artpak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Θα ήθελα την βοήθεια σας. Απο την Περασμένη Κυριακή το λάπτοπ άνοιγε μετα απο 2-3 επανεκινήσεις. Αυτό μέχρι χθές το απόγευμα που παρόλο που έκανα πάνω απο 20 επανεκινήσεις δεν έγινε τπτ. Συγκεκριμμένα μπαίνωντας μου έχει 2 επιλογές... τις είχε καιαπο την Κυριακή και πάντα πάταγα το 2. 1). Εκκίνηση τις Επιδιόρθωσης κατα την Εκκίνηση *συνίσταται. Όσες φορές απο την Κυριακή το πάτησα είχε ως αποτέλεσμα να κάνει φόρτωση αρχείων απο τα windows ενω στη συνέχεια εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη και μετά απο λίγο χρόνο και το βέλος..χωρίς τπτ άλλο... 2). Εκκίνηση των windows. Την Κυριακή μχρι χθές το έκανα restart 2-3 φορές, τώρα δεν γίνεται...απλώς επαναλαμβάνει την διαδικασία σινεχεια για να επιλέξω μια απο τις 2 εντολές. Πριν επαναλάβει τις 2 επιλογές εμφανίζεται για δευτερόλεπτα μια μπλέ οθόνη. Προσπαθώ να κάνω format, δε ξέρω με ποιο κουμπί κάνει o HP pavilion με αποτέλεσμα να τα έχω δοκιμάσει όλα , περισσότερο το f8 ... για να ξεκινήσει η διαδικασία με το cd αλλά μετά το windows loading files, εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη με το βελάκι αργότερα ενώ το cd σταματάει να λειτουργεί.... Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Ίσως μνήμες ή δίσκος, μπορεί όμως και να ανεβάζει θερμοκρασία και να σταματάει. Δοκίμασε αν θέλεις με ένα live linux (ubuntu, puppy, open suse κτλ) να δεις αν μπαίνει. Κατέβασε και το ubcd 5 και κάνε έλεγχο δίσκου και μνήμης.
artpak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή είμαι λίγο άσχετος... για να περάσω αυτά τα προγράμματα δεν πρέπει να λειτουργήσει ο υπολογιστής;; Δεν ξέρω τι να κάνω... είχα και μια παρουσίαση την οποία την χρειάζομαι...αλλα ας χαθεί...αρκεί να γίνει ο υπολογιστής
kickback Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Προσπάθησε να βγάλεις τον σκληρό δίσκο, να τον βάλεις σε άλλον υπολογιστή και να κάνεις ένα check disk στον δίσκο σου.
micos000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι προγράμματα που τρέχουν μέσα από τα win. Είναι bootable δισκάκια και πρέπει να κάνεις εκκίνηση τον υπολογιστή με το δισκάκι μέσα και ενεργοποιώντας την ανάλογη επιλογή στο bios ή πατώντας το ανάλογο πλήκτρο για boot select κατά την εκκίνηση. Μετά επιλέγεις το dvd drive και φορτώνεται το λειτουργικό ή το gui από το δισκάκι που θα βάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα