overpower Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Βρηκα για ενα φιλο αυτο το laptop. Ξερω οτι ειναι απο Αμερικη το καταστημα. Περνανε τα προιοντα απο τελωνειο? Ποσο παει το κοστος?
LuckOnADreaM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγώ είμαι αυτός. Τυγχάνει,να είμαστε πάλι χρήστες σε ένα άλλο φόρουμ,και επειδή ξέρει από Η/Υ μου προτεινε το παραπανω. Αν μπορεσουμε να μαθουμε ποιο ειναι το κοστος του τελωνειου,θα ηταν πολυ καλο
stylianos1234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πιστευω οτι το κοστος τελωνειου και μεταφορικων θα ειναι μεγαλο καλυτερα να προτιμησετε κατι απο ελλαδα!!!
overpower Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πιστευω οτι το κοστος τελωνειου και μεταφορικων θα ειναι μεγαλο καλυτερα να προτιμησετε κατι απο ελλαδα!!! Θα προτιμουσαμε να μαθουμε ακριβως το ποσο που θα ειναι. Μπορει να δωσει μεχρι 1250 ευρω, αρα υπαρχει περιθωριο για τελωνειο μιας και απο ελλαντα δεν βρικαμε κατι καλο. Αν ειναι μεγαλο το ποσο, αν μπορει να βρεθει καποιο laptop ιδιων ή καλυτερων χαρακτηριστικων απο καταστημα χωρις τελωνειο.
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παραγγέλνω συχνά απο USA ρούχα κλπ.Καμιά 5αριά φορές μου έχουν ανοίξει το δέμα στο τελωνείο με επιβάρυνση(κόψιμο κ.... καλύτερα ) 40%.Με προιόντα τεχνολογίας δεν το έχω τολμήσει μιας και χτυπάνε σαν τη μύγα μες στο γάλα.Πιστέυω πώς έχεις λιγότερο από 20% πιθανότητες να μην στο ανοίξουν.ΒΤW ένας φίλος είχε παραγγείλει έναν προτζέκτορα αξίας 240 ευρώ και του ήρθε τελωνείο 150. .Αν έχει κανένα συγγενή απο Αμερική που θα έρθει τα Χριστούγεννα μόνο έτσι γίνεται να έχει το λαπτοπ στα χέρια του με μόνο 1250$
LuckOnADreaM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Παραγγέλνω συχνά απο USA ρούχα κλπ.Καμιά 5αριά φορές μου έχουν ανοίξει το δέμα στο τελωνείο με επιβάρυνση(κόψιμο κ.... καλύτερα ) 40%.Με προιόντα τεχνολογίας δεν το έχω τολμήσει μιας και χτυπάνε σαν τη μύγα μες στο γάλα.Πιστέυω πώς έχεις λιγότερο από 20% πιθανότητες να μην στο ανοίξουν.ΒΤW ένας φίλος είχε παραγγείλει έναν προτζέκτορα αξίας 240 ευρώ και του ήρθε τελωνείο 150. .Αν έχει κανένα συγγενή απο Αμερική που θα έρθει τα Χριστούγεννα μόνο έτσι γίνεται να έχει το λαπτοπ στα χέρια του με μόνο 1250$ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ? ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Π.Χ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ.ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ? Sorry για 2 ποστ,απλα ειμαι on fire
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ? ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Π.Χ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ.ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ? Sorry για 2 ποστ,απλα ειμαι on fire Δεν με κατάλαβες να στο φέρει εννοώ.
LuckOnADreaM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+17.3%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive+-+Black/6769449.p?id=1218806579330&skuId=6769449 ΛΕΕΙ FREE SHIPPING,ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΥΡΩ?
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 http://www.bestbuy.c...0&skuId=6769449 ΛΕΕΙ FREE SHIPPING,ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΥΡΩ? Free shipping προφανώς είναι μόνο για US addresses.Εκτελωνισμό 60 ευρώ από που το έβγαλες αυτο;
LuckOnADreaM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Free shipping προφανώς είναι μόνο για US addresses.Εκτελωνισμό 60 ευρώ από που το έβγαλες αυτο; Αν πας στα terms δεν περιοριζει για το που ισχυει το free shipping.. Sorry κιολας αλλα το προφανως αν δεν επιβεβαιωθει απο καποιον υπευθυνο δυσκολα.. Μα ειναι δυνατον να μην διευκρινιζουν κατι τετοιο ?..
nasar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αν πας στα terms δεν περιοριζει για το που ισχυει το free shipping.. Sorry κιολας αλλα το προφανως αν δεν επιβεβαιωθει απο καποιον υπευθυνο δυσκολα.. Μα ειναι δυνατον να μην διευκρινιζουν κατι τετοιο ?.. Και αλλάζω το προφανώς με σίγουρα αφού τώρα είδα πως δεν στέλνουν σε Ευρώπη
xristoforos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το bestbuy δεν στελνει Ευρωπη. Εγγυημενα.
LuckOnADreaM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το bestbuy δεν στελνει Ευρωπη. Εγγυημενα. Μας εκανες την καρδια περιβολι.. Απο τι φαινεται θα γινει το εξης. Θα το αγορασει εκει περα καποιος "δικος μου" και θα μας το στειλει κανονικα αρα θα πληρωσει τελωνειο Υπαρχει τροπος να μαθουμε ποσο θα ειναι αυτο ??
alextrela172 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δεν αξιζει απο Αμερικη μονο αν εχεις κανα γνωστο και στο φερει εδω η στο στειλει με κρατικα ταχυδρομια ΗΠΑ οχι ιδιωτικες ταχυμεταφορων και οχι οπως το πηρες απο το μαγαζι αλλα θα την ανοιξεις τη συσκευασια-τσαλακωσεις κανα manial να φενεται μεταχειρισμενο και καλυτερα σε ενα απλο κουτι να μην κινησεις υποψια οχι στην επισημη συσκευασια της εταιρειας. Και εγω θελω να παρω απο εκει λογω πολυ φθηνοτερων τιμως ΑΛΛΑ δεν γουσταρω να μπλεκω με τελωνεια οτι τους καπνισει κανουν και αναλογα τη διαθεση τους,αλλα στα προιοντα τεχνολογια και ειδικα μεγαλης αξιας βαρανε αλυπητα.
overpower Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αρα παμε σε ευρεση καποιου αλλου laptop. Max 1250 ευρω, με τα ιδια χαρακτηριστικα, τουλαχιστον σε επεξεργαστη,καρτα γραφικων και αναλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα