mitsakos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες σχετικα με την Wind και τον τροπο λειτουργιας του δικτυου της και γενικοτερα των δικτυων και θα ηθελα οποις ξερει να μου απαντησει. Ολες αφορουν καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει και θελω να μου πειτε κατα ποσο ισχυουν εαν ξερετε. Κλησεις κατα τις οποιεις ενω εγω ακουω οτι το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα, στο αλλο ακρο δεν φαινεται καν η αναπαντηση κληση... Μπορει να συμβει αυτο? Πως εξηγειται? Εαν εγω στειλω καποιο μηνυμα sms, υπαρχει περιπτωση αυτο το μηνυμα να μην φτασει ποτε στον προορισμο του? Δεν λεω να φτασει με καποια καθυστερηση, αλλα να μην φτασει και παραδωθει ποτε... Και πανω σε αυτο, εαν η αναφορα παραδωσης μου λεει οτι το μνμ παραδωθηκε, ειναι 100% σιγουρο οτι το μηνυμα εχει παραδωθει? Πως ακριβως λειτουργει αυτο? Οποιος ξερει και μπορει ας μου δωσει παρακαλω τα φωτα του!
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες σχετικα με την Wind και τον τροπο λειτουργιας του δικτυου της και γενικοτερα των δικτυων και θα ηθελα οποις ξερει να μου απαντησει. Ολες αφορουν καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει και θελω να μου πειτε κατα ποσο ισχυουν εαν ξερετε.[*]Κλησεις κατα τις οποιεις ενω εγω ακουω οτι το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα' date=' στο αλλο ακρο δεν φαινεται καν η αναπαντηση κληση... Μπορει να συμβει αυτο? Πως εξηγειται? [*']Εαν εγω στειλω καποιο μηνυμα sms, υπαρχει περιπτωση αυτο το μηνυμα να μην φτασει ποτε στον προορισμο του? Δεν λεω να φτασει με καποια καθυστερηση, αλλα να μην φτασει και παραδωθει ποτε... Και πανω σε αυτο, εαν η αναφορα παραδωσης μου λεει οτι το μνμ παραδωθηκε, ειναι 100% σιγουρο οτι το μηνυμα εχει παραδωθει? Πως ακριβως λειτουργει αυτο? Οποιος ξερει και μπορει ας μου δωσει παρακαλω τα φωτα του! Το πρώτο μπορεί να ειναι πρόβλημα ή του δικτύου ή της συσκευής, αλλάζεις την κάρτα σιμ κ την βάζει σε άλλη συσκευή κ αν κάνει πάλι τα ίδια τότε είναι σίγουρα είναι θέμα δικτύου.. το sms αν δεν παραδοθεί γιατι είτε κάποιοσ έχει κλειστό το κινητό του ή υπάρχει πρόβλημα δικτύου μένει σαν σε φάση προώθησης κ επαναπροωθήται μέχρι να παραληφθεί συνήθως για 1εβδομάδα αν θυμάμαι καλά. Sent from my iPhone using Insomnia
mitsakos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Οποτε θα παραδωθει σιγουρα καποια στιγμη... Και οι αναφορες? Εαν ερθει η αναφορα οτι παραδωθηκε τοτε εχει παραδωθει σιγουρα το μνμ? Η μπορει και να ερθει καποια αναφορα χωρις το μνμ να εχει παει στον παραληπτη του?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σε καποιες συσκευες εχει ακουστει για bug που ειχε να κανει με το android και ο παραληπτης δεν εβλεπε καποια μηνυματα. Οχι παντα, αλλα καποιες φορες. Στo Lg 3D σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα