xidas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα... Έχω βάλει στον υπολογιστή μου 2 σκληρους δισκους του 1ΤΒ ο καθένας και ένα SSD 160GB από όπου bootari το PC μου....Μόλις το άνοιξα για πρώτη φορά δούλεψε κανονικά...μετα απο κάτι ώρες όταν τον ξανα άνοιξα όλα δουλευαν κανονικά αλλά δεν έβλεπα τιποτα στην οθόνη (η οθόνη, το καλώδιο VGA και η κάρτα γραφικων λειτουργουν κανονικά)....και αναρωτιέμε αν φταει η RAM...εχω 4GB RAM πανω του. Μπορει να βοηθησει κανείς?????
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 όταν τον ξανα άνοιξα όλα δουλευαν κανονικά αλλά δεν έβλεπα τιποτα στην οθόνη Τίποτα-τίποτα ή έβγαζε μια γραμμούλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει;;;
xidas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα φιλε μου δεν έβγαζε μονο μαύρη οθόνη....
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Άρα κάτι ή αποσυνδέθηκε δεν κάνει καλή επαφή ή κάτι κάηκε,δυστυχώς μόνο αλλάζοντας/δοκιμάζοντας το κάθε τι σε άλλο Η/Υ μπορείς να δεις αν κάτι ή τι έχει χαλάσει. Εκτός αν σου κρύβει της πληροφορίες το bios,αν μπορείς να μπεις ακόμα στο bios αλλάζουν τα πράγματα.
xidas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να μπω στα BIOS, αν μπορουσα κατι θα γινόταν, εχω αλλαξει την καρτα γραφικών αλλα κα πάλι τιποτα... Και σκεφτομουν μήπως ήταν η RAM, μηπως ειναι λιγη και δεν μπορει να τρεξει τιποτα....
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το λίγη δεν έχει σχέση με το να ξεκινήσει ή όχι θα ξεκινούσε 100% απλά θα σερνόταν αν έφταιγε το λίγο,αφού δεν ξεκινάει είναι ένα από αυτά που είπα.(ή ίσως και κάτι που δεν το σκέφτομαι τώρα)
Antwni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να μας πεις το σύστημα σου συμπεριλαμβάνοντας και το τροφοδοτικό??
xidas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω τελικα το θεμα λυθηκε... Τα εβγαλα ολα και τα ξανα εγκατεστησα απο την αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα