funbreaker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αναβάθμισα χθες το πρόσθετο της adobe για άνοιγμα pdf στον firefox και από τότε δεν μπορώ να ανοίξω pdf στον Firefox. Αρχικά καθυστερεί πολύ και μετά μου βγάζει μήνυμα με κωδικό προβλήματος 103:103 (εικόνα). Χθες το απεγκατέστησα και το ξανάεγκατέστησα και δούλευψε κανονικά. Σήμερα που ξαναάνοιξα τον FireFox έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα?
vaiosgtr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 χωρις να ξερω συγουρα εχεις την τελευταία έκδοση του firefox ?
funbreaker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 χωρις να ξερω συγουρα εχεις την τελευταία έκδοση του firefox ? Τον 16.0.2
funbreaker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καμιά ιδέα κανείς? Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ο ff, εδω και λιγες εκδοσεις, εχει δικο του plugin για να ανοιγει τα pdf. Κλεισε αυτο (about:config > pdfjs.disabled > true) ή του acrobat reader (tools > add-ons > plugins < adobe acrobat reader blablabla > disable).
funbreaker Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ο ff, εδω και λιγες εκδοσεις, εχει δικο του plugin για να ανοιγει τα pdf. Κλεισε αυτο (about:config > pdfjs.disabled > true) ή του acrobat reader (tools > add-ons > plugins < adobe acrobat reader blablabla > disable). Απενεργοποίησα το firefox plugin του acrobat reader και τώρα όταν πάω να ανοίξω ένα pdf αντί να ανοίξει σε tab του firefox μου βγάζει παράθυρο επιλογής αποθήκευσης ή ανοίγματος με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Τι να κάνω?
jim_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ενεργοποιησε και το built in plugin του ff, οριζοντας την παραπανω τιμη σε true.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα