Προς το περιεχόμενο

Πάμφθηνα φωτογραφικά χαρτιά στο getitnow

djkokalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και σε μένα το ίδιο mail ήρθε. αλλά είχα πάρει μόνο αυτά τα χαρτιά οπότε ακυρώθηκε τελείως η παραγγελία.

είχα πληρώσει με κάρτα. το ποσό θα επιστραφεί αυτόματα υποθέτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το ίδιο mail πήρα κι εγώ και η παραγγελία μου είχε όλα τα άλλα εκτός από τα συγκεκριμένα χαρτιά... Τους ενημέρωσα μια εβδομάδα πριν να αφαιρέσουν ό,τι λείπει και να στείλουν τα υπόλοιπα. Έστειλαν το mail που πήρε και ο chris προχθές, έφτιαξαν νέα παραγγελία και με τα πολλά πέρασαν ήδη 11 εργάσιμες. Λίγο ακόμη και θα φτάσουν τους χρόνους παράδοσης των κινέζικων στο ebay!

Προτείνω να αλλάξουν την ονομασία τους. Από GetitNow σε OrderitNow-GetitTouAgiouFoutsouAnimera. Και το «παράδοση σε 2-5 μέρες» να μετατραπεί σε «παράδοση σε 2-5 εβδομάδες» ή ακόμα καλύτερα σε «άνευ όρων παράδοση».

• Like 5

Εγώ έφαγα άκυρο από το public τελικά , ειχα δηλώσει να παραλάβω από το κατάστημα Τσιμισκή , πήρα μετά από καμια βδομαδα και μου ειπαν ότι εχουν σταλει στο καταστημα και θα με ειδοποιησουν..Τελικα με ειδοποιησαν ότι εξαντληθηκαν. Δεν πρόκεται να ασχοληθω με το να διαμαρτυρηθώ κτλ γιατί δεν πήρα με 1 ευρω χαρτιά αξίας 20 απλά για άλλη μια φορά ενα ελληνικό κατάστημα αποδείκνύει την αρπακωλιά την κουτο\πονηριά και την ανοργανωσια του. Να πρόκεται για λάθος να το δεχθώ , αλλά από την στιγμή που παρέλαβαν κάποιοι είναι απλά απαράδεκτοι. Δεν αγόραζα ποτέ απο το public ουτως η άλλως , τωρα θα τους κάνω και δυσφήμιση. Μόνο amazon και ας πάνε τα λεφτά στου Άγγλους , αφου είμαστε τέτοιοι οι Έλληνες

• Like 1

Το ίδιο mail πήρα κι εγώ και η παραγγελία μου είχε όλα τα άλλα εκτός από τα συγκεκριμένα χαρτιά... Τους ενημέρωσα μια εβδομάδα πριν να αφαιρέσουν ό,τι λείπει και να στείλουν τα υπόλοιπα. Έστειλαν το mail που πήρε και ο chris προχθές, έφτιαξαν νέα παραγγελία και με τα πολλά πέρασαν ήδη 11 εργάσιμες. Λίγο ακόμη και θα φτάσουν τους χρόνους παράδοσης των κινέζικων στο ebay!

Προτείνω να αλλάξουν την ονομασία τους. Από GetitNow σε OrderitNow-GetitTouAgiouFoutsouAnimera. Και το «παράδοση σε 2-5 μέρες» να μετατραπεί σε «παράδοση σε 2-5 εβδομάδες» ή ακόμα καλύτερα σε «άνευ όρων παράδοση».

Παντως εγω πηρα (πριν λιγα λεπτα) απλα ενα mail που με ενημερωνε για την αποστολη της παραγγελιας μου... η οποία παραγγελια δεν ηταν αυτη που εκανα και για την οποια χρεωθηκα στις 28/11 αλλα μια νεα που εβαλαν αυτοι αφαιρωντας μεν το (μολις 1) πακετακι των ΗΡ που ειχα μεσα και διατηρωντας τα υπολοιπα αλλα αντι για 0.27 αφαιρεσαν απο το κοστος της παραγγελιας (το οποιο ξαναλεω μου το χρεωσαν ολοκληρο πριν απο 9 μερες!) 0.18 (τα οποια εννοειται δε μου επεστρεψαν ετσι κι αλλιως :-)).

Μπηκα στο chat και αφου καταλαβαν τις διαδοχικες γκαφες τους (τουλαχιστον εσεις πηρατε κι ενα mail που ενημερωνε για κατι) μου ειπαν οτι τα ΗΡ τα παρελαβαν αλλα ετυχαν προβληματικες παρτιδες (παραμυθακι? :-D) και μου εδωσαν ενα πακετακι με 2Χ25 "advanced" χαρτακια αντι των 100 everyday (ναι, αυτα τα advanced που ελεγα καποιες σελιδες παραπισω οτι τα βαζει η ΗΡ ανα 150 δωρο σε πακετα με μελανακια!) τελος παντων για να μην τα κανουν πιο πολυ μπαχαλο με τις χρεωσεις/επιστροφες δεχθηκα :-) (αν και ακομα δεν ειδα να προστιθεται καποια νεα παραγγελια ή να συμπληρωνεται καποια υπαρχουσα).

Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις με αυτο το μαγαζι (και τον ομιλο του) εχει πολλες φορες ισχυσει το "οποιος προλαβει" οποτε οσοι πχ περιμεναν απο public ενημερωση για παραλαβη... εχασαν.

Και εμένα όπως είχα πει και πιο πριν από getitnow μου αλλάξαν την παραγγελεία (χαρτί hp - cd - micro sd) αφαιρόντας τα cd.

Και ενώ περίμενα 2 βδομάδες μου έρχετε πάλι μήνυμα πριν 2 μέρες ότι η "νεα" παραγγελία θα καθύστερήση λόγω μη διαθεσιμότητας.

Τα παίρνω λοιπόν και εγώ και τους στέλνω πως mail πως είναι απαράδεχτοι και θα τους κάνω βούκινο σε sites και forums και αν δεν μου απαντήσουν θα τους καταγγείλω στο ινκα.

Την επόμενη μέρα τα έστειλαν.Δεν έχω παραλάβει αλλά δείχνει πως έχει γίνει η αποστολή.Σήμερα με πήραν τηλέφωνο για να ζητήσουν συγνώμη.

Όσοι έχετε πληρώσει με κάρτα και σας άλλαξε η παραγγία ,τσέκάρετε τα ποσά ,γιατί έμένα μου έχουν δεσμέυσει το ποσό της αρχικής παραγγελίας.Ο άνθρωπος βέβαια που με πήρε τηλέφωνο μου είπε πως η διαφορά θα επιστρέψει στην κάρτα.

• Like 1

Είχα παραγγείλει μερικά πράγματα από τα xtreme offers, ήρθαν σήμερα και είναι όλα ΟΚ με την μόνη εξαίρεση μία πεντάδα CD-R lightscribe που είχα παραγγείλει - αντί για 5x Color Lightscribe που παρήγγειλα, μου έστειλαν 1x σκέτο Lightscribe. Ευτυχώς έχω κρατήσει screenshot από την σελίδα που λέει καθαρά πως έχει 5 τεμάχια η συσκευασία.

να κάνω μια ερώτηση.

έκανα την παραγγελία 30/11 με χρέωση κάρτας. η παραγγελία ακυρώθηκε όπως είπα πιο πάνω. δεν έπρεπε να είχα επιστραφεί τα χρήματα;

Mην ανησυχεις, απλα ετυχε οπως τα επεστρεφαν μαζικα σε ολους οσους ακυρωσαν παραγγελιες εσενα να σε ξεχασουν... εντελως τυχαια και μονο εσενα!

Αυτο μου ειπαν οταν το εκαναν σε εμενα παντως (εντελως τυχαια παντα :-)).

Παρε κραξτους και θα στα βαλουν πισω.

Παρελαβα 5 ηχεια για ipod 4th gen με 0,12 λεπτα !!! το ενα . Και κατι φωτογραφικα χαρτια ολα μαζι 5 ευρω.δεν το περιμενα βασικα.thx ts

http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/foritos-ihos/iheia/speakers-mp3-for-ipod-nano-4-gen/prod474173/ αυτα βασικα.κανενα 20ευρω κανουν εξω.μπραβο getit

Παρελαβα 5 ηχεια για ipod 4th gen με 0,12 λεπτα !!! το ενα . Και κατι φωτογραφικα χαρτια ολα μαζι 5 ευρω.δεν το περιμενα βασικα.thx ts

http://www.getitnow....gen/prod474173/ αυτα βασικα.κανενα 20ευρω κανουν εξω.μπραβο getit

μαλλον τα χρυσοπληρωσες :lol:

στα public 0,01 euro

http://secure.public.gr/product/computers-and-software/teleytaia-kommatia-ypologistes/aksesoyar-desktop/speakers-mp3-for-ipod-nano-4-gen/prod474173/#.UM4qkoYwS0Y

(οντως η τιμη ειναι προκληση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...