aristarhos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) >http://www.buyincoins.com/ 10% έκπτωση σε όλα, με το κουπόνι XMASTCRAZYEN Υπάρχει επίσης με 5% έκπτωση το κουπόνι >5%ebay2012 και recomender >OlympicWinner με 6,7% έκπτωση. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από aristarhos
mikegad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μου είχαν στείλει και εμένα ένα κουπόνι για 5% έκπτωση. Δεν το βρίσκω τώρα ,αλλά αν το θέλει κάποιος ας στείλει μήνυμα να κοιτάξω καλύτερα...δεν το έχω πετάξει πάντως
oldermania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτο το tablet πάντως ωραίο φαίνεται αν και κινέζικο Sent from my iPhone using Insomnia
durutti Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το εμπιστευομαστε? εχει παρει κανεις? εχει καλες τιμες με το κουπονι
nek4d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εχω ψωνισει μικροπραγματα κατα τυχη 2 φορες, μια χαρα (ειχαν βαλει και κουπονι μεσα), αλλα απο το μαγαζι τους στο ebay...δεν εχω παρει κατ'ευθειαν.
apostolispk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πηρα εγω ενα tablet ainol fire και ενας φιλος μου 2 φορες δεν θυμαμαι ακριβως τι!! Οταν ετοιμασουν το δεμα σου βγαζουν φωτο για να δεις οτι οντως ετοιμασανε το δεμα, απαντανε μεσα σε 24 ωρες οτι τους ρωτησεις.
durutti Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 να δουμε αν θα προλαβουμε γιατι ρωτησα κ εγω για μια ταμπλετα και τελειωνει η προσφορα του -10% σου εφτασε η ταμπλετα πως σου βγηκε?
antgen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Έχω κάνει 6-7 παραγγελίες από εκεί, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στο θέμα της αποστολής(εκτος του οτι ερχονται απο Κινα με συνέπεια μεγάλο χρόνο παραλαβής 15-20 μερες). Μετά απο κάποιο ποσό, σου δίνουν traking number free. Κάποια μικροπράγματα που είχαν πρόβλημα(ελαττωματικά) τους στέλνεις mail και σου προτείνουν επιστροφή της αξίας στην κάρτα σου, χωρίς να σε ρωτήσουνε τίποτα παραπάνω (δεν μου έχει τύχει με αντικείμενο μεγάλης αξίας) Γενικά είμαι ευχαριστημένος.
g_kor06 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εγω παντως παραγγειλα ενα tablet πριν απο λιγο για ενα βαφτηστηρι μου...Ευελπιστω να εχει φτασει πριν τις εορτες !!! Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
DioNiSis_000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το εχω χρησημοποιησει και εγω πολλες φορες. μαλιστα τους τελευταίους 2 μηνες εκανα 5 αγορες και ηρθαν ολες κανονικα παρολες τις καθυστερήσεις που υπηρχαν στις αγορες απο κινα με τα μετρα που ειχαν παρει. κανει και μια επιπλεων εκπτωση καπου 0,10$ ανα αντικειμενο οταν αγοραζεις περισσοτερα απο 1, διαφορετικά μεταξυ τους, αντικειμενα επειδη χρησιμοποιούν λιγοτερα υλικα συσκευασιας.
agisilaosko Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 και γω πειρα μολις ενα 2καρτο κινητακι με τι 4αρι το android.Καλα τα χαρακτηριστηκα για 60 ευρω που μου βγηκε.και η σελιδα γενικα εχει καλο στησιμο!!
gregdel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει κανένα προϊόν τους που να έχει κάτω από 5 άστρα βαθμολογια?????
summit1_1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πρεπει να είναι "Ακυρη" πολιτική τους αυτη, δεν σε αφήνουν να ποσταρεις αρνητικό review. Παντως αν βάλεις 5 αστερακια αλλα γράψεις με λόγια τα αρνητικά συνηθως το Postaroun. Απο το μαγαζί αγοράζω 1 χρονο τώρα ποτε κανένα προβλημα. Πολλά προιόντα είναι ομοια αναμεσα σε κινεζο-μαγαζια, οποτε για reviews μπορείτε να ψαξετε το ίδιο προιον στο dx.com (Dealextreme) για review και εκει.
aristarhos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ισχύει ακόμα το κουπόνι; ΝΑΙ, ισχύει για μία μέρα ακόμη όπως λέει. Αλλά φαντάζομαι ότι θα ξαναβγάλουν κι άλλο κουπόνι μέχρι τα Χριστούγεννα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα