Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, σημερα πηρε ενα καλο λαπτοπακι. Ειχε λινοχ οποτε εβαλα τα Windows 7 64bit. ομωσ εκανα μια βλακεια..... αφου ξεκινισα την εγκατασταση ... εκει που με ρωταει που θεσ να γραψεις τα Windows είχε 1) Disk 0 unllocated Space

2) Disk 0 Partition 1 250gb

k 3) Disk 0 partition 2 25gb

που λετε εσβησα το παρτιτιον 2 και τωρα στα Windows χρησημοποιω εχω μονο εναν σκληρο 250gb μνημη μονο... ενω εχω 500..... πατησα και μπηκα παλι στο μενου εγκαταστασησ ...... αλλά μου ειχε μονο το Disk 0 Unallocated Space και το Disk 0 partition 1 ...... δλδ δεν καταλαβα.... δεν γινεται να ανακτησω το αλλο μερος του δισκο μου? η εστω κατι να κανω?

(να τονισω οτι οταν κανω ανανεωση δεν μου βρισκει τον 2ο δισκο, και δεν εχω ιδεα τι ειναι το load driven και σε τι χρησημευει..)

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Δημοσ.

Είχες αρχεία μέσα που θες να επαναφέρεις; Γιατί τότε είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα...

Αν δεν είχες τίποτα που θες και απλά θέλεις να ξαναεμφανίσεις τον χώρο αυτόν, θα πας:

*Δεξί κλικ στον Υπολογιστή Μου

* Διαχείριση

*Διαχείριση δίσκων

εκεί στον δίσκο σου θα δεις το Unallocated space εκεί που διέγραψες το partition. Με δεξί κλικ πάνω σε αυτό τον χώρο έχεις επιλογή για δημιουργία διαμερίσματος.

Απλά να σου τονίσω πως αν θέλεις δεδομένα από εκεί μέσα, ΜΗΝ κάνεις διαμόρφωση αυτού του χώρου και γενικώς μη κάνεις κάτι μέσα από την διαχείριση δίσκων. Θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για recovery, και σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει φορμάτ, αλλά απλά διέγραψες το partition, τότε έχεις πολλές ελπίδες να τα επαναφέρεις όλα. (το έχω κάνει με κάποιο εργαλείο από Hirens Boot CD)

Δημοσ.

μπηκα παλι στο μενου εγκαταστασησ ...... αλλά μου ειχε μονο το Disk 0 Unallocated Space και το Disk 0 partition 1 ...... δλδ δεν καταλαβα....

Μήπως όμως αυτήν την φορά ήταν 250gb το unallocated ;;;;;;

(Πρόσεχε λίγο πως γράφεις...ποιο πολύ ώρα έκανα να καταλάβω τι λες παρά να σκεφτώ τι πρόβλημα υπάρχει. )

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...