dimitris2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Η Mozilla κυκλοφόρησε σήμερα την τελική έκδοση του Firefox 17 browser, ο οποίος ενσωματώνει ορισμένες νέες λειτουργίες από τις οποίες ξεχωρίζει το Facebook Messenger. Μέσα από αυτή τη συνεργασία μεταξύ του διάσημου κοινωνικού δικτύου και της Mozilla οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και τα μηνύματά τους στο Facebook, μέσω μιας ειδικής εργαλειοθήκης στο δεξιό μέρος του Firefox. Ο Facebook Messenger του Firefox 17 κάνει χρήση του Social API, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα να αναπτύξουν τις δικές τους εργαλειοθήκες για τον browser.Μια ακόμη νέα δυνατότητα που ξεχωρίζει είναι αυτή της ενεργοποίησης διαφόρων πρόσθετων με κλικ, όταν εμφανίζεται περιεχόμενο που τις αξιοποιεί σε web sites. Με αυτό τον τρόπο ο Firefox δε θα τρέχει αυτόματα πρόσθετα που είναι ευπαθή ή έχουν να ενημερωθούν για αρκετό χρονικό διάστημα. Επιπλέον η Mozilla τερματίζει την υποστήριξη του Mac OS X 10.5, ακολουθώντας τα χνάρια του Chrome που προέβη σε αντίστοιχη κίνηση πριν από μερικές εβδομάδες αλλά και του Safari που δεν υποστηρίζει το Snow Leopard από τον περασμένο χρόνο. Ο Opera είναι ο μοναδικός από τους πιο δημοφιλής browsers που υποστηρίζουν την παλαιότερη αυτή έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple. Εάν έχετε εγκαταστήσει τον Firefox 17 μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον Facebook Messenger κάνοντας κλικ εδώ. Download: Firefox 17.0 για Windows (Αγγλική έκδοση) - Firefox 17.0 (Ελληνική έκδοση) Download: Firefox 17.0 για OS X (Αγγλική έκδοση) - Firefox 17.0 (Ελληνική έκδοση) Download: Firefox 17.0 για Linux (Αγγλική έκδοση) - Firefox 17.0 (Ελληνική έκδοση) Site: techradar.com
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 καλοριζικο! οποιος θελει μπορει να απενεργοποιησει τελειως το συγκεκριμενο Social feature με το να θεσει ως false την επιλογη social.enabled στο about:config του Firefox. 4
cabdik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 γιατι με το ζορι? αμα δεν θες, εχεις 2 επιλογες. Α. δεν το ενεργοποιεις απο την αρχη, κι ετσι ουτε που θα παρεις χαμπαρι οτι εχει F.M, ή Β αν το ενεργοποιησες, κανεις απλα remove!!
Gtr34 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εχουν βγαλει την επιλογη για ρυθμιση της ταχυτητας του scroll ? γιατι δεν την βρισκω πλεον
tolis_01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 καλοριζικο! οποιος θελει μπορει να απενεργοποιησει τελειως το συγκεκριμενο Social feature με το να θεσει ως false την επιλογη social.enabled στο about:config του Firefox. Εμένα, με update από τοn 16κάτι, είναι ήδη disabled. Ψιλοάχρηστο feature για εμένα προσωπικά, παρόλο που χρρησιμοποιώ το facebook chat, με βολεύει να το έχω στο pidgin μαζί με άλλα accounts.
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ο χειρότερος browser ever κάνει ένα καινοτόμο βήμα,κάτι που θα αλλάξει τη ροή της ιστορίας...βάζει ενσωμάτωση fb.wow!! Am I impressed?
dancer_69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ για το fb, αλλά ο χειρότερος browser ever γιατί? Και ποιος είναι ο καλύτερος τότε?
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ενοποίηση σημαίνει ευκολία και καλοδεχούμενο..
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 βαρετός,τραγικός και βαρύς για μένα.Καντίλες πετάω,να φανταστήτε όταν διαβάζω τη λέξη firefox χαστουκίζομαι 2 φορές να συνέλθω από το σοκ (πόνεσε τώρα)
mikegad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω πως το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κάνουν πιο βαρύ τον browser Tοxoman τα λες λίγο τραβηγμένα τα πράγματα. Firefox...ρίξε άλλα 2 χαστούκια 5
mentzik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τα win8 έχουν τα social apps και τον δικό τους browser. O firefox πάει να ενσωματωθεί σε αυτό το κλίμα. Εξάλλου προφανώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι πολύς κόσμος έχει μόνιμα ένα tab ανοιχτό με το FB. Βέβαια κάλο θα ήταν αφού βάζουν το FB να βάλουν και twitter και ότι άλλο κυκλοφορεί πολύ στην πιάτσα εκει έξω. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο μια και θέλω να επιλέγω τη στιγμή που είμαι εκτεθιμένος στα αδιάκριτα βλέματα αλλά είναι σίγουρα καλοδεχούμενο απο πολύ κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα