Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εναν WD scorpio blue 2.5'' 500 GB απο laptop και απ'οτι είδα στο site της WD είναι ακόμα σε εγγύηση για αντικατάσταση μέχρι το 2013.

Το θέμα είναι οτι το λαπτοπ ηταν μιας θείας μου και δεν θυμάμαι απο ποιο κατάστημα το είχε πάρει να το στείλουμε (αν μου πείτε αυτό).

https://westerndigital.secure.force.com/WarrantyCheck?lang=en

Μπορώ να το στείλω κάπως στην WD στο εξωτερικό ή κάπου στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπηκα εκανα τα κολπα με το RMA, εκτύπωσα τα χαρτακια, εφτιαξα το κουτι,μιλησα με μεταφορικες fedex,ups απλα τσιμπάνε στα μεταφορικα γιατι παει Γερμανια.

Ηταν απο πλαίσιο λες να τους παρω τηλ ή θα μπλέξω;

Δημοσ.

Όποτε εχει χρειαστεί να στείλω το εχω στείλει με ταχυδρομείο και δεν είχα πρόβλημα.Με ταχυδρομείο δεν μπορείς?

Δημοσ.

Όποτε εχει χρειαστεί να στείλω το εχω στείλει με ταχυδρομείο και δεν είχα πρόβλημα.Με ταχυδρομείο δεν μπορείς?

Eλτα εννοεις;

Ποσο πηγε στο περιπου δεν ειναι για μενα γι αυτο ρωταω. εγω το στελνα με τα χιλια αλλα η άλλη τσιγκουνευεται!

:-P

Eλτα εννοεις;

Ποσο πηγε στο περιπου δεν ειναι για μενα γι αυτο ρωταω. εγω το στελνα με τα χιλια αλλα η άλλη τσιγκουνευεται!

:-P

Edit: Θα το πάω αυριο να ρωτησω συσκευασμενο με τις ετικέτες.

Αν ειδα καλα κανα 25αρι ευρώ ειναι.

Καλη τιμη

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν θα στείλεις το ΠΑΚΕΤΑΚΙ που θα φτιάξεις (μέγεθος κουτιού κινητού) με την υπηρεσία ΔΕΜΑΤΩΝ εξωτερικού (Γερμανία είναι η WD), αλλά με το επιστολικό ταχυδρομείο (μέχρι 2kg, μπορεί να πάει με το επιστολικό, ως γράμμα δηλαδή, κι ας είναι σε πακέτο), και θα σου βγει, ανάλογα με το βάρος του, και την προτεραιότητα που θα επιλέξεις, ΜΑΞ 13€ (οπωσδήποτε συστημένο πάντως να είναι) :

sshot1x.jpg

(το πιθανότερο θα είναι να ζυγίζει < 500gr, κι αν το στείλεις "express & συστημένο" να βγει 10.40€)

(...όσο για το Πλαίσιο, παρ' τους, αλλά για το γαμώτο μόνο, καθώς υποθέτω ότι η εγγύηση του λάπτοπ έχει λήξει, και δεν νομίζω να παίζει να κάνουν κάτι με τον σκληρό και μόνο)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα στείλεις το ΠΑΚΕΤΑΚΙ που θα φτιάξεις (μέγεθος κουτιού κινητού) με την υπηρεσία ΔΕΜΑΤΩΝ εξωτερικού (Γερμανία είναι η WD), αλλά με το επιστολικό ταχυδρομείο (μέχρι 2kg, μπορεί να πάει με το επιστολικό, ως γράμμα δηλαδή, κι ας είναι σε πακέτο), και θα σου βγει, ανάλογα με το βάρος του, και την προτεραιότητα που θα επιλέξεις, ΜΑΞ 13€ (οπωσδήποτε συστημένο πάντως να είναι) :

sshot1x.jpg

(το πιθανότερο θα είναι να ζυγίζει < 500gr, κι αν το στείλεις "express & συστημένο" να βγει 10.40€)

(...όσο για το Πλαίσιο, παρ' τους, αλλά για το γαμώτο μόνο, καθώς υποθέτω ότι η εγγύηση του λάπτοπ έχει λήξει, και δεν νομίζω να παίζει να κάνουν κάτι με τον σκληρό και μόνο)

Ωραια πιστευω να ειναι ευπαρουσιαστο για την WD.

http://support.wdc.com/warranty/rmapics.asp?custtype=end&lang=en

Δημοσ.

...?

...θα είναι όσο ευπαρουσίαστο το φτιάξεις - πάντως δεν είναι το θέμα η "βιτρίνα", αλλά :

α) να έχεις τον σκληρό σε αντιστατικό σακουλάκι (μαλακίες τούμπανα δηλαδή πρακτικά, αλλά έτσι ζητάνε να είναι)

β) να βάλεις κάποιο υλικό που θ' απορροφά κραδασμούς (...στην ηλίθια περίπτωση που ο δίσκος που στέλνεις ΔΕΝ είναι τελικά χαλασμένος) όπως φελιζόλ.

Δημοσ.

...?

...θα είναι όσο ευπαρουσίαστο το φτιάξεις - πάντως δεν είναι το θέμα η "βιτρίνα", αλλά :

α) να έχεις τον σκληρό σε αντιστατικό σακουλάκι (μαλακίες τούμπανα δηλαδή πρακτικά, αλλά έτσι ζητάνε να είναι)

β) να βάλεις κάποιο υλικό που θ' απορροφά κραδασμούς (...στην ηλίθια περίπτωση που ο δίσκος που στέλνεις ΔΕΝ είναι τελικά χαλασμένος) όπως φελιζόλ.

Eφτιαξα ενα κουτακι 18,5 x 13.5 x 8 cm.

Βρηκα σακουλακι απο αλλο σκληρό

Και ειδικό υλικό (αντικραδασμικό) σαν και αυτα που χουν τα στουντιο μουσικής στους τοιχους (βεβαια ειναι ηχομονοτικά αυτα). :-D

Αρα να παω πακετάκι και να πω επιστολικό ταχυδρομίο;

Ο σκληρός btw εχει bad blocks!!!

Δημοσ.

...βεβαιώσου ότι δεν τον στέλνεις "τσάμπα", τρέχοντας το διαγνωστικό εργαλείο της WD. Αν ΑΥΤΟ αποφανθεί ότι είναι γι' αντικατάσταση, προχώρα. Το να "έχει bad sectors" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει περάσει το κατώφλι που έχει θέσει η εταιρία, γι' αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που τον βγάλει "ΟΚ" το διαγνωστικό, μπορείς βέβαια πάντα να τον "αυτοκτονήσεις" τον σκληρό, με την βοήθεια μιας σχετικά λεπτής πετσέτας και μερικών σκαλιών...

*...ναι, πακετάκι, πας ΕΛΤΑ, και καλού-κακού τόνισέ τους ότι θες να πάει με επιστολικό ταχυδρομείο και συστημένο κι ότι κάνει απ' όσο ξέρεις κοντά στα 10€ (στα 13€, αν θες να είναι και "εξπρές"), για επιβεβαίωση. Και θα σου δώσουν τ' ανάλογα γραμματόσημα.

Δημοσ.

...βεβαιώσου ότι δεν τον στέλνεις "τσάμπα", τρέχοντας το διαγνωστικό εργαλείο της WD. Αν ΑΥΤΟ αποφανθεί ότι είναι γι' αντικατάσταση, προχώρα. Το να "έχει bad sectors" δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει περάσει το κατώφλι που έχει θέσει η εταιρία, γι' αντικατάσταση.

Σε περίπτωση που τον βγάλει "ΟΚ" το διαγνωστικό, μπορείς βέβαια πάντα να τον "αυτοκτονήσεις" τον σκληρό, με την βοήθεια μιας σχετικά λεπτής πετσέτας και μερικών σκαλιών...

*...ναι, πακετάκι, πας ΕΛΤΑ, και καλού-κακού τόνισέ τους ότι θες να πάει με επιστολικό ταχυδρομείο και συστημένο κι ότι κάνει απ' όσο ξέρεις κοντά στα 10€ (στα 13€, αν θες να είναι και "εξπρές"), για επιβεβαίωση. Και θα σου δώσουν τ' ανάλογα γραμματόσημα.

Τον σκληρο μπορω να πω οτι τον εψαξε πολυ ψείρας ανθρωπος εκανε την αλλαγη.

Θα τον κοιταξω και αυριο και αμα ειναι πεταγομαι στα ΕΛ.ΤΑ να το στείλω.

Σ'ευχαριστω.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

του φερνει στα ματια!

btw:

Με ειχες συμβουλεψει για κατι γατια παλια

Επρεπε να χα φωτο να σου δειχνα πως γινανε σαν λιοντάρια 5κιλα!Πανε να παιξουμε μαζι μου και μου σκιζουν τα χερια. Χαλαλι τους! :-D

Δημοσ.

Με ειχες συμβουλεψει για κατι γατια παλια

Επρεπε να χα φωτο να σου δειχνα πως γινανε σαν λιοντάρια 5κιλα!Πανε να παιξουμε μαζι μου και μου σκιζουν τα χερια. Χαλαλι τους! :-D

:-)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ετοιμάζομαι κι εγώ να στείλω το σκληρό για πείτε τι κουτάκι είναι καλο να βάλω..

Έχω κάτι κουτιά από κινητά Νόκια να το βαλω εκεί μέσα?Για δώστε κανά παράδειγμα..Στο σάιτ τους λένε για sturdy cardboard box τι είδους κουτί είναι αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...