panagiotis3600 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας παιδιά ! Έχω προβληματιστεί στο θέμα της Μπαταρίας του χ10 mini pro. Βέβαια το πρόβλημα μου είναι ότι δεν φορτίζει επειδή έχει σπάσει εντελώς η USB θύρα αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Σκεφτηκα να βάλω την μπαταρία του xperia Χ10 mini pro στο xperia Χ8(όπου δεν ταιριάζει αλλά με κάποιον τρόπο εφαρμόζει ώστε να το φορτίζω από εκεί. Από όσο διάβασα πάνω στην μπαταρία γράφει (xperia x10 mini pro 3.6V 930mAh) ενώ (Xperia x8 3.7V 1000++ mAh) Αν δοκιμάσω το "πείραμα" μου ώστε να φορτίζω την μπαταρία από το άλλο κινητό για να ξανά λειτουργήσει το κινητάκι λέτε να κάνει κανένα τσάφ; :P :P Υ.Γ. Το xperia x8 είναι του αδερφού μου . Έχω ξεμείνει με ένα nokia 6310!
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας παιδιά ! Έχω προβληματιστεί στο θέμα της Μπαταρίας του χ10 mini pro. Βέβαια το πρόβλημα μου είναι ότι δεν φορτίζει επειδή έχει σπάσει εντελώς η USB θύρα αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Σκεφτηκα να βάλω την μπαταρία του xperia Χ10 mini pro στο xperia Χ8(όπου δεν ταιριάζει αλλά με κάποιον τρόπο εφαρμόζει ώστε να το φορτίζω από εκεί. Από όσο διάβασα πάνω στην μπαταρία γράφει (xperia x10 mini pro 3.6V 930mAh) ενώ (Xperia x8 3.7V 1000++ mAh) Αν δοκιμάσω το "πείραμα" μου ώστε να φορτίζω την μπαταρία από το άλλο κινητό για να ξανά λειτουργήσει το κινητάκι λέτε να κάνει κανένα τσάφ; :P :P Υ.Γ. Το xperia x8 είναι του αδερφού μου . Έχω ξεμείνει με ένα nokia 6310! κ τι θα κάνεις δηλαδή έστω ότι φορτίζει μέρα παρά μέρα που θα σου αδειάζει θα βγάζεις κ θα βάζεις τις μπαταρίες? καλύτερα βάψτο μπλε κ πέτα το στη θάλασσα, όλη η σειρά xperia mini kai mini pro... πάρε το LG L3 που έχει βγει μπόμπα με 119 ευρουλάκια κ είσαι άρχοντας.
panagiotis3600 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 κ τι θα κάνεις δηλαδή έστω ότι φορτίζει μέρα παρά μέρα που θα σου αδειάζει θα βγάζεις κ θα βάζεις τις μπαταρίες? καλύτερα βάψτο μπλε κ πέτα το στη θάλασσα, όλη η σειρά xperia mini kai mini pro... πάρε το LG L3 που έχει βγει μπόμπα με 119 ευρουλάκια κ είσαι άρχοντας. haha , βασικα ηθελα απλα να το φορτισω μια φορα για να δω τα προβληματα του , παντως βρηκα αλλο xperia x10 mini pro και εβαλα την μπαταρια μου . Πραγματικα το κινητο πλεον δεν αξιζει με τιποτα !!! αν ανοιξω το πληκτρολογιο χαλαει η toutch και η οθονη... και μετα οταν το κλεινω ξανα επανερχετε αλλα χωρις να νιωθει η toutch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα