1.860V με θερμοκρασιες μετα απο 10ωρο prime ηταν ο ενας πυρηνας 76°C και οι υπολοιποι λιγοτερο. Και ηθελα να ρωτησα τωρα: τα ρευματα που εχω βαλει ειναι βλαβερα για την cpu?? Ποσο ειναι το ιδανικο για Vcore kai ppl voltage??? Απο θερμοκρασιες,διαβαζα οτι το επιοικος υγειινο για τους Sandy ειναι 76°C,ισχυει?? Prime κανω πολυωρα.

Προτεινεις και κανενα αλλο?? Και σε τις ρυθμιεις για solid stable?? :P

Δημοσ.

Για μενα δεν χρειαζεται να πας παραπανω overclock εχεις απο οτι διαβαζω πολυ καλες θερμοκρασιες και ρολογια.Δεν χρειαζεται ,ακομη και στοκ αυτος ο επεξεργαστης σκιζει.Αν τον αρχισεις σε οκταωρα βασανιστηρια θα τον σκοτωσεις και δεν εχει μετα rma.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...