Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια μολις ηρθε mail. Τα χαρτια ειναι προς παραδοση. Πηρα 5 πακετα απο αυτα. Συνολικη χρεωση 9.84€. Καλη εκπληξη, ευχαριστω πολυ τον topic starter! GetItNow

• Like 1
Δημοσ.

απο public εγω 3 x 100:

Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας, έχει αποσταλεί με την εταιρία ACS και θα σας παραδοθεί μέσα στις δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αποστολής από την σελίδα της παραγγελίας στην ενότητα «Ιστορικό Παραγγελιών» του Public.gr. Πατώντας τον σχετικό αριθμό voucher που θα εμφανιστεί σύντομα σε αυτή τη σελίδα, θα μπορείτε να δείτε και την live πληροφόρηση από την ACS.

ευχαριστω τον ts ^_^

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα απο getitnow. όλα ήρθαν όπως τα παρήγγειλα. παραγγείλτε αβέρτα. αφήστε μόνο να πάρουν όλοι.

super , θα παραγειλω και γω 3-4 πακετακια

Δημοσ.

μόλις παρέλαβα απο getitnow. όλα ήρθαν όπως τα παρήγγειλα. παραγγείλτε αβέρτα. αφήστε μόνο να πάρουν όλοι.

Kαλά νέα ,

αλλά εγώ εξακολουθώ να μην έχω καμία ενημέρωση για την παραγγελία..

Πιθανώς να έχουν τελειώσει και όποιος πρόλαβε ήταν τυχερός

Δημοσ.

Mε τι σας ηρθαν? Εμενα λεει Πορτα-Πορτα αλλα απο εδω εξυπηρετειται απο τα ΕΛΤΑ (οπου κλασικα γινεται ενα μπαχαλο τις πρωινες ωρες....)

Δημοσ.

μόλις μου στείλανε email ότι εστάλει η παραγγελεία!!!!!

όσοι παραλάβατε; σας στείλανε το πακέτο με τα 100; πλακά έχει να μου στείλουν μονο ένα χαρτί

Δημοσ.

http://www.insomnia....ow/page__st__45

αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος με canon printer?

Είναι ΟΚ ή βγάζει "περίεργα" χρώματα με μπλε απόχρωση που έγραφε κάπου ένας με canon?

και αυτά τα CD http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/aksesoyar-foto-binteo/apothikeytika-mesa/md-cd-r-philips-52x-ls-color-slim-of-10/prod411343/ είναι κάπως καλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...