mouxaxa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα 3 πακέτα από Public μέσω ACS. Στο site η παραγγελία μου είναι ακόμα υπό επεξεργασία. Μου ήρθε το πρωί μήνυμα από ACS ότι θα παραλάβω. Μπράβο κι από μένα στα Public που τελικά ανταποκρίθηκαν και πολύ περισσότερο ευχαριστώ τον TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 παρέλαβα και εγω... ευχαριστώ τον TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 παρελαβα και εγω 6 πακετακια σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ 10 πακέτα από public, σήμερα παρέλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με ενημέρωσαν και εμένα από Public ότι αύριο θα στείλουν την παραγγελία μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iguana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση , υπο επεξεργασία και έβαλα και παραλαβή από κατάστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Σχέδον μία εβδομάδα μετά μου έστλείλαν σήμερα μήνυμα ότι θα υπάρξει καθυστερήση λόγω προβλήματος διαθεσιμότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Σημερα παρατηρησα νεα τιμη στην 100αδα των 'everyday' στα 2,99 ευρω (και προσωρινα εξαντλημενο -LOL-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εμενα ηταν υπο επεξεργασια και την ακυρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εγω 10 παρήγγειλα, 20 μου ηρθαν, στην τιμη των 10 παντα. Δεν με χαλασε καθολου μπορω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 παρελαβα και εγω 5 πακετα αν και με λιγο καθυστερηση. αν και λιγο ταλαιπωρημενη η εξωτερικη τους συσκευασια... ολα τελεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Eμένα πάλι (από getitnow) ακριβώς μία έβδομάδα μετά μου ακύρωσαν την παραγγελία και έκαναν μία καινούρια μόνοι τους έχοντας αφαιρέσει τα cd ,αφού όπως είπαν το προιόν είναι προσωρινά εξαντλημένο. Είχα παραγγείλει κάρτες μνήμης ,χαρτί hp και cd. Θεωρώ άθλια την τακτική πάντως να αλλάζουν τις παραγγελίες μόνοι τους χωρίς να σου δίνουν τουλάχιστον την δυνατότητα αν επιθυμείς να την ακυρώσεις εξολοκλήρου (δεν θα το έκανα στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά θεωρώ πως από την στιγμή που είναι δικό τους λάθος πρέπει να έχεις αυτή την δυνατότητα) Το μόνο που με ρώτησαν είναι αν επιθυμό να πάρω κάποιο άλλο προιόν στη θέση αυτού που ακυρώθηκε ή να επικοινωνήσω μάζι τους για να μου επιστρέψουν το πόσο του ακυρωθέντος. Σε λίγο θα ανεβάσω και την απάντηση που τους έστειλα χωρίς να έχω λάβει ως τώρα καμία απάντηση από την μεριά τους (όχι ότι τους ρωτάω κάτι ,αλλά έτσι για το γαμώτο ας πουν ότι έχω δίκιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ενημερώθηκα με e-mail ότι λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας θα υπάρξει καθυστέρηση στην παραλαβή. Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου κάποια αλλαγή στην παραγγελία (αλλά ποτέ δεν είναι αργά)... Αλλά έτσι είναι στην άδικη κοινωνία. Άλλοι παίρνουν τα διπλά από αυτά που παρήγγειλαν κι άλλοι περιμένουν. και (τα πράγματά τους) πέφτουν στα ξένα χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 και εμένα για καθυστέρηση μου είχαν πει και μετά το άλλαξαν Το μήνυμα που έστειλα στο getitnow Καλησπέρα, Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβώ για ποιο λόγω έπρεπε να περάσει μία εβδομάδα για να με ενημερώσετε ότι τελικά δεν θα παραδοθεί ολόκληρη η παραγγελία. Χθες βράδυ στείλατε μήνυμα ότι θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση και σήμερα με ενημερώνεται ότι δε θα παραδοθεί ολόκληρη. Από την στιγμή που κάτι δεν είναι διαθέσιμο θα μπορούσατε να αφαιρέσεται από το site την δυνατότητα αγοράς του προιόντος.Επίσης δεν υπάρχει λόγος να γράφετε ότι η παράδοση θα γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών ,από την στιγμή που αυτό δεν εφαρμόζεται. Αν ένα προιόν είναι εξαντλημένο θα μπορούσατε να ενημερώσετε από την αρχή ,έτσι ώστε να είτε να ακυρώσει καποιος ολόκληρη την παραγγελία είτε να στείλετε τα υπόλοιπα προιόντα που είναι διαθέσιμα.Δεν είναι λογικό να λέτε απο μόνοι σας οτι στέλνετε τα υπόλοιπα πράγματα από την στιγμή που έχει αλλάξει η αρχική παραγγελία χωρίς την θέληση του,μπόρει κάποιος να θέλει να την ακυρώση τελείως.Πρέπει να δίνετε αυτή η δυνατότητα από την στιγμή που οφείλεται σε δικό σας λαθος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση προχωρήστε στην απόστολή των υπόλοιπων προιόντων και επιστρέψτε την αξία του ακυροθέντος στην κάρτα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Και εμένα μιά εβδομάδα σε καταχώρηση,δεν τρελαίνομαι κιόλας αν τα έχουν ας τα στείλουν, πάντα με αντικαταβολή άσε τα Amazon να τα κονομάνε έτσι κι αλλιώς μόνο για "χαρτιά" είναι τα ελληνικά e-shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα