kourampies Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη οταν μια εγχειρηση απαιτει πανω απο εναν χειρουργο πως θα λεγεται ?ΛΑν παρτυ?ε?Το κοβω παντως τα ρομποτικα μηχανηματα να εχουν αυτοκολητα τους χορηγους πανω microsoft,ea games ,activion blizzard, και παει λεγοντας. 1
Konstantinos1974 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς πλάκα τώρα, όταν πήγα στρατό και με βάλαν στο κάθισμα ενός αντιαεροπορικού συστήματος (Rheinmetall) όπου οι κάνες κατευθυνόταν με joystick, λόγω της "θητείας" μου στα games διέπρεψα και όλοι τρίβαν τα μάτια τους. Η δυσκολία ήταν κυρίως στο ότι όταν πιέζες το μοχλό προς τα εμπρός οι κάνες κατέβαιναν και όταν πήγαινες το μοχλό πίσω ανέβαιναν, αντίθετα δηλαδή απ' ό,τι στα shooters. Αλλά και για αυτό ήμουν προετοιμασμένος καθότι είχα παίξει και παιχνίδια με inverted X axis, για όσους γνωρίζουν. 1
kourampies Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς πλάκα τώρα, όταν πήγα στρατό και με βάλαν στο κάθισμα ενός αντιαεροπορικού συστήματος (Rheinmetall) όπου οι κάνες κατευθυνόταν με joystick, λόγω της "θητείας" μου στα games διέπρεψα και όλοι τρίβαν τα μάτια τους. Η δυσκολία ήταν κυρίως στο ότι όταν πιέζες το μοχλό προς τα εμπρός οι κάνες κατέβαιναν και όταν πήγαινες το μοχλό πίσω ανέβαιναν, αντίθετα δηλαδή απ' ό,τι στα shooters. Αλλά και για αυτό ήμουν προετοιμασμένος καθότι είχα παίξει και παιχνίδια με inverted X axis, για όσους γνωρίζουν. Χωρίς πλάκα τώρα, όταν πήγα στρατό και με βάλαν στο κάθισμα ενός αντιαεροπορικού συστήματος (Rheinmetall) όπου οι κάνες κατευθυνόταν με joystick, λόγω της "θητείας" μου στα games διέπρεψα και όλοι τρίβαν τα μάτια τους. Η δυσκολία ήταν κυρίως στο ότι όταν πιέζες το μοχλό προς τα εμπρός οι κάνες κατέβαιναν και όταν πήγαινες το μοχλό πίσω ανέβαιναν, αντίθετα δηλαδή απ' ό,τι στα shooters. Αλλά και για αυτό ήμουν προετοιμασμένος καθότι είχα παίξει και παιχνίδια με inverted X axis, για όσους γνωρίζουν. πλακα κανεις .Ο διοικητης που ειχαμε στα λυβ μας συνειστουσε να παιζουμε fps γιατι ελεγε βοηθανε στοις βολες ειχε και προτιμηση στο quake 3. 1
manospo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδιά τους άρρωστους τους ρώτησε κανείς;;;;; Χαχα Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είχε τύχει να δω ένα ντοκιμαντέρ με ρομποτική και έλεγε πως ο γιατρός είναι σαν να παίζει Video Game. Μου είχε κάνει εντύπωση.
Grey Warden Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ήθελα να ήξερα ποιοι ειναι αυτοί που κάθε λιγο και λιγάκι διεξάγουν τέτοιες έρευνες και οχι μονο αυτο αλλα βγάζουν και αποτελέσματα με επιχειρήματα Ήθελα να ήξερα ποιοι είναι αυτοί που κάθε λίγο και λιγάκι αμφισβητούν έρευνες που διεξάγονται με στοιχεία και ονοματεπώνυμο και όχι μόνο αυτό αλλά θεωρούν φυσικό πως το gaming αποβλακώνει χωρίς επιχειρήματα. Ακόμα και αν τα αποτελέσματα της έρευνας δεν ήταν θετικά για το gaming, η επιστημονική κοινότητα επιβάλλεται να ερευνά. Προφανώς ορισμένοι δεν έχουν ιδέα από επιστημονικές έρευνες και πως προσπαθείς να αποδείξεις επιστημονικά ακόμα και κάτι που φαντάζει αλλόκοτο στο στενό μυαλουδάκι ορισμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν επιστήμονες με ανοιχτά μυαλά, διαφορετικά δεν θα συζητούσαμε μέσω διαδικτύου αλλά θα ανάβαμε φωτιές σε φρυκτωρίες για να μαζευτεί η φυλή. 2
Skylined Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ακόμα και αν τα αποτελέσματα της έρευνας δεν ήταν θετικά για το gaming Οι gamers είναι εξοικιωμένοι με το joystic οπότε αν τους δώσεις οτιδήποτε με joystick μάλλον θα το χειριστούν καλύτερα από κάποιον μη εξοικιωμένο. Δε το βλέπω ούτε ως θετικό ούτε ως αρνητικό, απλά ως γεγονός και μάλιστα αρκετά αυτονόητο ώστε να μη χρειάζεται καμία σοβαρή επιστημονική έρευνα για να το αποδείξει. Και νομίζω ότι η "έρευνα" είναι ελλειπής: Δε μας πληροφορεί αν συμβαίνει και το αντίθετο, αν δηλαδή οι χειριστές ρομποτικών χειρουργικών μηχανημάτων έχουν κάποιο πλεονέκτημα στο gaming με joystic όπως και αν οι gamers έχουν δεξιότητες στο χειρισμό και άλλων μηχανημάτων όπως π.χ. ανυψωτικών.
SilverCloak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Γέλασα με αρκετά σχόλια, αλλά διακρίνω μια εμπάθεια. Που είναι το περίεργο σε αυτά που λέει η έρευνα; Τα είπε και ο skylined. Ψιλοαδιάφορα τα υπολοιπά που ζητάει βέβαια. Το ζουμί του άρθρου είναι αυτό που λέει περί νέων τεχνικών εκπαίδευσης. Είναι γνωστό ότι η πιο αποτελεσματική εκπαίδευση είναι αυτή που μοιάζει με παιχνίδι. Όπως στο νηπιαγωγείο. Καταπιείτε λοιπόν τη σοβαροφάνειά σας, οι καιροί αλλάζουν. Ελπίζω μόνο οι μανάδες να είναι έτοιμες να αποκρούσουν τα 'προπονούμαι για χειρουργός´ με 'ωραια, ας μιλήσουμε για ανατομία ´ ή ´όπως πας, το πολύ να γίνεις χειρούργος ´.
Grey Warden Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αν εγώ σε μια ανασκαφή βρω σε υστερότερο στρώμα διαφορετική κεραμική από αυτήν στο προηγούμενο, είναι δεδομένο οτι υπήρξε κάποια πολιτισμική αλλαγή. Θα πρέπει όμως να κάνω κάποια έρευνα για να το αποδείξω κι ας φαίνεται ίσως για κάποιους αυτονόητο. Για το αν μια έρευνα είναι πλήρης ή ελλειπής θα πρέπει να διαβάσουμε την ίδια την έρευνα και όχι ένα άρθρο που αναφέρεται σε αυτήν. 1
umbrella co. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ευκαιρια μετα το πολυαναμενομενο agricultural simulator 2013 το οποιο βγηκε προσφατα να βγαλουνε και το surgical simulator aka surgical strike 2013! και μετα θα παω να χειρουργησω...χαχαχα Νοσοκομα, που ειναι το gamepa..εεε συγγνωμη το νυστερι ηθελα να πω...
Akina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 f1 , f2 , f1 ,f2, f3 , f3 ,f3....f3 .... heal re psofaw.... huhu !!!! Eυκαιρία να αλλάξω επάγγελμα xmmmm (πλακα κάνω ... )
slammingr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Χειρουργός γιατί οι λέξεις της Νέας Ελληνικής σε –ουργος (δηλ. οι σύνθετες με δεύτερο συνθετικό το ουσ. ἔργον) τονίζονται στη λήγουσα: δημιουργός, λειτουργός, ξυλουργός, λεπτουργός, υπουργός κ.τ.ο. Επομένως και χειρουργός – η οποία, σημειωτέον, είναι λέξη της αρχαίας (< χείρ + ἔργω/ἔργον) και αρχικά είχε τη, διαφανή ετυμολογικά, σημασία: ὁ ἐργαζόμενος, ὁ πράττων, ὁ ἐκτελῶν τι διά τῶν χειρῶν, ὁ ἐξασκῶν χειρωνακτικόν τι ἐπάγγελμα. Εξαιρούνται – και παροξύνονται – τα κακόσημα κακούργος, πανούργος & ραδιούργος (για το τελευταίο, μάλιστα, παλαιότερα έχει προταθεί, ως ορθότερος, ο τονισμός στη λήγουσα). Τώρα αν παίρνει φακελάκι, τότε βεβαίως τονίζεται στη παραλήγουσα. Ξεχασες νομίζω κάτι..η λέξη χειρουγός, προτού φτάσει να σημαίνει τον γιατρό που επεμβαίνει χειρουργικώς σήμαινε τον εργαζόμενο με τα χέρια (μετά τον 1 αιω.) , χειρωνακτικά, τον τεχνίτη, και τον καλλιτέχνη. Αν η λέξη θεωρηθεί αντιδάνειο, όπως πχ. ο εγωισμός (Fr. égoisme) τότε μπορεί κάλλιστα να παρατονιστεί.Μην ξεχνάμε βέβαια πως όταν μια λέξη εφαρμόζεται, σε αυτή της την μορφή, απο τον λαό, τότε θεωρείται σωστή... Αφου το είδες που το είδες απο τον Μπαμπινιωτη και το αντέγραψες λέξη κατα λέξη, καντο τουλάχιστον σωστά!
norms Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ε καλά, μελέτες για το βελτιωμένο hand-eye coordination των gamers έχουμε δει με το κιλό. Αρκεί να δει κάποιος πως παίζουν starcraft οι Κορεάτες και θα καταλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα