Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το νεο ετος παιδια...μου το στειλαν 28 του προηγουμενου μηνα.Και αν λαβω υποψη μια προσφατη αγορα απο κινα 35 μερες που εκανε δεν το σκεφτομαι ακομα...

Καλησπέρα ,

Τελικά βλέπω να επαληθεύεσαι ...

Ακόμα το δεματάκι ταξιδεύει !!!

Παρέλαβε κάποιος άλλος στο μεταξύ ??

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβο αντικείμενο έχει παραλάβει κανείς από δαύτους?

Εγώ παραγγελία στις 22/11 επειδή έλεγαν Hong Kong post, τελικά το έδωσαν στο κινέζικο ταχυδρομείο κ ακόμη δεν έχει φύγει καν...

Απαντήσεις βέβαια στη σελίδα τους ευχολόγια κ αοριστολογίες... Σήμερα έκανα dispute κ ζήτησαν άλλες 2 εβδομάδες να δουν τι παίζει με το ταχυδρομείο τους!!

Αποφύγετε το προς το παρόν θα έλεγα...

Αποστολή από το MT11i

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το καιρό οι παραγγελίες από Κίνα είναι μαρτύριο λόγω του φόρτου που έχουν. Όταν παραγγέλνεις κάτι από μέσα Νοέμβρη συνηλθως σε δύο μήνες έρχεται.

Δημοσ.

Παιδιά αυτό το καιρό οι παραγγελίες από Κίνα είναι μαρτύριο λόγω του φόρτου που έχουν. Όταν παραγγέλνεις κάτι από μέσα Νοέμβρη συνηλθως σε δύο μήνες έρχεται.

απο κινα ομως εξαρταται και με ποιο ταχυδρομειο θα το στειλουν.. και απο τη συγκεκριμενη σελιδα ελεγαν πως θα το στειλουν με ταχυδρομειο σιγκαπουρης 'η Χονγκ κονγκ και το εστειλαν με το κινεζικο (αν το εστειλαν)

2 μηνες δεν παιζουν γιατι περναει η προθεσμια του paypal για καταγγελια (45 μερες)

Δημοσ.

απο κινα ομως εξαρταται και με ποιο ταχυδρομειο θα το στειλουν.. και απο τη συγκεκριμενη σελιδα ελεγαν πως θα το στειλουν με ταχυδρομειο σιγκαπουρης 'η Χονγκ κονγκ και το εστειλαν με το κινεζικο (αν το εστειλαν)

2 μηνες δεν παιζουν γιατι περναει η προθεσμια του paypal για καταγγελια (45 μερες)

γιατι μου εχει τυχει και σε μενα με αγορες απο κινα, μπορει να κανει και 2 μηνες η παραγγελια. Στις 40-45 μερες λιγο πριν κλεισει η δυνατοτηα dispute στο paypal ανοιγεις ticket λεγοντας δεν το εχεις παραλαβει. Ετσι εισαι καλυμενος μεχρι να φθασει το δεμα. Το dispute μεχρι να αποφασισει το paypal θα μπορει να κανει 1 μηνα περιπου μεχρι τοτε θα εχεις παραλαβει το δεμα.

Δημοσ.

σε καποιο 10 ευρω παραγγελια που ειχα πραγματοποιησει απο Ασια μπορει να ειχε κανει και τοσο.. ωσπου εφτασε και το ειχα ξεχασει και δεν ειχα κανει ουτε dispute.

τωρα ομως εχω παραγγειλει ακριβο αντικειμενο..

ασε που αν φτασει στα ορια που λες (που δεν θα φτασει γιατι ακομη φαινεται στο τελωνειο τους) μετα αν ειναι ελλατωματικο? 

Τι εξελιξη ειχατε οι περισσοτεροι στις σελιδες tracking? Εμενα ειναι 

2012  Opening  10010200  GR  20121128 1430

τελευταια εγγραφη

Λες το escalate να κανει 1 μηνα στο Paypal?? Εχει κανεις εμπειρια πως και τι να γραψω? Νομιζω ειναι ηδη ισχυρο το οτι ειπαν θα το στειλουν με αλλο ταχυδρομειο και με αλλο το εστειλαν (αν το εστειλαν) οπως και ο χρονος που εχει μεινει στο ταχυδρομειο τους.

Αλλα και παλι δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω..

Δημοσ.

σε καποιο 10 ευρω παραγγελια που ειχα πραγματοποιησει απο Ασια μπορει να ειχε κανει και τοσο.. ωσπου εφτασε και το ειχα ξεχασει και δεν ειχα κανει ουτε dispute.

τωρα ομως εχω παραγγειλει ακριβο αντικειμενο..

ασε που αν φτασει στα ορια που λες (που δεν θα φτασει γιατι ακομη φαινεται στο τελωνειο τους) μετα αν ειναι ελλατωματικο? 

Τι εξελιξη ειχατε οι περισσοτεροι στις σελιδες tracking? Εμενα ειναι 

2012  Opening  10010200  GR  20121128 1430

τελευταια εγγραφη

Λες το escalate να κανει 1 μηνα στο Paypal?? Εχει κανεις εμπειρια πως και τι να γραψω? Νομιζω ειναι ηδη ισχυρο το οτι ειπαν θα το στειλουν με αλλο ταχυδρομειο και με αλλο το εστειλαν (αν το εστειλαν) οπως και ο χρονος που εχει μεινει στο ταχυδρομειο τους.

Αλλα και παλι δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω..

Καλημέρα ,

Εμένα τελευταία εγγραφή στο κινεζικο ελτα είναι η εξής :

RB087xxxCN  2012  Opening  10010200  GR

20121202 1213

Σε επικοινωνία που είχα προχτές μαζί τους μου ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση και

μου είπαν να κάνω υπομονή 10 μέρες ακόμη και να ξαναεπικοινωνήσω εκ νεου μαζί τους

αν δεν μου έρθει...

Θα δώ τι θα κάνω γιατί το τέλος της άλλης εβδομάδας τελειώνει και το περιθώριο να κάνω dispute

μέσω Paypal.

Δημοσ.

Παραγγελία 22/11, απάντηση 5/1...

Dear friend,

Thanks for your purchase from us.

We are writing to you for the parcel returned to us. Due to the 18th

National Congress of the Communist Party of China (CPC), the Customs is

strictly during this time in China.

There are too many international parcels are blocked. Your goods are

returned to us until now for holding in Customs.

We have refunded you, would you please check your paypal account?

If you still need it, you could buy it again later. Sorry for the trouble.

Your kindly understanding on the matter and if any need ,please feel free to

contact us .

Best wishes,

Buyincoins Customer Service

-----------------------------------------------

Τελικά ότι παραγγελία έκανα τους τελευταίους 4-5 μήνες από dealextreme, focalprice, buyincoins αποδείχτηκε κινέζικο ανέκδοτο... δεν έφτασε ούτε μία!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Παραγγελία 22/11, απάντηση 5/1...

Dear friend,

Thanks for your purchase from us.

We are writing to you for the parcel returned to us. Due to the 18th

National Congress of the Communist Party of China (CPC), the Customs is

strictly during this time in China.

There are too many international parcels are blocked. Your goods are

returned to us until now for holding in Customs.

We have refunded you, would you please check your paypal account?

If you still need it, you could buy it again later. Sorry for the trouble.

Your kindly understanding on the matter and if any need ,please feel free to

contact us .

Best wishes,

Buyincoins Customer Service

-----------------------------------------------

Τελικά ότι παραγγελία έκανα τους τελευταίους 4-5 μήνες από dealextreme, focalprice, buyincoins αποδείχτηκε κινέζικο ανέκδοτο... δεν έφτασε ούτε μία!!!!

Μια απο τα ίδια !!!

Δημοσ.

α καλά , ευτυχώς που ενημερώσατε , ακόμα περιμένω και εγώ ...πάνω από μήνα , λαχείο είναι τελικά αν θα σου έρθει τίποτα από κίνα :wacko:

Δημοσ.

ακομα και στις 40 μερες λενε παραμυθια οι τυποι..

εμενα μου ελεγαν πως εχει φυγει το πακετο και να περιμενω και την ιδια μερα εκανα dispute και μου εβαλαν τα χρηματα πισω.. (φυσικα ειχε κολλησει το πακετο στο τελωνειο τους).

απο Κινα γενικα ερχονται. Αλλη μια φορα μου εχει αργησει πανω απο 30 μερες αλλα εφτασε(απο αλλο καταστημα). Αυτοι αν και λενε οτι θα στειλουν με ταχυδρομειο Χονγκ Κονγκ τελικα στελνουν με Κινας και παιζει ενα θεμα τους τελευταιους μηνες.. Η πιο καλη αποψη ειναι αυτη..

Μην χασετε την προθεσμια του Paypal εκτος αν εχετε παραγγειλει μικρης αξιας προιον και δεν σας νοιαζει να περιμενετε..

Πχ το αλλο καταστημα που συζητιεται πολυ εδω στο φορουμ το dealextreme ειχα ακουσει παλιοτερα (και οντως ειχα βιωσει) μια περιεργη πολιτικη οπου η 1η παραγγελια που θα εκανες εφτανε γρηγορα και η επομενη εκανε μηνες..

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα CUBE Tablet ήρθε μια χαρά (25 εργάσιμες) . και πήρα και δεύτερο πριν λίγες μέρες και είναι ήδη στο κινέζικο ταχυδρομείο. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα το μαγαζί το ταχυδρομείο τις Κίνας είναι το πρόβλημα...Επίσης με dealextreme όπου ψωνίζω χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα εκτός των αργών παραδόσεων λόγο Κίνας (τουλάχιστον 3 εβδομάδες)

Δημοσ.

Μία φορά έχω αγόράσει από buyincoins και ήταν γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.Είναι η μοναδική φορά που παράγγειλα κάτι από κίνα (μικρής αξίας ήταν) και την δευτερη εβδομάδα ήταν εδώ.Σχεδόν πάντα μου έρχονται πάνω από μήνα και μου έχει τύχει να κάνει και πάνω από 2 μηνες.

Μάλλον είναι όπως σου κάτσει τελικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...