Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ebay να το αποφύγεις καθως παίζουν μαιμουδιες με ανακατασκευασμένα κτλ.

Να μαι παλι οψυχραιμος παρατηρητης της υποθεσης 'Αrouken's Home Cinema'

Λες οτι το ebay ειναι κινδυνος θανατος για να σου ρθει καμια πατατα και να κλαις τα λεφτα σου!

Το αγγλικο Amazon ειναι εξισου επικινδυνο;

Γιατι ολα αυτα τα χρονια διαβαζα οτι το amazon ειναι ασυγκριτα πιο ασφαλες απο το ebay, μιας και τις πωλησεις κανουν μαγαζια επωνυμως.

Σε ρωτω γιατι ο 922 εδω Ελλαδα φαινεται οτι κανει 480 ευρω (δεν ξερω βεβαια με τα μαγειρεματα για με τις αποδειξεις με ποσα τελικα τον αγοραζεις...μαλλον το 450 που αναφερεις ειναι πιο ρεαλιστικο!) αλλα στο uk μεσω amazon αρκεετα καταστηματα τον δινουν πλεον στις 300 λιρες (370-380 ευρωπουλα). τα μεταφορικα θα ναι ελαχιστα αφου ο Αρουκεν εει τροπο!

Το ειδα μαλιστα και σε μια κριτικη αγγλικου περιοδικου που τρωγε θαψιμο, οτι οι αναγνωστες σχολιαζαν οτι για 300 λιρες που κανει πλεον μια χαρα ειναι!

Αξιζει λοιπον μια αγορα απο εκει ή η πιθανοτητα να ναι μαιμου κ να ζητα μπανανες παραμενει μεγαλη;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο 922 είναι ένας πολυκαναλος ενισχυτής που τοποθετείται στην μεσαία και κάτω κατηγορία. Δεν διεκδικεί δάφνες στο κομμάτι του Hi-end η του κορυφαίου ενισχυτή. Τώρα χρήστες στο internet και τα φόρουμ μπορούν να γράφουν οτι θέλουν. Ακόμα και περιοδικά το ίδιο, audio reviewer είμαι και εγώ σε μεγάλο ηλεκτρονικό περιοδικό. Οι εταιρίες πραγματικά πιέζουν για αποτελέσματα η για δυσφήμηση με 'πολλούς'' τρόπους.

Ο 922 εκει που υπολείπεται σε σχέση με το ανταγωνισμό είναι στις εφαρμογές DLNA και απομακρυσμένης συνδεσιμότητας με smartphones, wi-fi media players, NAS κτλ. Οχι φυσικά οτι δεν μπορεί.

Άλλωστε για του λόγου το αληθές οτι και να λενε οι άγνωστου ταυτότητος reviewers, η απολυτή τάπα τους είναι ότι, ο 922 κέρδισε τα Ευρωπαϊκά βραβεία EISA 2012 ως best product! http://www.eisa.eu/a...-2012-2013.html Νομίζω οτι αυτό πρέπει να σου λέει κάτι μιας και πρόκειται για πολύ μεγάλο οργανισμό.

Απο e-bay έλεγα να μην αγοράσεις ηχεία, καθώς παίζουν πολλά ανακατασκευασμένα. Για ενισχυτές δεν ξερω. Απο Amazon λογικά δεν θα εχεις πρόβλημα. Ενας γνωστός μου πηρε ενα asus tablet από εκει, αλλα του το έφεραν συγγενείς απο Αμερική. Πολυ πιθανόν εως και σίγουρο να πληρώσεις τελώνιο για αυτα και να μην σου βγει στο τέλος τοσο φθηνά. Ενα αλλο θέμα ειναι οτι αμα τον πάρεις απο εξωτερικό δεν θα εχεις την εγγύηση απο την intersys. Αρα αμα σου πάθει κατι θα επιβαρυνθείς την επισκευή.

479 εχει στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τα ηχεία που έχω προτείνει εισαι μεσα στον προϋπολογισμό σου.

Δημοσ.

Μακαρι φιλε να σου πανe ολα καλα και με νεο καταστημα απο το νεο ετος.Ισως τα πουμε και απο κοντα εκει μιας και ειμαστε και γειτονες.

Οσο αναφορα το θεμα του ebay ισως το εθεσα λαθος.Μιλαμε για καταστηματα κανονικα τα οποια πουλανε και απο εκει,που αν εχεις την δυνατοτητα πας και τα αγοραζεις face to face απο εκει.Επομενος πιστευω ειναι δυσκολο να κανουν το οτιδηποτε.

Οπως για παραδειγμα http://www.elektrowelt24.eu/shop/index.php.

Αληθεια ποια η γνωμη σου και για τον Onkyo TX-NR 515.παιζει στα ιδια γραφκα σε αυτο το site μαζι με τον pioneer kai ton yamaha 573

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φιλε μου. Ελπίζω η κατάσταση στην χωρα να μην με αποτρέψει με το νεο κατάστημα.

Ο Onkyo ειναι πολυ καλος. Ειναι λιγο πιο αδύναμος αλλα μου αρέσουν πολυ σε μουσική. Εαν θες πολυ ένταση συνεχώς πάρε τον 922 για να μην κουράζεις τα τροφοδοτικά του 515. Πάραυτα καλο θα ηταν να τα ακούσεις, δεις η ακομα χειριστείς πριν καταλήξεις.

Δημοσ.

Σημερα που ειχα αδεια απο δουλεια πηγα σε γνωστο καταστημα και δοκιμασα μερικα ηχεια.

Δυστυχως δεν ειχαν τα magnat monitor supreme 2000 και δοκιμασα τα 1000 τα οποια και αυτα ηταν πολυ καλα.επισης τα JBL ES80 kai JBL studio 190,τα monitor audio bronze BX5 και ενα KEF το οποιο δεν θυμαμαι μοντελο αλλα της ιδιας κατηγοριας.Οπως οντως ειπες,τα magnat αν και ακουσα τα 1000 δεν ειδα μεγαλη διαφορα απο τα JBL που να δικαιολογουν και την διαφορα στην τιμη.Πιστευω πως θα καταληξω εκει.

Οσο αναγορα τον ενισχυτη,με μια γρηγορη ματια ειδα να παιζουν πολυ οι ONKYO.Εχεις καμια ιδεα που μπορω να βρω να εχουν και αυτο το μοντελο μιας και οταν το σκρουτζαρα δεν ειδα αποτελεσματα

Δημοσ.

Παρε τηλ εδω Audio Group Greece 321 Mesogion Ave., 152 31 Halandri, Tel.: 2106721200

Επιμένω προτίμησε τον πιο ισχυρό ενισχυτή. Τα ηχεία ειναι μεγάλα και θελουν ρεύματα. Ο 922 εχει μεγαλύτερα τροφοδοτικά. Μην επηρεάζεσαι απο το internet.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προτιμώ pioneer σε απόδοση μουσικής απο yamaha. (εξαιρούνται τα νέα AVENTAGE models). Όπως marantz, Onkyo, Denon επίσης σε μουσική μου αρεσουν περισσότερο. Στερούνται σε εφέ σινεμά (με εξαίρεση τα Onkyo) σε σχέση με pioneer που ειναι λίγο πιο εντυπωσιακά. Πάραυτα ειναι ακριβά για την ισχυ που παρέχουν. Και θελουμε μπόλικη για να κελαηδήσουν τα ηχεια αυτα.

Δημοσ.

αν παμε και στον Yamaha RX-V673?εχω ακουσει πως denon & marant ειναι πιο μουσικοι αλλα στην ιδια κατηγορια ειναι και πιο ακριβοι?

Δημοσ.

Σου ειπα την άποψη μου και πριν για τον Yamaha. Εαν θες να κρίνεις μονος σου πρέπει να τον ακούσεις. Για εμενα είναι σημαντικό να πάρεις κάποιον με μεγαλα τροφοδοτικά οπως ο Pioneer, γιατι τα ηχεια αυτα εχουν απαιτήσεις, οπως και το ειδος μουσικής που ακους.

Θεωρό αυτα yamaha πολυ ξερα και κλινικά ως προς την αναπαραγωγή. Τους λειπει η λεπτομέρεια και η μουσικότητα. Τα AVENTAGE που εχουν βγάλει απο την αλλη μου άρεσαν πολυ περισσότερο. Κατα την άποψη μου ξεχνα την Yamaha. Δεν ξερω ποιος σε παροτρύνει συνεχως προς τα εκει. Εαν τον ακουσεις και σου αρεσει τοτε παω πασο. Τ

Δημοσ.

δεν με παροτρυνει κανεις προς τα εκει απλα ερωτησεις κανω.απλα τηνα αρχη ρωτησα για τον 671 και μετα για τον 673 ποθ νομιζς ειναι πιο δυνατος..Δεν εχω καταφερει να ακουσω κανεναν απο κοντα.πιστευω αυτη την εβδομαδα που εχω αδεια απο δουλεια να το κανω.Γενικα ρωταω μιας και τον βρηκα σε αρκετα συμπαθιτικη τιμη.Απο Denon kai marant?Παντως σε ευχαριστω για την συνεχη βοηθεια

Δημοσ.

Denon και marantz ειναι ακριβοί σε αυτα τα ρεύματα που θέλουμε.

Πχ Denon AVR-2312 Απο 700€ και ανω

Ο 1912 δεν μου αρεσει.

O Marantz SR5007 ειναι λιγο πιο φθηνος αλλα και παλι αγγιζουμε τα 650+

Παλι και οι 2 ειναι πιο μικροι σε αποθεματα ρευματος. Αλλα οχι σε βαθμο που μας δημιουργει προβλημα σε σχεση με τον 922.

Επιμένω με τα ρεύματα καθως τα μεγάλα ηχεια που επιλέξαμε και το είδος που ακοής που γεμίζει μεγάλο εύρος συχνοτήτων, απαιτεί ενισχυτή με ψυχή.

Εαν πχ το παρακάνεις με το volume κάποια στιγμή και στεγνώσει απο ρεύματα το τροφοδοτικό του ενισχυτή εσυ θα δίνεις προ ενίσχυση με αποτέλεσμα την υπεροδηγηση. Αυτο θα κάνει τα ηχεια να παίζουν με ρεύμα dc. Εκει τα παίρνεις στο χέρι...

Δημοσ.

Από τα (πολύ) λίγα που γνωρίζω,

οι πιο "μουσικοί" από αυτούς που αναφέρθηκαν είναι οι Denon και οι Marantz, αλλά δυστυχώς οι δεύτεροι είναι σχεδόν πάντα ακριβότεροι...

Από την άλλη οι Pioneer, Onkyo και Yamaha (της κατηγορίας που εξετάζουμε) είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς το home cinema, χωρίς φυσικά να είναι ακατάλληλοι για μουσική.

@graphist83 θα πρότεινες στην περίπτωση αυτή τον συνδυασμό ενός ικανού Harmann Kardon AVR με τα Dali Zensor 7 ?

Διάβασα πως είναι αρκετά τίμιοι για τα λεφτά τους

Δημοσ.

Πολύ κάλοι οι Harman. Μου αρεσουν και για μουσική και για home cinema. Αλλα απο τις μεσαίες σειρές και ανω. Τα entry level μοντέλα ειναι ''της σειράς''

Καλα τα ειπες πανω κατω αλλα διαφωνώ με τους Onkyo. Τα καλα τους μοντέλα ειναι μουσικοτα, Τον τελευταίο καιρο με εχουν κερδίσει σε πολλες εγκαταστάσεις μου.

Τα ηχεια σου θελουν αρκετό ρευμα και εσένα για να παίζουν σωστα. Μιας και έχουν μετρια προς καλη ευαισθησία.

Δημοσ.

Πολύ κάλοι οι Harman. Μου αρεσουν και για μουσική και για home cinema. Αλλα απο τις μεσαίες σειρές και ανω. Τα entry level μοντέλα ειναι ''της σειράς''

Από ποιά σειρά και πάνω, πιστεύεις πως αξίζουν οι Harman ?

Καλα τα ειπες πανω κατω αλλα διαφωνώ με τους Onkyo. Τα καλα τους μοντέλα ειναι μουσικοτα, Τον τελευταίο καιρο με εχουν κερδίσει σε πολλες εγκαταστάσεις μου.

μετά από τόσες εγκαταστάσεις, μάλλον θα ξέρεις καλύτερα από εμένα...

Αρχάριος είμαι και προσπαθώ -ακόμη- να ξεστραβωθω...

Τα ηχεια σου θελουν αρκετό ρευμα και εσένα για να παίζουν σωστα. Μιας και έχουν μετρια προς καλη ευαισθησία.

Δεν κατάλαβες...τα dali τα πρότεινα για την περίπτωση που ανέφερε ο topic starter,

και ήθελα τη γνώμη σου για αυτά ώς μία εναλλακτική απέναντι σε αυτά που πρότεινες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...