RABMfan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Γεια παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα. Ένας φίλος μου, μου έστειλε κάποια μουσικά αρχεία μέσω ενός link mediafire στο e-mail μου. Κατεβάζω το αρχείο και όταν προσπαθώ να το κάνω unzipp μου ζητάει κωδικό χωρίς να έχει βάλει ο φίλος μου. Το ξανατσεκάρω με άλλον φίλο μου ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με τη διαφορά ότι εκείνος έβαλε κωδικό. Κατεβάζω το αρχείο βάζω το σωστό κωδικό και πάλι μου τον βγάζει άκυρο και δε μπορώ να κάνω unzipp. Έχω την τελευταία έκδοση winrar. Τα αρχεία είναι προσωπικά μουσικά αρχεία χωρίς trademark οπότε δε νομίζω να είναι νομικό το πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω copy paste το link του mediafire από το mail. Τίποτα Δοκίμασα να πληκτρολογήσω τη διεύθυνση του αρχείου mediafire κατευθείαν στο browser. Τίποτα Δε νομίζω να είναι θέμα corrupt files γιατί δε θα μου ζητούσε κωδικό χωρίς να υπάρχει. Έψαξα στο διαδίκτυο για λύση και δε βρήκα. Το αστείο είναι ότι τα mediafire links από άλλα sites τα κατεβάζω και τα κάνω unzipp κανονικά. Κάποια ιδέα?
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τον ρώτησες τον φίλο σου γιατί τα έκανε σε zip και τι κωδικό έβαλε; Γιατί δεν τα ανέβασε απλά σαν mp3; Για δοκίμασε με αυτό το mp3 (http://www.mediafire.com/?2h4p4wcrr1c5kxn) και το ίδιο σε zip χωρίς κωδικό (http://www.mediafire.com/?j38a8zjrsva9fu2)
RABMfan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το άνοιξα κανονικά το zip σου αλλά το πρόβλημα, όπως είπα παραπάνω, είναι ότι ο φίλος μου δεν είχε βάλει κωδικό. Όταν το τσέκαρα με άλλον με διαφορετικά αρχεία που είχε βάλει κωδικό πάλι δεν το άνοιγε ενώ έβαζα το σωστό κωδικό. Ξέχασα να αναφέρω ότι επικοινώνησα με τη Mediafire και μου είπε πως τα links είναι εντάξει και παίζει να έχει θέμα το winrar. Ανταλλάσσουμε zippαρισμένα γιατί θέλει zipp για πολλά αρχεία.
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Περίεργο μου φαίνεται. Χρησιμοποιεί κι εκείνος (την τελευταία έκδοση του) winrar; Αν όχι, πες του να το δοκιμάσει.
RABMfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ναι έχουμε την ίδια έκδοση... Είναι αρκετά περίεργο πρόβλημα...
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε να το κατεβάσεις από άλλο pc αν έχεις τη δυνατότητα, ακόμα κι από smartphone. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα χα την σκέψη να κάνω κανα scan το pc για ιό/malware/spyware.
RABMfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτό το scan είναι εξειδικευμένο ή απλά scanάρω κανονικά με το antivirus? Δεν είμαι πολύ έμπειρος με τα antivirus....
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Προσωπικά προτιμώ SUPERAntiSpyware (free) και Malwarebyets Anti-Malware (free).
RABMfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Οκ θα το τσεκάρω και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασες να ανεβάσεις ένα δικό σου zip με κωδικό στο mediafire και να το ξανακατεβάσεις;
Gkogkos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 γιατί δεν δοκιμάζεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα αποσυμπίεσης να δεις τι γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα