CoOliO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα..Το φιλαράκι μου είπε να φυσήξει τον ανεμιστήρα από τον επεξέργαστη του laptop που αναφέρω πιο πάνω και έπειτα από εκεί δεν πήρε ποτέ ξανά μπροστά ο ανεμιστήρας..Σήμερα θα αγοράσει έναν νέο από e-bay..Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι..Επειδή θα του το περάσω εγώ (εννοείτε χωρίς λεφτά) και επειδή δεν το είδα ακόμη το laptop θα χρειαστεί να ανοίξω όλη την πίσω μεριά η μόνο το καπάκι που οδηγεί στον ανεμιστήρα?Το ακριβές μοντέλο είναι το 1030ev...Ευχαριστώ!!!!
vaggospat13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου νομιζω πρεπει να το λυσεις δες και εδω http://tim.id.au/laptops/hp/hp%20pavilion%20dv5.pdf
sil_unique Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 προτού αγοράσει απλά λύσε το - το ποιο πιθανό φυσώντας το να κάθησε κάνα σχούδι στην φτερωτή και να την έφραξε
CoOliO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Να το λύσω όλο η μόνο το κάπακι που οδηγεί στο cooler?Δεν έχω δει ακόμη την σχεδίαση του Laptop και δεν ξέρω αν χρειαστεί να το ανοίξω όλο η μόνο ένα καπάκι..Μακάρι να μην χρειάζεται όλο αλλά δεν ξέρω!!!
Antwni Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μην είσαι πανικοβλημένος.... Αν δεν μπορείς αστο να το πάει σε τεχνικό για σιγουριά και να μην αγχώνεσαι και εσύ τζάμπα... 1
sil_unique Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το συγκεκριμένο το λύνεις όλο καθώς το cooler που είναι στην κάτω μεριά δεν έχει καπάκι εκεί και πρέπει να βγει η μητρική
CoOliO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι πως είμαι άσχετος με το θέμα..Να ήταν σταθερός δεν θα ρωτούσα καν απλά με τα laptop δεν τα πάω και πολύ καλά..Ωστόσο έχει video στο youtube που σε δείχνουν βήμα βήμα!!!
JohnnyDragon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Άμα δεν γνωρίζεις μήπως να μην το κάνεις...?
wharrier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δώσε 20 ευρώ σε καναν τεχνικό να στο κάνει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ξέρεις πόσοι ξεκίνησαν να αλλάξουν ένα ανεμηστιράκι και λόγο απειρίας κατέστρεψαν τα λάπτοπ τους? 1
avatar41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Σε αυτη την αλλαγη αν τελικα την κανεις,που δεν ειναι και τραγικη(αν εχεις ασχοληθει λιγο) να αλαξεις και παστα στον επεξεργαστη γιατι κατα πασα πιθανοτητα εχει ξεραθει απο τις θερμοκρασιες. Αν τωρα στο ολο θεμα εχεις αμφιβολιες καλο θα ηταν να κανεις οτι ειπαν και τα παιδια ποιο πριν,γιατι η ζημια δεν αργει να γινει.
Roger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Nα παραγγειλετε και να αγορασετε ανταλλακτικα εκ του ασφαλους.Υπαρχει ενα ενδεχομενο να φυσηχθηκε με πολυ μεγαλη δυναμη και να εκαψε την εξοδο των 12v στο board.Βρες καποιον να μετρησει οτι το board δινει 12v και μετα προχωρας σε αγορα.
wharrier Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Όντως υπάρχει πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο εαν το φυσίξατε με το βύσμα συνδεδεμένο... Αυτό δεν μας το διευκρίνησες... Αποσυνδέσατε το ανεμηστιράκι πρίν το φυσίξετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου πάω στοίχημα ότι το φυσήξατε από τις εξωτερικές γρίλιες με συνέπια τα χνούδια που είχε μαζέψει να μπλοκαραν την φτερωτή. Έτσι από περίεργα αν το ανοίξεις πες μας αν είναι όπως τα λέω. Αν είναι έτσι δεν θα χρειαστεί αλλαγή το fan.
CoOliO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα τελικά λύθηκε..Είχε κολλήσει το ανεμιστηράκι..Τον είχα πει να δοκιμάσει να το κουνήσει με 1 καρφίτσα και πήρε μπροστά ευτυχώς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα