doakes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Και στα 2 μαγαζια εκαναν λαθος στις τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/aksesoyar-foto-binteo/apothikeytika-mesa/ntc-cd-r-x-50-700mb/prod10056pp/ δεν είναι και άσχημα για 50 cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 public -multirama - getitnow ...ενα καταστημα ....πολυ συχνα προσφορες και λαθη στα ιδια προιοντα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 public -multirama - getitnow ...ενα καταστημα ....πολυ συχνα προσφορες και λαθη στα ιδια προιοντα !!! Thanks για την ενημερωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Getitnever πραγματικά... Τις προάλλες είχα παραγγείλει αυτό http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/aksesoyar-foto-binteo/apothikeytika-mesa/verbatim-dvd-rw-47gb-1tem-meso-apothikeysis/prod118405/ Το οποίο έγραφε στην γενική περιγραφή, στον τίτλο, και στην φωτό 5 τεμάχια. Φυσικά μου έστειλαν ένα, και ούτε καν απάντησαν σε email που τους έστειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 εγώ πάντως έβαλα μερικά (όχι μόνο τα εντελώς φτηνά) με αντικαταβολή και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 http://www.public.gr...#.UKz3TtfcCiI�� Έβαλα και εγώ 3 πακέτα με συνολικά 0,89€ με δωρεάν παράδοση. Που να ξέρεις. Χριστούγεννα έρχονται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πιο πολύ πάει η αντικαταβολή παρά τα χαρτιά.... Παρήγγειλα κι εγώ καμιά εφταριά πακέτα, άντε να δούμε!! @djkokalis καμία σχέση με τον πρόεδρα έχεις? :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εμένα γιατί με άφηνε να βάλω μέχρι 6 στο καλάθι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 έλαβε κανείς email για ακύρωση ; έχει πλάκα να μας τα στείλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εμένα πάντως μου ήρθε mail με την επιβεβαίωση παραγγελίας, κανονικά... 5 τεμάχια έβαλα... 500 φωτογραφικά φύλλα με 5,24 € μαζί με την αντικαταβολή... Αν έρθουν, ήρθαν.. Είδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αναμενετε αυριο το γνωστο μεηλ ... δε θελω να σας απογοητευσω αλλα....Καλυτερα να βαζετε αντικαταβολη μιας και πλεον τους εχω ικανους να σας αποστειλουν απο ενα φυλλο χαρτι ... διορθωνοντας τη περιγραφη του προιοντος λιγο πριν την αποστολη ...πως η τιμη ειναι για ενα τεμαχιο και για να μην υπαρξουν εξοδα αποστολης να σας το κανουν και ΣΑΙΤΑ !!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εμένα πάντως μου ήρθε mail με την επιβεβαίωση παραγγελίας, κανονικά... 5 τεμάχια έβαλα... 500 φωτογραφικά φύλλα με 5,24 € μαζί με την αντικαταβολή... Αν έρθουν, ήρθαν.. Είδωμεν! ειναι στο getitnow? 500χ0.30=1,48ε με δωρεάν παράδοση,δωρεαν αντικαταβολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Γενικότερα έχει παραλάβει ποτέ κανένας κάτι ,απο αυτά τα συχνά "λάθη" των εταιρειών getitnow ,public κλπ? Ετσι από περιέργεια ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγώ παρέλαβα: απο getitnow tv-monitor philips 23" fullHD στα 115€ απο public πολυμπριζο ασφαλείας philips στα 5€ απο κώτσο 3x 1TB WD Elements στα 24€ έκαστος οπότε ποτέ μην λες ποτέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα