corrupted Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Θελω να μεταφερω ενα Acronis Backup image, απο τα Windows 8 στο Arch μεσω Samba. O φακελος και ο χρηστης εχουν δικαιωματα γραφης και με αλλα αρχεια δεν εχω προβλημα στη μεταφορα. Καθε φορα που παω να μεταφερω ομως το image, παιρνω αυτο το μηνυμα στα Windows... Εχω βαλει και SWAT για να βλεπω τι γινεται, και βλεπω ενα περιεγο DENY_DOS. Googlαρα λιγο, αλλα δεν βρηκα ακρη. Καμια βοηθεια? Edit: Το DENY_DOS πρεπει να ειναι ασχετο. Γιατι σε αλλα αρχεια δεν εχω προβλημα και μονο στο συγκεκριμενο μου σπαει να νευρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 smb.conf ? Για πιο γρήγορα, να μην το ψάχνεις πολύ Κανε share το φάκελο απο το win και στο arch mount -t cifs //ip.windows/share /mnt rsync -av --progress /mnt/backup /path/pou/thes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) >[global] workgroup = HOME server string = %h server socket options = TCP_NODELAY IPTOS_LOWDELAY SO_KEEPALIVE SO_RCVBUF=8192 SO_SNDBUF=8192 dns proxy = no log file = /var/log/samba/log.%m max log size = 1000 syslog = 0 share modes = yes security = user map to guest = Bad Password guest account = guest encrypt password = true passbd backend = tdbsam obey pam restrictions = no invalid users = root unix password sync = yes domain logons = no [r00t] path = /r00t guest ok = no writable = yes browseable = yes valid users = r00t Θελω ρε συ μ'ενα drag & drop να την κανω την δουλεια. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι εχω προβλημα μονο με αυτο το αρχειο... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από corrupted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε με ένα λιτό smb.conf, χωρίς security options Με security share, user guest κτλ να δεις εάν το κάνει κάποια option Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ποσο δικιο μπορει να εχεις! Καποιο option την κανει τη δουλεια. Χρησιμοποιησα αυτο το smb.conf: > [global] workgroup = HOME server string = Samba Server security = share hosts allow = 192.168.1. 127. guest account = r00t log file = /var/log/samba/%m.log max log size = 1000 dns proxy = no [r00t] path = /r00t public = yes only guest = yes writable = yes printable = no browseable=yes Και η μεταφορα γινεται κανονικα. Θα παρει ωρα γιατι γινεται απο wireless, αλλα δεν πειραζει. Τι πρεπει να αλλαξω αραγε στο πρωτο smb.conf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 τα socket options ποτέ δεν τα συμπάθεισα, ίσως μια απο αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Χμμμ... ναι, ισως να φταιει αυτο. θα περιμενω να τελειωσει η μεταφορα και θα δοκιμασω το πρωτο smb.conf χωρις socket options. Θα ενημερωσω σχετικα... Thank's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Τελικα δεν φταινε τα socket options. Αν εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει, περιμενω να την ακουσω. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το μεγεθος του αρχειου, που ειναι σχετικα μεγαλο (12,9GB) και να μην μπορει να μεταφερθει οταν εχεις security = user? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, και δεν ξερω και πως να το googlαρω αυτο το πραγμα. Μολις βρω λιγο χρονο, θα μετατρεψω σε .iso κανα DVD5 μου, και θα προσπαθησω να το μεταφερω, για να δω τι γινεται... Παντως με μικρα σε μεγεθος αρχεια, δεν εχω προβλημα. EDIT: Ευρεθη ο ενοχος, και αυτος ηταν... ο συνηθης, δηλαδη τα Windows! To αρχειο ηθελε permissions με Full Control απο ολους. Του τα εδωσα, και μεταφερεται κανονικα πλεον. Πρωτη φορα το συνανταω αυτο. Τι να πω... Βασικα βρηκα το error code σνιφαροντας τα πακετα (ευτυχως το network monitor 3.4 δουλευει και σε Windows 8), και ετσι googlαροντας καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με τα permissions... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2012 από corrupted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα