iguana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγώ που τα έβαλα για δωρεάν παραλαβη από public παίζει να πάρω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ουτε απο getitnow κατι ουτε απο public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 σημερα παρελαβα acs απο public εγω 5 x 100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 σημερα παρελαβα acs απο public εγω 5 x 100 μια χαρά τσάμπα τη βγάλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και εγω τα πηρα σημερα! Παραγγελια απο GET IT NOW, παραλαβη απο ΕΛΤΑ courier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αύριο παραλαμβάνω εγώ ευχαριστώ και πάλι τον djkokalis που μας ενημέρωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonzi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 fou Και εγω τα πηρα σημερα! Παραγγελια απο GET IT NOW, παραλαβη απο ΕΛΤΑ courier αν τα δοκίμασες πες μας σε τι εκτυπωτή τα έβαλες και με τι αποτέλεσμα. Προβληματίζομαι αν είναι ΟΚ για canon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxe13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παρέλαβα και εγώ σήμερα μια γεμάτη κούτα από getitnow thanks στον ts!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καθήστε ρε παιδιά, δηλαδή αυτό ισχύει; 100 φύλλα με 0,27€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ακύρωσα του getitnow και είχα παραγγείλει μετά από public με παραλαβή από το κατάστημα και ακόμα είναι υπό επεξεργασία.. Πφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 @_chris_: Nαι... βεβαια τα "everyday" δεν ειναι και τιποτα ποιοτικο...γι αυτο και πηρα κι εγω μερικα πακετακια premium plus κι ας εδωσα λιγα παραπανω... (παλι λιγα ηταν)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 έκανα μια παραγγελία και μάλλον πήρα τα τελευταία κομμάτια. για να δούμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Θα εισαι ψιλοτυχερος αν παραλαβεις... Υπαρχουν παντως ακομα αυτα εδω http://www.getitnow....&utm_content=p2 (αλλου εχουν πανω απο το 3πλασιο) και μερικα premium A4 με <2 ευρω... με την σημειωση ομως οτι αυτα! ηρθαν οντως με την μορφη 2-σε-1 που λεει η περιγραφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αυτά δεν αξίζουν; http://www.getitnow.gr/prod/analosima/hartia-ektyposis/epson-premium-glossy-a6-bogof/prod409496/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 δε καταλαβαινω αλλη τα εχουν παρει απο χθες (προχθες, αλλαξε η μερα) και αλλοι,οπως εγω, ακομα υπο επεξεργασια ή καταχωρημενη .. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα