MARIANNAKAT Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Πήρα την Παρασκευή το sony vaio SVS1311H3E/W.Ο κύριος λόγος που το πήρα ήταν το οτι η μπαταρία του έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ,συγκεκριμένα 8 ώρες...Δυστηχώς όμως εγώ βλέπω οτι η μπαταρία μου κράτησε γύρω στις 3 ώρες.Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία ή απλά επειδή έχει τη δυνατότητα να πάρει και άλλη μια μπαταρία το 8 ώρες σημαίνει και για τις δύο μπαταρίες??Ευχαριστώ πολύ
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 τι χρηση εκανες και σου εβγαλε τοσο; γενικα οπως βλεπω εχει δυνατα χαρακτηριστικα,αν δουλευε συνεχεια η nvidia καρτα του μου φαινεται παρα πολυ λογικο να αντεξε 3 ωρες. επισης,ποσες φορτισεις εχεις κανει στην μπαταρια; το οτι ο κατασκευαστης λεει 8 ωρες μπαταρια δεν ισχυει παντα..8 ωρες θα σου βγαλει με μετριο φωτισμο κ σχεδον μηδενικη χρηση(office πχ)
MARIANNAKAT Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 εχω κανει δυο φορτίσεις,δεν τον εχω χρησιμοποιησει πολυ ομως γενικα.η nvidia φανταζομαι ειναι καρτα γραφικων?δεν εχω παιξει παιχνιδια !!η χρηση που εκανα και κρατησε τοσο ηταν απλα internet και download αρχειων..απλα πραγματα...και καποιες στιγμεσ και τη μια ωρα καθολου χρηση απλα τον αφηνα ανοιχτο ν δω ποσο θα κρατησει...απλα επειδη γενικα ειμαι ατυχη με τους υπολογιστες και τα κινητα μ εχει πιασει το αγχος μου τωρα μην εχει προβλημα και εσκασα και ποσα λεφταααα!!! συν οτι δεν εχω κανει χρηση Office γτ δν τα εχω εγκατετημενα και ο φωτισμος ιενια ηδη μετριος....
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 πιστευω οτι απλα η μπαταρια δεν εχει στρωσει ακομα καλα.Η nvidia(σωστα υπεθεσες)ειναι η ανεξαρτητη καρτα γραφικων που εχει το λαπτοπ σου και επεμβαινει οταν αυτη χρειαζεται(δηλαδη σε youtube videos,ταινιες κλπ) για να κρατησει παραπανω η μπαταρια καλο θα ειναι να χρησιμοποιειται μονο η ενσωματωμενη καρτα γραιφικων του επεξεργαστη(intel HD 4000)που πραγματικα θα σε καλυψει σε οτιδηποτε κανεις(εχω την HD3000 και με εχει καλυψει απολυτα σε ολα) Μιας ομως κ δεν εχω λαπτοπ με nvidia καρτα γραφικων δεν μπορω να σε βοηθησω περαιτερω στο πως μπορεις να απενεργοποιησεις(προσωρινα)την Nvidia σου και να δεις ποσο θα σε βγαλει η μπαταρια. οπως σου ειπα κ πιο πριν 8 ωρες θα δεις μονο υπο πολυ χαλαρες συνθηκες.Με μια μετρια χρηση πιστευω οτι 5 maximum 6 ωρες μπορει και να τις εχεις.
MARIANNAKAT Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ε θα το ξαναφορτίσω και θα το αφήσω πάλι να δω τι γίνεται κάνοντας του χρήση....αλλά λέω να τους το πάω να μου πούνε γενικά τι ν κάνω και ίσως κάποιες συμβουλες..!ασε που η μπαταρία απο κάτω δε βγαίνει!!ειναι ΒΙΔΩΜΕΝΗ!!!και εχω σοκαριστει !το οποιο σημαινει οτι πρεπει ν βιδωνω και να ξεβιδωνω καθε φορα που θελω ν το εχω το laptop απλα στο ρευμα...whatever...!!!μηπως να απευθυνθω στη sony κατ ευθειαν η να παω στον Κοτσοβολο που το πηρα...?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 γιατι να βγαλεις απο πανω την μπαταρια; δεν υπαρχει καποιος λογος.Η μπαταρια εχει κυκλωμα που οταν φορτισει πληρως σταματαει να παρεχει ρευμα στην μπαταρια. επισης,ριξε τη φωτεινοτητα σχεδον τερμα(αν ειναι σε μπαρες ασε το πολυ 3-4 μπαρες πριν το τερμα)και δες παλι ποσο θα σου κρατησει. BTW,το να εισαι στο νετ με 5-6 καρτελες ανοιχτες+chat κλπ θεωρειται σχεδον νορμαλ χρηση. αν κ παλι πιστευω οτι απλα δεν εχει στρωσει πληρως η μπαταρια.
MARIANNAKAT Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 γτ λενε οτι αν θελεις να εχει διαρκεια η μπαταρια σου καλο ειναι να την βγαζεις οταν το εχεις στο ρευμα !!ετσι μου εχουν πει...τωρα η πορεια θα δειξει!!σ ευχαριστς παρα πολυ παντως για τη βοηθεια!! )
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 γτ λενε οτι αν θελεις να εχει διαρκεια η μπαταρια σου καλο ειναι να την βγαζεις οταν το εχεις στο ρευμα !!ετσι μου εχουν πει...τωρα η πορεια θα δειξει!!σ ευχαριστς παρα πολυ παντως για τη βοηθεια!! ) To θέμα με τις μπαταρίες είναι αμφιλεγόμενο.Εγώ που είχα πάρει τηλ στην HP Αμερική για το δικό μου λάπτοπ μου είχαν πει αυτό που ανέφερε ο xristaras12 αλλά και όταν φορτίζει πλήρως να το βγάζω απο το ρεύμα.Τώρα όσο για την μπαταρία οι πρώτες φορτίσεις θα πρέπει να είναι καποιες ώρες 10-12 δεν θυμάμαι καλά και δεν πρέπει στην αρχή να την ξεζουμίζεις δηλ. να το φορτίζεις στο 15-19%.Επίσης η μπαταρία αποδίδει το 100% μετά απο κάποιος κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης οπότε έχε λίγο υπομονή στην αρχή και να μην το ταλαιπωρείς.Αν δεν το χρησιμοποιείς κλείσε το.Ακόμα αυτά που λένε οι κατασκευαστές για τις ώρες είναι πολύ αδύνατον να επιτευχθούν και αυτοί το έχουν δοκιμάσει σε ιδανικές συνθήκες και μόνο για browsing.Aπό οτι είδα τώρα το λαπτοπ σου να περιμένεις 5 το πολυ 6 ώρες με ήπια χρηση Μιας ομως κ δεν εχω λαπτοπ με nvidia καρτα γραφικων δεν μπορω να σε βοηθησω περαιτερω στο πως μπορεις να απενεργοποιησεις(προσωρινα)την Nvidia σου και να δεις ποσο θα σε βγαλει η μπαταρια. Δεν ξερω και εγω για την nvidia αν υπαρχει κανενα manager οπως της amd ο catalyst manager αλλά εύκολα μπορει να την απενεργοποιησει απο device manager
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 κατα πασα πιθανοτητα αν την απενεργοποιησει απο τη διαχειριση συσκευων θα παρει με τη μια μαυρη οθονη. τουλαχιστον εγω οταν επαιζα ετσι ωστε να κλεισω την 6470m ειτε την HD3000 απο τη διαχειριση συσκευων και στις 2 περιπτωσεις ειχα μαυρη οθονη με τη μια κ επρεπε απο safe mode να τις ενεργοποιησω,αλλιως με το που φορτωνε drivers μαυριζαν ολα
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 κατα πασα πιθανοτητα αν την απενεργοποιησει απο τη διαχειριση συσκευων θα παρει με τη μια μαυρη οθονη. τουλαχιστον εγω οταν επαιζα ετσι ωστε να κλεισω την 6470m ειτε την HD3000 απο τη διαχειριση συσκευων και στις 2 περιπτωσεις ειχα μαυρη οθονη με τη μια κ επρεπε απο safe mode να τις ενεργοποιησω,αλλιως με το που φορτωνε drivers μαυριζαν ολα Δεν ξέρω εμένα δεν μου βγάζει μαύρη οθόνη στην απενεργοποιηση απλως στην ενεργοποιηση σβηνει και ξαναερχεται η οθονη αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα