Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους... Είμαι καινούρια στο forum αλλά ελπίζω να έχω τοποθετήσει σωστά το θέμα μου.

Λοιπόν, έχω σταθερό Η/Υ με Windows XP.

Ανοίγει κανονικά, μπαίνω στο Internet - μόνο αυτό μπορώ να κάνω :unsure:

Όταν πατάω να ανοίξει "Ο Υπολογιστής μου", δεν ανοίγει και μου βγάζει σφάλμα αν θέλω να σταλεί το πρόβλημα στη Microsoft.

Κατ'επέκταση δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αφαιρούμενο μέσο, δεν ανοίγουν τα Downloads , ούτε καν ο Πίνακας Ελέγχου .

Τα Office ανοίγουν κανονικά. Έχω βάλει antivirus, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να το διορθώσω?

Το φορμάτ θα βοηθούσε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-)

Δημοσ.

Δεν ανοίγει καθόλου. Και μου βγάζει σφάλμα με επιλογές SEND και DONT SEND στη Microsoft.

Μήπως έχετε κάποιο link gia to Malwarebytes ? Είναι εύκολο στη χρήση?

Δημοσ.

Λινκ για direct download: http://dw.com.com/re...art=dl-10804572

Το κανεις εγκατασταση (μολις τελειωσει η εγκατασταση μην ξεχασεις να ξετικαρεις το κουτακι που σου λεει να ενεργοποιησεις την δοκιμαστικη περιοδο για την εκδοση PRO). Στην συνεχεια επιλεγεις Complete scan (Πληρη σαρωση) για να ελεγξει ολο τον δισκο σου. Αφου τελειωσει θα σου βγαλει αν βρηκε κατι υποπτο ή οχι.

Δημοσ.

Λινκ για direct download: http://dw.com.com/re...art=dl-10804572

Το κανεις εγκατασταση (μολις τελειωσει η εγκατασταση μην ξεχασεις να ξετικαρεις το κουτακι που σου λεει να ενεργοποιησεις την δοκιμαστικη περιοδο για την εκδοση PRO). Στην συνεχεια επιλεγεις Complete scan (Πληρη σαρωση) για να ελεγξει ολο τον δισκο σου. Αφου τελειωσει θα σου βγαλει αν βρηκε κατι υποπτο ή οχι.

Ευχαριστώ πολύ! Θα το κάνω να δω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...