Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
>http://www.buyincoins.com/

10% έκπτωση σε όλα, με το κουπόνι XMASTCRAZYEN

4v1mol.jpg

Υπάρχει επίσης με 5% έκπτωση το κουπόνι

>5%ebay2012

και recomender

>OlympicWinner

με 6,7% έκπτωση.

Επεξ/σία από aristarhos
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου είχαν στείλει και εμένα ένα κουπόνι για 5% έκπτωση.

Δεν το βρίσκω τώρα ,αλλά αν το θέλει κάποιος ας στείλει μήνυμα να κοιτάξω καλύτερα...δεν το έχω πετάξει πάντως

Δημοσ.

εχω ψωνισει μικροπραγματα κατα τυχη 2 φορες, μια χαρα (ειχαν βαλει και κουπονι μεσα), αλλα απο το μαγαζι τους στο ebay...δεν εχω παρει κατ'ευθειαν.

Δημοσ.

Πηρα εγω ενα tablet ainol fire και ενας φιλος μου 2 φορες δεν θυμαμαι ακριβως τι!!

Οταν ετοιμασουν το δεμα σου βγαζουν φωτο για να δεις οτι οντως ετοιμασανε το δεμα, απαντανε μεσα σε 24 ωρες οτι τους ρωτησεις.

Δημοσ.

να δουμε αν θα προλαβουμε γιατι ρωτησα κ εγω για μια ταμπλετα και τελειωνει η προσφορα του -10%

σου εφτασε η ταμπλετα πως σου βγηκε?

Δημοσ.

Έχω κάνει 6-7 παραγγελίες από εκεί, ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στο θέμα της αποστολής(εκτος του οτι ερχονται απο Κινα με συνέπεια μεγάλο χρόνο παραλαβής 15-20 μερες). Μετά απο κάποιο ποσό, σου δίνουν traking number free. Κάποια μικροπράγματα που είχαν πρόβλημα(ελαττωματικά) τους στέλνεις mail και σου προτείνουν επιστροφή της αξίας στην κάρτα σου, χωρίς να σε ρωτήσουνε τίποτα παραπάνω (δεν μου έχει τύχει με αντικείμενο μεγάλης αξίας)

Γενικά είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Εγω παντως παραγγειλα ενα tablet πριν απο λιγο για ενα βαφτηστηρι μου...Ευελπιστω να εχει φτασει πριν τις εορτες !!!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

το εχω χρησημοποιησει και εγω πολλες φορες. μαλιστα τους τελευταίους 2 μηνες εκανα 5 αγορες και ηρθαν ολες κανονικα παρολες τις καθυστερήσεις που υπηρχαν στις αγορες απο κινα με τα μετρα που ειχαν παρει.

κανει και μια επιπλεων εκπτωση καπου 0,10$ ανα αντικειμενο οταν αγοραζεις περισσοτερα απο 1, διαφορετικά μεταξυ τους, αντικειμενα επειδη χρησιμοποιούν λιγοτερα υλικα συσκευασιας.

Δημοσ.

και γω πειρα μολις ενα 2καρτο κινητακι με τι 4αρι το android.Καλα τα χαρακτηριστηκα για 60 ευρω που μου βγηκε.και η σελιδα γενικα εχει καλο στησιμο!!

Δημοσ.

Πρεπει να είναι "Ακυρη" πολιτική τους αυτη, δεν σε αφήνουν να ποσταρεις αρνητικό review. Παντως αν βάλεις 5 αστερακια αλλα γράψεις με λόγια τα αρνητικά συνηθως το Postaroun. Απο το μαγαζί αγοράζω 1 χρονο τώρα ποτε κανένα προβλημα. Πολλά προιόντα είναι ομοια αναμεσα σε κινεζο-μαγαζια, οποτε για reviews μπορείτε να ψαξετε το ίδιο προιον στο dx.com (Dealextreme) για review και εκει.

Δημοσ.

ισχύει ακόμα το κουπόνι;

ΝΑΙ, ισχύει για μία μέρα ακόμη όπως λέει.

Αλλά φαντάζομαι ότι θα ξαναβγάλουν κι άλλο κουπόνι μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...