alphas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, αγόρασα ένα mac mini και προσπαθώ να το συνδέσω με μια lg οθόνη. Συγκεκριμένα αυτή http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M228WA-lcd-monitor . Πατάω το κουμπί να ανοίξει το mac mini, η οθόνη δείχνει την άσπρη οθόνη με το μηλαράκι αλλα από εκεί και μετά μαυρίζει η οθόνη και λέει "out of range" . Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατή η οθόνη με το mac mini ; ΥΣ: Είμαι καινούριος στον κόσμο του Mac, παλιότερα είχα άνα MacBook Air.
ozelot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το LED στο mini ανάβει ;. Κατά το startup ακούγεται το startup chime ;. Edit: ποιό μοντέλο mini έχεις ;, με τι καλώδιο συνδέεις την οθόνη ;.
alphas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ναι ανάβει, ακούγεται και το startup chime. το μοντέλο πρέπει να είναι του 2009. Το συνδέω με RGB/VGA κάπως έτσι λέγεται νομίζω, αυτό που έχει μπλέ χρώμα, και έναν μετατροπέα από το mini.
ozelot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αρχικά τρέξε ένα reset της PRAM και βλέπουμε.
tsomby Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον είναι ρυθμισμένο σε μεγαλύτερη ανάλυση από αυτήν που σηκώνει η οθόνη. Ένας τρόπος σκέφτομαι εγώ είναι να το συνδέσεις σε μια άλλη οθόνη και να κατεβάσεις την ανάλυση χειροκίνητα. Αλλά και με το reset μπορεί να στρώσει...
delon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ετσι ακριβώς όπως τα λέει ο παραπάνω είμαι εγώ που το πούλησα και είπα το ίδιο στο παιδί που είναι ευγενηκοτατος αλλά δείχνει ότι δεν ξέρει από μακ εγώ το μίνι το είχα με ανταπτορα hd σε 50 οθόνη με υψηλή ανάλυση έκανα το λάθος να μην χαμηλωσω την ανάλυση πριν του το στείλω εποχικών νησιά όμως μαζούτ του αλλά επειδή διαβάζει είπε να μην ανησυχώ οποίος πάντως βοηθήσει όπως οι παραπάνω είναι πάντα ευπρόσδεκτοι του φιλικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους συνφορουμιστες για τη συμπαράσταση και τους moderator για όλες τις φορές μετά τιμής delon
athenaum Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω αν βρήκες λύση πάντως εγώ δεν είχα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, χρησιμοποιούσα και γω μια LG οθόνη,
fylatos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Λογικά λύση θα έχεις βρει, αλλά δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη με άμεσο τρόπο χωρίς πολλούς αντάπτορες γιατί τότε η οθόνη δεν αναγνωρίζεται και η ανάλυση δε ρυθμίζεται αυτόματα. Δοκίμασε επίσης διαφορετικά καλώδια. Πως το συνδέεις αυτή τη στιγμή;
michbar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας κι απο μενα! καλη χρονια καταρχην... εχω αποφασισει να αγορασω κι εγω ενα Mac mini για να μπω στο κοσμο της apple και εχω κι εγω μια τηλεοραση LG την οποια σκεφτομαι να συνδεσω! Με HDMI δεν γινεται δουλεια ρε παιδια;
michbar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ναι, μια χαρά παίζει με HDMI. ευχαριστω...ακομα το περιμενω απτο plaisio...η apple ακομα να τους στειλει παραλαβες μου λενε
larsson2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παιδια καλησπερα! εχω συνδεσει την δικια μου lg m2380df me to mac mini 2012 που εχω και ολα κομπλε δε λεω..αλλα . μου φενεται πως ειναι καπως εντονο το κοκκινο χρωμα στισ ρυθμισεισ και γενικα μου φενεται καπως κουραστικο το ολο στησιμο τησ οθονης..ξερει καποιος να βοηθησει αν υπαρχουν τιποτα ρυθμισ με τη καρτα γραφικων intel 4000?προσπαθησα με τις ρυθμισεις της οθονης αλλα μαλλον χειροτερα τα εκανα..γιατι παρεμεινε το προβλημα με το εντονο κοκκινο...καπως τα γραματα ειναι θολα..δε ξερω κατι με χαλαει στο στησιμο...
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αν έχει DVI έξοδο το Mac mini πάρε έναν ανταπτορα DVI-HDMI και συνδέσου εκεί.αν δεν έχει δοκίμασε με πιο ποιοτικά καλώδια.
larsson2004 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Έχει ανταπτορα μεσα η συσκευασια *μ αυτο ειμαι συνδεδεμένος)...αλλα δε νομιζω να ειναι το καλωδιο το θεμα με τα εντονα χρωματα..θα δοκιμασω βεβαια καποια αλλα καλωδια που εχω.αλλα δε σκοπευω να δωσω και 50 € για καλωδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα