Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια οποιος εχει παρει κατι απο το σαιτ ποτε καταλαβαινω οτι το στηλαν??Ειναι στο ανθρωπακι ποθ κουβαλαει κατι πακετα και λεει ειναι στο σταδιο 5 κατι τετοιο

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα μου εβαλε και φωτο το πακετο κ καλα που λεει το ονομα μου και λεει dispatched.. αλλα ο κωδικος δεν δουλευει στο τρακινγκ

Δημοσ.

Τη φωτο που στην βγαζει?

emena leei Status History Date (GMT+8) Order Status 2012-11-22 22:33:19 Pending 2012-11-22 22:33:20 Processing-1 2012-11-23 09:01:33 Processing-3 2012-11-23 09:23:38 Processing-5

Δημοσ.

μπαινω στη σελιδα στο λογαριασμο μου εκει που μου βγαζει την παραγγελια.. συνηθως θελει τον κωδικο της παραγγελιας οπως στον εστειλαν στο email

2012-11-22 10:59:23Pending2012-11-22 10:59:24Processing-12012-11-22 13:00:19Processing-32012-11-22 13:08:57Processing-52012-11-24 10:42:31Dispatched

και λιγο πιο πανω αριστερα εχει και φωτο

εσενα δεν λεει dispatched οπως βλεπω

Δημοσ.

Σήμερα το ταχυδρόμησαν & σε εμένα..

Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να δούμε την πορεία αποστολής του διαμέσου του αριθμού αποστολής που μας έχουν δώσει...

Η αποστολή πάντως έγινε μέσω Hong Kong Post.

Δημοσ.

μου απαντησαν και μενα και ειπαν οτι αυριο θα μου στειλουν τρακινγκ.Αν ειναι με χονκ κονγκ παλι καλα να το χουμε τα χρηστουγενα τουλαχιστον.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει παραλαβει κανεις?

απο την αρχη ξεκινησαν τα ασχημα καθοτι παροτι λενε hong kong post αν ειδατε απο το τρακινγκ και τη φωτο του πακετου το εστειλαν με το Κινεζικο ταχυδρομειο... (CN)

εχει παραλαβει κανεις?

Απαντανε αμεσως παντως, αν και αοριστα, αλλα πλησιαζουμε και τα ορια του Paypal σιγα σιγα..

Τι πηρατε παιδες αν επιτρεπεται? Μικρης αξιας 'η μεγαλυτερης 50+ ?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμα...Ευελπιστώ να έχει έρθει μέχρι τα τέλη της άλλης εβδομάδας...27/11 το έστειλαν...

Δημοσ.

Με το νεο ετος παιδια...μου το στειλαν 28 του προηγουμενου μηνα.Και αν λαβω υποψη μια προσφατη αγορα απο κινα 35 μερες που εκανε δεν το σκεφτομαι ακομα...

Δημοσ.
εχει παραλαβει κανεις?

απο την αρχη ξεκινησαν τα ασχημα καθοτι παροτι λενε hong kong post αν ειδατε απο το τρακινγκ και τη φωτο του πακετου το εστειλαν με το Κινεζικο ταχυδρομειο... (CN)

εχει παραλαβει κανεις?

Απαντανε αμεσως παντως, αν και αοριστα, αλλα πλησιαζουμε και τα ορια του Paypal σιγα σιγα..

Τι πηρατε παιδες αν επιτρεπεται? Μικρης αξιας 'η μεγαλυτερης 50+ ?

Το δικό μου έφτασε κανονικά στις 10/12, όλα καλά. Αξία $25 και μέγεθος πακέτου μικρό έως μέτριο.

Δημοσ.

<p></p><blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Narayan" data-cid="5135685" data-time="1355810212"><p>Το δικό μου έφτασε κανονικά στις 10/12, όλα καλά. Αξία $25 και μέγεθος πακέτου μικρό έως μέτριο.</p></blockquote><p></p>

Καλημερα ,

Καλοριζικο καταρχας , ποτε εκανες την παραγγελια και ποτε στο ταχυδρομησαν;;

Δημοσ.

Καλημερα ,

Καλοριζικο καταρχας , ποτε εκανες την παραγγελια και ποτε στο ταχυδρομησαν;;

22/11 παραγγελία και την επομένη μου έστειλαν πως είναι στο ταχυδρομείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...