Προς το περιεχόμενο

format σε netbook και tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θελω να κανω format σε netbook και tablet..γινεται με τον ιδιο τροπο που γινεται με το pc ή πρεπει ν κανω αλλη διαδικασια? ευχαριστω

Δημοσ.

Στα netbook το ίδιο είναι,αν εξαιρέσουμε την μη ύπαρξη cd/dvd,στο tablet φαντάζωμαι εξαρτάτε από τα αν είναι καν windows tablet π.χ. sto Ipad σίγουρα δεν μπαίνουν με τον ίδιο τρόπο :P

Δημοσ.

Στα netbook το ίδιο είναι,αν εξαιρέσουμε την μη ύπαρξη cd/dvd,στο tablet φαντάζωμαι εξαρτάτε από τα αν είναι καν windows tablet π.χ. sto Ipad σίγουρα δεν μπαίνουν με τον ίδιο τρόπο :P

ναι οκ φιλε μου με το usb θα κανω ξερω thanks...το tablet ειναι windows...τι πρεπει ν γινει?
Δημοσ.

Για το netbook ναι.

Για τα tablet τώρα, πάς πιο πολύ σε επαναφορά / επανεγκατάσταση λειτουργικού μέσα από το ίδιο το tablet ή από recovery mode, παρά για format.

Δημοσ.

Για το netbook ναι.

Για τα tablet τώρα, πάς πιο πολύ σε επαναφορά / επανεγκατάσταση λειτουργικού μέσα από το ίδιο το tablet ή από recovery mode, παρά για format.

δηλαδη φιλε μου τι εννοεις με την επαναφορα/επανεγκατασταση λειτουργικου ?
Δημοσ.

π.χ. στο Galaxy Tab κατά την εκκίνηση πατώντας κάποιο συνδυασμό των κουμπιών (δεν το θυμάμαι τώρα) μπαίνεις σε recovery mode.

Εκεί κάνεις επανεγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή.

Στο Ipad περίπου το ίδιο.

Τώρα είδα ότι το δικό σου είναι με windows.

Πες μου το μοντέλο να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...