Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούριο μέλος στο site!!!!

Έχω ένα τρομερό πρόβλημα με router 24αρι conn-x . Πριν λίγες μέρες η ταχύτητα κατεβάσματος ήταν 1.5 mb/s και έτσι στο ξαφνικό η ταχύτητα έπεσε στα 600-500 kb/s. Πήρα λοιπόν κι εγώ την εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ και τους ρώτησα πως μπορώ να την ανεβάσω πάλι, τέλος πάντων μου την ανέβασαν στα 7.5 mb/s. Λέω οκ τώρα έχω πιο γρήγορο κατέβασμα, πάω πάλι να κατεβάσω η ταχύτητα στα ίδια, ξαναπαίρνω τηλέφωνο κάνουν τα ίδια καμιά δυο φορές, πάλι χάλια, με παίρνει ένας ειδικός τηλέφωνο και μου λέει να βάλω ένα μετασχηματιστή στο καλώδιο, τον βάζω πάλι τα ίδια, από κει και πέρα δεν τους ξαναπήρα τηλέφωνο. Μπήκα λοιπόν και στις ρυθμίσεις του ρούτερ τα είδα όλα μια χαρά. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει και το download μου είναι τόσο χάλια όπως και το upload;;;;;;;;

Δημοσ.

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αγόρασα 24 Mbps ταχύτητας ρούτερ και όταν μπαίνει στις ρυθμίσεις του λέει αυτά

Downstream Upstream

SNR Margin

:

9.7 10.0 db

Line Attenuation

:

31.0 15.7 db

Data Rate

:

7675 590 kbps

Δημοσ.

μαλλον πριν συγχρονιζες στα 15 Mbit και τωρα στα 8 για αυτο και εχει μπει φρενο να το πω ετσι απλα.κατι πρεπει να εχει γινει στην γραμμη διοτι και το Upload σου ειναι χαμηλο.βαλε μονο το ρουτερ χωρις φιλτρα χωρις splitter χωρις τηλεφωνα και δες παλι ποσο ειναι.αν δεις τα ιδια δωστο βλαβη στον οτε.ειναι μεχρι 24 και ησουν 15 για να λες οτι κατεβαζες με 1,5 mbyte και τωρα ειναι στα 8 για αυτο και πιανεις max 800 kilobytes/sec.κανε την δοκιμη αν δεν παιξει βλαβη στον οτε για χαμηλο sync σε download αλλα και στο upload.507 sync sto upload κατι δεν παει καλα.

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμάσω να αφαιρέσω πρώτα κάθε συσκευή τηλεφώνου και θα δοκιμάσω αν και πάλι δεν δουλέψει τότε θα πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ, ευχαριστώ φίλε!!!!!!!!!! για τη βοήθεια, θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω

Δημοσ.

ναι βγαλε τα παντα το ρουτερ στην κεντρικη πριζα αν μπορεις και πες τι χαρακτηριστικα βλεπεις παντα?επισης υπαρχει συναγερμος??

Δημοσ.

Τα ίδια οι ταχύτητες

Downstream Upstream

SNR Margin

:

10.4 13.5 db

Line Attenuation

:

31.0 15.8 db

Data Rate

:

7623 594 kbps

Δεν έχω συναγερμό τα αποσύνδεσα όλα και οι ταχύτητες ίδιες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πολλές μέρες ταλαιπωρίας περιμένοντας να μου απαντήσει κάποιος στην εξυπηρέτηση πελατών έμαθα ότι τα 8Mb/s που έχω αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα είναι 800kb/s και για να έχω 1Mb/s σαν ταχύτητα πρέπει να μου το ανεβάσουν στα 10Mb/s και εγώ δεν μπορώ να πιάσω πάνω από 9Mb/s αυτό είναι τρελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πως γίνεται αυτό??????

Δημοσ.

για να μην μπερδευεσαι γιατι μαλλον τα εχεις μπερδεψει.το ρουτερ σου μετραει την ταχυτητα σε kbits.Πχ 13.000 /1021

το πρωτο ειναι το download το δευτερο ειναι το Upload.

εσυ οταν κατεβαζεις μετρας ταχυτητα σε Kilobytes/sec και οχι σε kilobits/sec

αν συγχρονιζεις στα 13Mbit τοτε κατεβαζεις θεωρητικα κοντα στα 1300 με 1400 kilobytes.

8 bits =1 byte αλλα γιανα θυμασαι χοντρικα για καθε ενα megabit συγχρονισμου εχεις καθαρα 100-110 Kilobytes ,

οποτε αν εισαι 8mbit σε ταχυτητα το φυσιολογικο ειναι 800-900 kilobytes.to MB einai megabyte το mbit=megabit.

δεν ειναι ποσο θελεις να συγχρονιζεις αλλα ποσο μπορεις.οσο πιο μακρια απο το κτιριο του οτε εισαι τοσο πιο χαμηλα παιζεις.δεν ειναι οπτικη ινα θελω 100 παρε 100 θελω 150 παρε 150.επισης δεν λες συγχρονιζω στα 8mbit/sec αλλα συνηθως λες συγχρονιζω στα 8mbit και κατεβαζω με ταδε Per second.αυτα ενημερωτικα για να μην μπερδευεσαι.το μεγιστο στο adsl ειναι 24 Mbit δηλαδη πρακτικα κοντα στα 2,4 -2,7 mbyte/second η αλλιως 2400-2700 kilobytes/sec.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...