thodoras13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 λοιπόν έχω μια Q που με 5€ δίνει 500mb internet, αν πάρω ένα USB modem stick Huawei E3131 που δίνει και η wind θα μπορώ να μπω από έναν σταθερό υπολογιστή έστω για να χαζέψω καμιά σελίδα, μου χρειάζεται για λίγες μέρες τον μήνα και γιαυτό δεν θέλω να κάνω κάποιο συμβόλαιο. για να μετρήσω την κίνηση λέω να βάλω αυτό : network meter αν υπάρχει κάτι καλύτερο σαν ακούω(διαβάζω ).
nikoskon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σαφώς και μπορείς. Το κατά πόσο αξίζει, είναι άλλο θέμα. Sent from my iPhone using Insomnia
thodoras13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 απλά επειδή το θέλω για 5-6 μέρες τον μήνα νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση μιας και στα έτοιμα πακέτα που υπάρχουν δεν βλέπω και πολύ καλές τιμές και εκτός από αυτό είναι και το συμβόλαιο στην μέση. σταθερό internet έχω δεν θα το χρησιμοποιώ για κατέβασμα και youtube απλά καμιά (σελίδα-foroum και άλλα τέτοια για καμιά ενημέρωση ) δηλαδή μέχρι 10€ ποια είναι οι καλύτερη λύση ? καθώς επίσης λίγο που έψαξα χθες βρήκα και αυτήν την μέθοδο : Χρήση του τηλεφώνου σας σαν μόντεμ USB (Tethering)(λέτε να υπάρχει πρόβλημα και να καθυστερεί το net ) το έχει δοκιμάσει κάποιος γιατι έτσι γλιτώνω και την αγορά του usb
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 απλά επειδή το θέλω για 5-6 μέρες τον μήνα νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση μιας και στα έτοιμα πακέτα που υπάρχουν δεν βλέπω και πολύ καλές τιμές και εκτός από αυτό είναι και το συμβόλαιο στην μέση. σταθερό internet έχω δεν θα το χρησιμοποιώ για κατέβασμα και youtube απλά καμιά (σελίδα-foroum και άλλα τέτοια για καμιά ενημέρωση ) δηλαδή μέχρι 10€ ποια είναι οι καλύτερη λύση ? καθώς επίσης λίγο που έψαξα χθες βρήκα και αυτήν την μέθοδο : Χρήση του τηλεφώνου σας σαν μόντεμ USB (Tethering)(λέτε να υπάρχει πρόβλημα και να καθυστερεί το net ) το έχει δοκιμάσει κάποιος γιατι έτσι γλιτώνω και την αγορά του usb απλά στην περίπτωση του tethering ουσιαστικά το κινητό μετατρέπεται σε hotspot κ δίνει ασύρματα ίντερνετ στον υπολογιστή σου με την προυπόθεση ότι ο υπολογιστής σου έχει κάρτα δικτύου για να πιάνει ασύρματα το ιντερνετ από το κινητό.. Sent from my iPhone using Insomnia
thodoras13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 απ όσο διάβασα πρέπει να λειτουργεί και μέσω κινητού από usb (έτσι λέω να το κάνω )
gs20309 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 απ όσο διάβασα πρέπει να λειτουργεί και μέσω κινητού από usb (έτσι λέω να το κάνω ) φαντάζομαι ναι και εξαρτάται πιθανότητα από τη συσκευή, δεν έχουν όλες δυνατότητα tethering
humanoid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 απ όσο διάβασα πρέπει να λειτουργεί και μέσω κινητού από usb (έτσι λέω να το κάνω ) Μια χαρά λειτουργεί μέσω tethering, αρκεί να χρησιμοποιείς κάποιο smartphone Ανέφερε μας αν θέλεις το μοντέλο, για να σου απαντήσουμε με σιγουριά.
thodoras13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ένα zte carls είναι αλλά απ όσο είδα προσφέρει την δυνατότητα αυτή.
Hopi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ένα zte carls είναι αλλά απ όσο είδα προσφέρει την δυνατότητα αυτή. Φίλε από όσο ξέρω το ZTE Carl προσφέρει μια χαρά τη δυνατότητα του tethering όπως όλα άλλωστε τα Android smartphones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα