Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου καλοι! Το αφεντικό μιλησε!

Τον πηρα πηγα στα ΕΛ.ΤΑ και του πα: η απλη αποστολη τοσο και η αλλη τοσο. Μαντεψτε ποια μου πε!Εγω την δευτερη βεβαια προτεινα!

Κακως τσιγκουνευτηκε. Θα παθει για να μαθει !

δεν θα παει σε μενα ο σκληρος btw! :-D

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε σενα μπορει να μην παει, αλλα παιζει και να μην ερθει............

Μη μασας ολα καλα θα πανε...υπομονη μια βδομαδουλα τωρα.και φλαξε την αποδειξη απ τα ΕΛΤΑ...βασικο,

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο από μένα(ελπίζω τουλάχιστον)

Έχω πακετάρει τον σκληρό ήδη, έκανα το RMA στο σάιτ της WD, έγραψα το RMA σε 3 πλευρές του κουτιού όπως ζητάνε και μου μένει πλέον να τυπώσω τα ταμπελάκια που θέλουν..Στο σαίτ τους και στο Pre-Mailer μου βλέπω κάτι να γράφουν για τελωνείο κτλ. από κάτω και λέει τα εξής

"Αντικατάσταση Προϊόντος σε Εγγύηση. Η Τιμή Αναφοράς εμφανίζεται μόνο για το Τελωνείο. Καμία Χρέωση για τον πελάτη.

Παρακαλούμε υπογράψτε, γράψτε την ημερομηνία, και επιστρέψτε μαζί με το δίσκο.

Δηλώνω ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν τιμολόγιο είναι αληθείς και σωστές."

Υπογραφή Ημερομηνία

Αυτά είναι δικά τους ή πρέπει να το τυπώσω κι αυτό?Το μόνο πάντως που μου έχει να εκτυπώσω ειναι η ετικέτα RMA..

Δημοσ.

Και σε μενα το ειχαν στειλει οταν εκανα RMA για τον δισκο παροτι πηγα και τον αντικατεστησα στην info-quest, τωρα κατα ποσο πρεπει να τα γραψεις αυτα δεν ξερω, αλλα το θεωρω ανουσιο, μιας και η Αγγλια ειναι στην ΕΕ, και δεν ποκειντε σε τελωνιακους δασμους κλπ.

Τωρα καλου κακου τυπωσε ενα χαρτακι μην εχεις μπερδεματα.

Οσον αφορα τις αποδειξεις, ναι απ τα γραμματοσημα..

Εγω ακομα ψαχνω να βρω και να αποδειξω οτι εστειλα μια βαση για Λαπτοπ.....Με την αποδειξη εχεις εστω ενα κωλοχαρτο να δειξεις..

Δημοσ.

Παιδια ντροπη που το συζηταμε κιολας.

Εννοείται οταν στέλνεις κατι πρεπει να πάει στον προόρισμο του.

Εχουμε μαθει ετσι κακώς.

Δεν λέω συστημενο κτλπ "λέει" αλλα γιατι να φοβομαστε να το στέλνουμε και "κανονικά".

Δεν ειναι κοροϊδία;

Υπαρχουν ψιλά γράμματα δλδ που να λένε:

Στέλνοντας με απλή αποστολή ενδέχεται να μην φτασει στον προόρισμο του και δεν φερουμε καμια ευθήνη;

Ελεος πια με τα ΕΛ.ΤΑ και με την νοότροπία...

Δημοσ.

Το ζύγισα πριν λίγο και μου έχει βγει 900γρ..Αφού το πλάκωσα στις ζελατίνες και στα φελιζόλ πώς να μη βγεί τόσο..

Πολυ βγήκε.

Εμενα 197 γραμ. που μου το ζυγισε βγηκε.

Δημοσ.

Οσον αφορα τις αποδειξεις, ναι απ τα γραμματοσημα..

Εγω ακομα ψαχνω να βρω και να αποδειξω οτι εστειλα μια βαση για Λαπτοπ.....Με την αποδειξη εχεις εστω ενα κωλοχαρτο να δειξεις..

...τίποτα απολύτως δεν "έχεις", ειδικά με μια απόδειξη αγοράς γραμματοσήμων. Αν νομίζεις ότι έχει νόημα να την κρατάς, οκ, αλλά σκέψου ότι όταν το προτείνεις σε άλλους μπορεί να πειστούν ότι ΑΡΚΕΙ....

Παιδια ντροπη που το συζηταμε κιολας.

Εννοείται οταν στέλνεις κατι πρεπει να πάει στον προόρισμο του.

Εχουμε μαθει ετσι κακώς.

Δεν λέω συστημενο κτλπ "λέει" αλλα γιατι να φοβομαστε να το στέλνουμε και "κανονικά".

Δεν ειναι κοροϊδία;

Υπαρχουν ψιλά γράμματα δλδ που να λένε:

Στέλνοντας με απλή αποστολή ενδέχεται να μην φτασει στον προόρισμο του και δεν φερουμε καμια ευθήνη;

Ελεος πια με τα ΕΛ.ΤΑ και με την νοότροπία...

...κάτσε βρ' αδερφέ, δηλαδή το να διαδίδουμε την υπάρχουσα μπουρδελοκατάσταση, σημαίνει ότι μας αρέσει; Η οποία κατάσταση, ΔΕΝ αλλάζει με το να "χτυπιόμαστε", οπότε τουλάχιστον ας ξέρει ο καθ' ένας τί ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ τον περιμένει, όταν πάει να στείλει με "απλό" ΕΛΤΑ. Λόγια του αέρα είναι να λες "ντροπή να το συζητάμε". Αν πράγματι θες κάτι ουσιαστικό να γίνει, μάζεψε κόσμο ξερωγώ να κάνετε "μαζική αγωγή" κατά των ΕΛΤΑ (...κι άμα βγάλεις ΠΟΤΕ άκρη, γράψε μου...Αλλά μη μου το στείλεις με απλό ΕΛΤΑ μετά :ρ).

Δημοσ.

Σήμερα κι εγώ έστειλα με τη σειρά μου το σκληρό δίσκο..

10,90€ το κόστος..Η υπάλληλος μου είπε να πάει με Α' προτεραιότητα και όχι Β'..Ρώτησα τι διαφορά έχει(εκτός από το κόστος) και η απάντηση ήταν "Ε έχει διαφορά"!! :eek:

Επίσης η απόδειξη που πήρα γράφει πάνω έναν Μοναδικό Αριθμό που λογίκά πρέπει να ειναι το Tracking number απο τη στιγμή που ήταν συστημένο..Πλέον αναμένουμε..

Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά τον washcould για τις κατατοπιστικές οδηγίες του και όσα παιδιά συμμετήχαν στη συζήτηση!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το νέο σκληρό από Γερμανία...Μου στείλανε ίδιο μοντέλο δηλαδή WD Caviar Black 640GB με ημερομηνία κατασκευής απ'ότι βλέπω πάνω στο ταμπελάκι 2/12/12..Λογικά θα πάει για πούλημα αφού πλέον έχω βολευτεί με τον Barracuda..

Δημοσ.

Καλοδουλ....Καλοπούλητος.

Χεχε..Να σαι καλά :-)

Αν δε φύγει στη τιμή που θα το βάλω μπορεί και να τον δουλέψω στην τελική..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...