Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά..!Κατ'αρχας δεν είμαι σίγουρος άμα θα έπρεπε να κάνω νέο θέμα εδώ ή στις μητρικές!!

Πήρα χτες μια νέα μητρική (Asus P5G41T-M LX2 G/B). Όλα καλά με τις συνδέσεις μέσα εκτός απο την κάρτα γραφικών μου (ATI Radeon HD 4650).Όταν έχω το καλώδιο VGA στην κάρτα η οθόνη δεν παίρνει σήμα. Η κάρτα είναι δουλεύει 100% διότι δοκημάστηκε σε άλλη μητρική.Επείσης οι ρυθμίσεις απο το ΒΙΟS είναι σωστές γιατί δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών (Nvidia GeForce 9500GT) στην Asus. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?? (εκτός απο το να το πετάξω το pc όπως είναι :P )

Υ.Γ το pc ανοίγει κανονικά όταν είναι μέσα η κάρτα γραφικών :/

Επεξ/σία από SeQuel
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..!Κατ'αρχας δεν είμαι σίγουρος άμα θα έπρεπε να κάνω νέο θέμα εδώ ή στις μητρικές!!

Πήρα χτες μια νέα μητρική (Asus P5G41T-M LX2 G/B). Όλα καλά με τις συνδέσεις μέσα εκτός απο την κάρτα γραφικών μου (ATI Radeon HD 4650).Όταν έχω το καλώδιο VGA στην κάρτα η οθόνη δεν παίρνει σήμα. Η κάρτα είναι δουλεύει 100% διότι δοκημάστηκε σε άλλη μητρική.Επείσης οι ρυθμίσεις απο το ΒΙΟS είναι σωστές γιατί δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών (Nvidia GeForce 9500GT) στην Asus. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?? (εκτός απο το να το πετάξω το pc όπως είναι :P )

Υ.Γ το pc ανοίγει κανονικά όταν είναι μέσα η κάρτα γραφικών :/

δοκιμασε να αλλαξεις το vga cable....αλλαξε υποδοχη (βαλε το στην dvi υποδοχη)

η μητρικη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων??

δοκιμασε και με αυτη..

μηπως δεν εχει κουμποσει καλα η καρτα....

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις το vga cable....αλλαξε υποδοχη (βαλε το στην dvi υποδοχη)

η μητρικη εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων??

δοκιμασε και με αυτη..

μηπως δεν εχει κουμποσει καλα η καρτα....

η μητρικη εχει ενσωματωμενη καρτα...οταν ειναι εκει το καλωδιο δινει μια χαρα σημα στην οθονη...!!

για το dvi τωρα...θα δω αμα βρω adaptor.. :/

Δημοσ.

μα όπως είπα και πανω..την κάρτα την έχω δοκιμάσει σε αλλη M/B και δουλεύει κανονικα..!

Δημοσ.

κοιτα εχεις δοκιμασει στην mobo που εχεις τωρα αλλη καρτα γραφικων??

δεν εξηγειται αλλιως...

αν η καρτα πεζει αλλου και οχι στην δικια σου mb και στην δικια σου mb πεζει αλλη καρτα περα απο την 4650 τοτε τι να πω?

μου φαινεται περιεργο...πιο πολυ σπαζοκεφαλια μου μοιαζει και οχι προβλημα του pc :P

Δημοσ.

οπως εχω γραψει πιο πανω,,, μια αλλη καρτα που εχω παίζει στην mobo...εχω χαζεψει με αυτο που γινεται στο pc μου... -.-

Δημοσ.

Παιδια και γω εχω το ιδιο προβλημα.δοκιμασα τα παντα αναβαθμισα ΒΙΟS αλλα τιποτα.παιζει να υπαρχει προβλημα συμβατοτητας mobo και gpu?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δοκίμασε τις μνήμες μία μία ή και άλλες αν μπορείς.Αν δεν γίνει τίποτα πήγαινέ την πίσω.Την κάρτα την δοκίμασες αλλού?.Τι τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ.

το έχω κάνει αυτό με τις ραμ.Την την εχω δοκιμασει αλλου και δουλευει κομπλε...επισης εχω δοκιμασει και αλλη καρτα πανω στην μητρικη και ειμαι κομπλε...το τροφοδοτικο μου ειναι 400W!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...