hoya21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Θα αγοράσω ένα καινούριο desktop αλλά χωρίς λειτουργικό σύστημα το οποίο θα έρθει συναρμολογημένο.Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα drivers της motherboard θα είναι εγκατεστημένα ή αν θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω τα windows.Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση με ποια σειρά θα πρέπει να γίνουν τα install(windows,motherboard,κάρτα γραφικών,κτλ)?ευχαριστώ.
vaiosgtr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 οχι εννοειται πως θα βαλεις την καρτα γραφικων πρωτα αλλιως πως θα κανεις εγκατασταση των windows στα γκαβα ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται εγκατάσταση η κάρτα γραφικών για να στήσεις windows. Δίνει σήμα κανονικά στην οθόνη και στο περιβάλλον της εγκατάστασης την βλέπει σαν απλό vga adapter. Windows, chipset, lan, audio, gpu
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Πρώτα τα win. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση βάζεις τους drivers για το chipset της μητρικής και μετά με όποια σειρά θέλεις. Εγώ προτιμώ να βάζω με την εξής σειρά: Chipset->storage (αν υπάρχουν και δεν μπουν με του chipset)->vga->audio->lan->service pack (αν δεν μπει με την αρχική εγκατάσταση)->net framework (αν η vga είναι ati το βάζω πριν την vga)->Ενημερώσεις των win και ακολουθούν: winrar->directx 9.0c jun 2010->Firefox (με το adblockplus και το grease monkey με τα scripts The cavern link checker και Download youtube videos as MP4)->daemon tools lite->CDBurnerXP ή Ashampoo Free και τέλος ότι άλλα προγράμματα θέλω.
hoya21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Οκ.Σας ευχαριστώ όλους.Θα προσπαθήσω να το κάνω έτσι και καλή μου τύχη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα