dimitris2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο Mozilla Firefox browser είναι από σήμερα διαθέσιμος σε περισσότερες Android συσκευές, χάρις την υποστήριξη επεξεργαστών ARMv6 με αρκετούς προγραμματιστές να υπολογίζουν ότι θα υποστηρίζονται περίπου 250 εκατομμύρια επιπλέον smartphones.Μέχρι σήμερα ο Firefox για Android υποστήριζε μόνο συσκευές με το λογισμικό του Android 2.2 και με ARMv7 επεξεργαστές. Πλέον η λίστα των συμβατών συσκευών μεγαλώνει θεαματικά, με πολύ περισσότερες συσκευές να προστίθενται σε αυτή όπως για παράδειγμα το HTC Cha Cha και το Samsung Galaxy Ace. Η Mozilla παρουσιάζει επίσης την ενσώματωση της τεχολογίας TraceBack, η οποία επιτρέπει τους χρήστες του Android με δυσκολίες όρασης να κάνουν περιήγηση στο Internet με την οθόνη ανάγνωσης χωρίς καμία επιπλέον ρύθμιση . Ακόμη οι δυνατότητες Explore by Touch αλλά και Gesture Navigation οι οποίες ενσωματώθηκαν πρόσφατα στο λογισμικό υποστηρίζονται απροβλημάτιστα και από τη νέα έκδοση του Firefox. Όλες αυτές οι νέες λειτουργίες συνεργάζονται έτσι ώστε να κάνουν το browsing μια πιο εύκολη εμπειρία για τα άτομα με προβλήματα όρασης αξιοποιώντας τις φωνητικές οδηγίες, ήχους αλλά και δονήσεις. Η τελευταία έκδοση του Firefox που περιλαμβάνει όλες αυτές τις νέες αλλαγές είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στην Android συσκευή σας μέσα από το Play Store. Site: Techradar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Eπιτέλους η αλεπού και στο ZTE Blade Για να δούμε τι λέει... Fail Αυτά είναι τα minimum requirements - Support for Android ARMv6 phones with at least an 800MHz processor and a minimum of 512MB of available RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 250 εκατομμύρια επιπλέον! Τα νούμερα ζαλίζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Στο παρελθόν πάντως που είχα δοκιμάσει τον firefox δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να έχουν φτιάξει τα πράγματα προς το καλύτερο αφού τον χρησιμοποιώ στο pc πολλά χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazzaroleo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Να πω την αλήθεια στο pc τον έχω χρόνια αλλά στο κινητό.. Δύσκολα.. Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Να πω την αλήθεια στο pc τον έχω χρόνια αλλά στο κινητό.. Δύσκολα.. Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τον είχα δοκιμάσει παλιότερα και ήταν σαν βαρίδι. Έχει αλλάξει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σιγά τα ωά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOVExVOTKA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Στο PC το μόνο καλό από το Mozila είναι η 64μπιτη έκδοση ,ο Waterfox. Tωpa στο κινητό δεν ξέρω πως τα πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο ανταγωνισμός φουντώνει προς όφελος των καταναλωτών μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Στο παρελθόν πάντως που είχα δοκιμάσει τον firefox δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να έχουν φτιάξει τα πράγματα προς το καλύτερο αφού τον χρησιμοποιώ στο pc πολλά χρόνια Ο Firefox Android ειναι ακομη beta και υπο συνεχη αναπτυξη. Η βελτιωση του ειναι αδιακοπτη και εμφανης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Στο κινητό μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το δοκίμασα στο κινητό μόλις (νέο v και xperia t) σε σχέση με το dolphin browser που το έχω για default (το default έφαγε πλήρες uninstall) είναι ποιο βάρη και από tank.......... στο pc ναι προσφέρει πολλές δυνατότητες κλπ και ας είναι βάρη το προτιμώ......... αλλα στα κινητά το έχει χάσει το παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχουν εξαιρετικά browser όπως το dolphin......... asta la vista.... φώφη (στα κίνιτα τουλάχιστον) κατά τα αλλα πέρα από ότι είναι βαρύς κάτι κακό δεν παρατήρησα πολλές και χρήσιμες δυνατότητες καλο sinc...... αλλα στο νέο v τουλάχιστον το βγάλε nock out το κινητό λες και άνοιξα ένας θεός ξέρει τι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 το δοκίμασα στο κινητό μόλις (νέο v και xperia t) σε σχέση με το dolphin browser που το έχω για default (το default έφαγε πλήρες uninstall) είναι ποιο βάρη και από tank.......... στο pc ναι προσφέρει πολλές δυνατότητες κλπ και ας είναι βάρη το προτιμώ......... αλλα στα κινητά το έχει χάσει το παιχνίδι από την στιγμή που υπάρχουν εξαιρετικά browser όπως το dolphin......... asta la vista.... φώφη (στα κίνιτα τουλάχιστον) κατά τα αλλα πέρα από ότι είναι βαρύς κάτι κακό δεν παρατήρησα πολλές και χρήσιμες δυνατότητες καλο sinc...... αλλα στο νέο v τουλάχιστον το βγάλε nock out το κινητό λες και άνοιξα ένας θεός ξέρει τι... στις τελεταιες εκδοσεις παντως εχει γινει παρα πολυ καλος ο στοκ , o οποιος μαζι με τον dolphin ειναι ο πιο γρηγορος αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο chrome ειναι λιγο βλαμμενος και δεν εχει τη σπιρταδα του στοκ (ο οποιος στοκ εχει επιλογη συγχρονισμου με τον chrome στο pc ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 flash Παίζει ; μέχρι στιγμής μόνο ο android explorer παίζει flash. chrome και opera όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ο Firefox Android ειναι ακομη beta και υπο συνεχη αναπτυξη. Η βελτιωση του ειναι αδιακοπτη και εμφανης. O Firefox android 17 δεν είναι beta. Ο Firefox για android έχει 4 κάναλια ενημερώσεων όπος και ο Firefox για Desktop. Release, Beta, Aurora, Nightly flash Παίζει ; μέχρι στιγμής μόνο ο android explorer παίζει flash. chrome και opera όχι. ναι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα