Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!! :ph34r: μετα απο 5 χρονια ενασχολησης μου με λαπτοπ αποφασισα να αγορασω και 1 δεσκτοπ υπολογιστη, σκεφτηκα για να γλυτωσω καποια χρηματα να παραγγειλω τα κομματια του υπολογστη απο διαφορα καταστηματα 3-4 και μετα να φωναξω εναν τεχνικο απο το πλαισιο να μου τα συνθεσει το θεμα ειναι δεν ξερω εαν τελικα με συμφερει γιατι ο τεχνικος παιρνει 50 ευρω την πρωτη ωρα και 30 την καθε επομενη :shock: το θεμα ειναι οτι παραγγελνωντας τα κομματια απο διαφορα καταστηματα γλυτωνω 120 ευρω αλλα απο την αλλη δεν ξερω ποση ωρα θα κανει ο τεχνικος να συνθεσει τον υπολογιστη ξερει κανεις ποση ωρα κανει να στηθει πληρως ενα συστημα???

Δημοσ.

Το στηνεις μονος σου με την βοήθειά κάποιου οδηγού.. υπάρχει και εδώ στο insomnia! Δεν είναι δύσκολο άλλα εννοείται θέλει λίγη προσοχή την πρώτη φορα

Δημοσ.

Τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν δωρεάν συναρμολόγηση. Και να μην είσαι Θεσσαλονίκη, δες την περίπτωση του visionstudio που στα περισσότερα προϊόντα έχει χαμηλές τιμές. Και με τα μεταφορικά μέσα πάλι θα σου βγει φτηνότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα δεν ξερεις να το στησεις μονος σου καλυτερα να τα παρεις ολα απτο ιδιο μαγαζι, να σου το συναρμολογησουν δωρεαν.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε τα κατάστημα που θες να τα αγοράσεις, μερικά τρώνε εγγυήσεις (κάνε μια αναζήτηση περί rma εγγύηση κτλ και κάτι θα δεις), οπότε (προσωπικά) περισσότερο με ενδιαφέρει η τιμή αγοράς να είναι χαμηλή παρά να αγοράσω από μερικά μεγάλα καταστήματα που έχουν αποδειχτεί επανειλημμένα μεγάλα μπακάλικα, εκτός και αν έχεις κάνα γραφείο που να σε ενδιαφέρει το service σαν σύνολο (όλο το μηχάνημα δλδ) εγώ πάντα είμαι υπέρ τον custom made με μια μίξη καινούριων και μεταχειρισμένων part (μόνο μεταχειρισμένα παίρνει πολύ χρόνο να τα βρεις), το να τα στήσεις δεν είναι δύσκολο, ακόμα και στο youtube θα βρεις βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις να το στήσεις μόνος σου, υπάρχουν πολύ αναλυτικοί οδηγοί και εδώ όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά και με μια αναζήτηση στο google θα βρεις πάρα πολλές σχετικές πληροφορίες tutorials, videos κλπ. Δεν πρόκειται για καμιά δύσκολη διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, απλά χρειάζεται κάποια προεργασία(οι οδηγοί δηλαδή, και τα manuals των διαφόρων συσκευών) και λίγη προσοχή.

Επίσης υπάρχει και μια άλλη μέση λύση. Αν βρεις το βασικό υλικό που σε ικανοποιεί από ένα μαγαζί(δηλαδή κουτί, μητρική, επεξεργαστή και μνήμες), τους αφήνεις να στο συναρμολογήσουν, και μετά βάζεις τις επιμέρους συσκευές(οθόνη, σκληρό, dvd, ποντίκα, κάρτες ήχου, γραφικών, πληκτρολόγιο κλπ), που η εγκατάστασή τους είναι ευκολότερη, εσύ.

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να βγάλεις από τη μέση το πλαίσιο σε ο,τιδήποτε αφορά υπολογιστές (αγορά/υποστήριξη) & να κάνεις αυτό που αναφέρουν από πάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...