dimitrisOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους σας Έχω μια απορία σχετικά με αυτά τα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής που κυκλοφορούν . Εμένα η comsote αλλά και h vodafone που πήγα όταν ενεργοποίησα τα πακέτα μου είπαν πως όταν βάζω 10 ευρό θα παίρνω τα 600' και 600MB εμένα 2 φορές έχει ενεργοποιηθεί αυτό το πακέτο χωρίς να βάλω λεπτό μέσα την πρώτη φορά όταν ενεργοποίησα το πακέτο και μετά την 1 του μηνός ακριβώς το ίδιο έγινε και στο cu που έχω . Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό ; Κάθε πότε μπορώ να το ενεργοποιώ αυτό το πακέτο κάθε 1 του μηνός ;
vrwmiaris Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον τους κορόιδεψες αδερφέ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
gs20309 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους σας Έχω μια απορία σχετικά με αυτά τα φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής που κυκλοφορούν . Εμένα η comsote αλλά και h vodafone που πήγα όταν ενεργοποίησα τα πακέτα μου είπαν πως όταν βάζω 10 ευρό θα παίρνω τα 600' και 600MB εμένα 2 φορές έχει ενεργοποιηθεί αυτό το πακέτο χωρίς να βάλω λεπτό μέσα την πρώτη φορά όταν ενεργοποίησα το πακέτο και μετά την 1 του μηνός ακριβώς το ίδιο έγινε και στο cu που έχω . Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό ; Κάθε πότε μπορώ να το ενεργοποιώ αυτό το πακέτο κάθε 1 του μηνός ; για cosmote - κανονικά αυτό που ισχύει είναι ότι την πρώτη φορά ενεργοποιήται αυτόματα δώρο τα 600+600μβ βάλεις δε βάλεις 10ευρώ.. για να ενεργοποιηθεί τη 2η φορά πρέπει να βάλεις 10 ευρώ κάρτα..αν σου μπήκαν πάλι 600λεπτά κ 600mb χωρίς να βάλεις 10ευρώ τότε ούτε του παπά.. 1
nikoskon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Στο cu νομίζω ισχύει χωρίς να βάζεις καρτες. Απλά αν βάλεις πχ 10€ κάρτα σου δίνει 500ΜΒ just surf bonus & με 20€ κάρτα δίνει 1GB. Sent from my iPhone using Insomnia
dimitrisOS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 από ότι κατάλαβα έγινε κάτι μπέρδεμα και στα 2 όμως ; Ξέρει κανείς αν έχει σχέσει πότε βάλω την κάρτα για το what's up και πότε βάλω το πακέτο στο cu ;
nikoskon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 από ότι κατάλαβα έγινε κάτι μπέρδεμα και στα 2 όμως ; Ξέρει κανείς αν έχει σχέσει πότε βάλω την κάρτα για το what's up και πότε βάλω το πακέτο στο cu ; Στο CU όχι, δεν έγινε μπέρδεμα. Έτσι είναι. Δεν σε υποχρεώνει να βάζεις κάρτα. Δεν έχεις κοντά σου κατάστημα Voda/Cote να τα διευκρινήσεις;
dimitrisOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτό θα κάνω αν είναι που είναι απλό Ρώτησα και μια φίλη μου που έχει what's up και τις έγινε και αυτηνής αυτό ενώ σε άλλους φίλους μου όχι
einikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φιλε, ειναι δυσκολο να κανουν λαθος τα συστηματα των εταιριων ...μαλλον καπου εσυ κανεις λαθος...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Φιλε, ειναι δυσκολο να κανουν λαθος τα συστηματα των εταιριων ...μαλλον καπου εσυ κανεις λαθος... Πολύ συχνά κάνουν λάθη...άστο...
mpikoz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το internet πως πάει; Φοβάμαι μην είναι καρβουνιάρης
andreapaog328 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ερώτηση. κάρτα πρέπει να βάλεις μέχρι την 1η του κάθε μήνα, ή μέσα ένα μηνα απο την μερα που το ενεργοποιησες?
Gkogkos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Στο cu το φοιτητικό σίγουρα κάθε 1η του μήνα σου βάζουν 600'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα