Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδια για PSP

Παιδια καλησπερα.

Εχω να ασχοληθω με το Psp αρκετα χρονια (εχω το πρωτο πρωτο χωρις καν να αναβαθμησω το firmware)..

αλλα λογω στρατου λεω να ξαναασχοληθω μαζι του.Για ριχτε καμια προταση εφορης της υλης κυριως κανα (rpg, racing η κανα horror οχι action-horror) δεν θελω game να βαραω και na προχωράω.

Θα μου παιζουν τα δισκακια ή θα εχω προβλημα λογω της παλαιοτητας?

Επισης για public λεω να γινει αγορα αφου βλεπω ποικιλια..

ΜΕρικα που ειδα πΧ,το FF IV (που ειναι σε καλη τιμη λετε να με ξενισουν τοσο πολυ τα γραφικα του?Δεν εχω ασχοληθει με ff αλλα θελω να αρχησω με ποιο?),Το Dissidia?

Το Jeanne d'arc διαβασα αρκετα καλο αλλα δεν το βρισκω καπου ετοιμοπαραδοτο

Για το Μοnster Hunter διαβασα οτι ειναι αρκετα δυσκολο οποτε το αφηνω..

Τo Patapon τι λεει?Kαποιο απο τα Silent Hill?

Eυχαριστω

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

προτείνετε 10 εύκολα και καλά παιχνιδάκια για το psp

Παιδιά θα φύγω για ένα ταξίδι και επειδή θα είμαι πολλές ώρες χωρίς να κάνω τίποτα, λέω να παίζω στο PSP μου να περνά η ώρα.

Για αυτό, αν μπορείτε, προτείνετε μου κανένα καλό παιχνιδάκι αλλά και σχετικώς εύκολο να περάσω την ώρα μου!

Δημοσ.

για δοκιμασε τα παρακατω loco roco, patapon jack & Daxter, God of war, Gran Turismo, Metal Gear Solid, resistance,tekken, Pro evolution,Buzz Quiz

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Top PSP Games - Προτάσεις

... ακούω προτάσεις!! 

αν υπάρχει κάτι παρόμοιο συγχωρέστε με αλλα με ενα γρηγορο search δεν βρήκα κάτι... 

Δημοσ.

God of war:chains of olympus και το ghost of sparta, gran tourismo, burnout legends απο racing, για fps medal of honor heroes 2, resistance:retribution απο adventure-arcade little big planet, horor κατι σε silent hill:origins και επισης star wars:the force unleashed και battlefront 2.

Oλα αυτα προσωπικα δοκιμασμενα και κατα τη γνωμη μου πολυ καλες επιλογες.Αν θες καποιο συγκεκριμενο ειδος πες μας για περισσοτερα.

Δημοσ.

God of war:chains of olympus και το ghost of sparta, gran tourismo, burnout legends απο racing, για fps medal of honor heroes 2, resistance:retribution απο adventure-arcade little big planet, horor κατι σε silent hill:origins και επισης star wars:the force unleashed και battlefront 2.

Oλα αυτα προσωπικα δοκιμασμενα και κατα τη γνωμη μου πολυ καλες επιλογες.Αν θες καποιο συγκεκριμενο ειδος πες μας για περισσοτερα.

+1 Για το silent hill... Οταν επαιξα πρωτη φορα... I shit bricks....

Δημοσ.

το ghost of sparta το χω... το sillent hill επίσης.. το force unleashed το έπαιξα αλλα δεν μου αρεσε... εχω και kingdom of hearts το οποιο το επαιξα σημερα και μου αρεσε.. monster hunter επίσης.. δεν θελω με τιποτα fps (εκτως και αν δεν πρεπει να σημαδευω με το joystick του psp..).. περισσότερο θέλω παιχνιδακια που να περναει ευχαριστα η ώρα... ας πούμε έχω και το tony hawk 8, το star wars lego... transformers... το assassins creed... έτσι περισσότερο ψευτο 3d καταστάσεις ... αν με καταλαβαίνετε :P

edit: και το little big bplanet φαίνεται πολυ ενδιαφέρον... 

Δημοσ.

"Yζ's 7" οπως και δηποτε. Ευχαριστο (και δυσκολο) hack and slash. Κανεις ενα look το Persona 3 portable και το final fantasy war of the lions αν γουσταρεις στρατηγικοκατασταση. Metal Slug anthology (για το 2 και ειδικα το 3 και μονο). Επισης ultimate ghosts and goblins αν γουσταρει παλιου τυπου ρετρο δυσκολες καταστασεις.

Δημοσ.

Επιση πολυ πλακα εχει το me and my katamari, το patapon 1&2 και απο sport μπορεις να δοκιμασεις κανα NBA street για διαστημικα καλαθια και αρκετες ωρες καψιμο

Δημοσ.

To Resistance δυστυχώς δεν είναι FPS. Και να μην το παίξεις δεν χάνεις κάτι.

Απο μένα σίγουρα τα God of War (Chains of Olympus, Ghost of Sparta), Crisis Core FF VII, Kingdom Hearts Birth by Sleep, BurnOut Legends, Coded Arms Contegion, CoD Roads to Victory, Ace Combat Joint Assault, MotorStorm Arctic Edge, Need for Speed Carbon Own the City, Tom Clancy's Ghost Recon Predator, Assassin's Creed Bloodlines, WRC, GTA Liberty City Stories και τα WipEout.

• Like 1
Δημοσ.

αυτη τη στιγμη αυτα που χω δοκιμασει και μου αρεσουν ειναι τα:

Silent Hill Origins, Virtua Tennis 3, Valkyria Chronicles II, Tekken, Transformers, God of War, Kingdom Hearts !!, Assassins Creed Bloodlines, Ace Combat Joint Assault, Lego Star Wars III, Fifa 13, Monster Hunter, Tony Hawk Project 8 ...

αυτα που χω δοκιμάσει και δεν μου αρεσουν μόνο το Tactics Ogre... τα υπόλοιπα ειναι ουτε κρύο ουτε ζέστη... αλλα επειδή ειμαι σίγουρος οτι θα υπαρχει κανα καλό ακόμα συνεχίζετε να προτείνετε :P

@JohnVani18 μια χαρά μερικά απο αυτα που γράφεις αλλα ΔΕΝ θέλω fps... :P

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

αναζήτηση παιχνιδιού psp

παιδιά ψάχνω κανένα παιχνιδάκι για το psp με ελεύθερους σκοπευτές σαν sniper elite, ghost warrior

εχετε τίποτα στο μυαλό σας ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...