achilles_g_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ. Όταν το είχα ψάξει δεν υποστήριζε! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2012 από achilles_g_
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αν το δοκιμασεις μετα Plz γραψε και ενα feedback να υπαρχει εδω γιατι θα ενδιαφερει αρκετο κοσμο που εχει tp link repeaters.αν πηγαν ολα οκ πως επαιζε μετα αν ειχες κανα θεμα με την διαδικασια κτλ.αν δεν σου ειναι κοπος.
achilles_g_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Εννοείται, όταν ξεπερδέψω με την infoquest θα γράψω αν το καινούργιο που θα μου δώσουν δουλεύει σωστά ή όχι. Αν συνεχίζει τα δικά του, θα περάσω dd wrt και βλέπουμε!
Alxnks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 οπως ειπα και σε αλλο φιλο...κατι τετοιο ισως; http://www.ebay.co.uk/itm/190756166053?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Candlemass Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πάντως, όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα, το DD-WRT παίζει πολύ καλά στα TP-Link που υποστηρίζει, και είναι αρκετά. Ενδεικτική λίστα : tplink_tl-mr3020 tplink_tl-mr3420 tplink_tl-wa801ndv1 tplink_tl-wa901ndv1 tplink_tl-wr1043nd tplink_tl-wr703nv1 tplink_tl-wr740nv1 tplink_tl-wr740nv2 tplink_tl-wr740nv3 tplink_tl-wr740nv4 tplink_tl-wr741ndv1 tplink_tl-wr741ndv4 tplink_tl-wr743nv1 tplink_tl-wr840nv1 tplink_tl-wr841ndv3 tplink_tl-wr841ndv5 tplink_tl-wr841ndv7 tplink_tl-wr842ndv1 tplink_tl-wr941ndv2 tplink_tl-wr941ndv3 tplink_tl-wr941ndv4 Έχω περάσει προσωπικά DD-WRT στο πιο φτηνό τους μοντέλο TL-WR740N με τα 15€ και δουλεύει σαν repeater για να μοιράζει ενσύρματα και ασύρματα το 3G internet από ένα android κινητό και συμπεριφέρθηκε άψογα! Με αρκετά καλή εμβέλεια κιόλας. Όσο το δούλευα μου φάνηκε να έχει εφάμιλλες επιδόσεις με το WRT54GL της Linksys που επίσης τρέχει DD-WRT και είναι ο βασικός μου repeater. Απλά επειδή συνήθως τα TP-Link έχουν Atheros chipset, θα πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες για το συγκεκριμένο chipάκι, επειδή συμπεριφέρεται λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα Broadcom.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εννοείται, όταν ξεπερδέψω με την infoquest θα γράψω αν το καινούργιο που θα μου δώσουν δουλεύει σωστά ή όχι. Αν συνεχίζει τα δικά του, θα περάσω dd wrt και βλέπουμε! και να παιξει σωστα μαλλον αξιζει παλι να περασεις dd wrt. οπως ειπα και σε αλλο φιλο...κατι τετοιο ισως;http://www.ebay.co.uk/itm/190756166053?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 εχει ηδη το tp link και περιμενει να του το αλλαξουν και λογικα θα του το αλλαξουν με ιδιο.καλα τα Powerline αλλα πρεπει να δει και αν ειναι στον ιδιο πινακα κτλ.αν μπορουσε να βρει για δοκιμη πρωτα θα ηταν μια λυση πριν δωσει λεφτα.εκτος αν καλυφτει με το tp link οταν του το αλλαξουν.
Alxnks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εχει ηδη το tp link και περιμενει να του το αλλαξουν και λογικα θα του το αλλαξουν με ιδιο.καλα τα Powerline αλλα πρεπει να δει και αν ειναι στον ιδιο πινακα κτλ.αν μπορουσε να βρει για δοκιμη πρωτα θα ηταν μια λυση πριν δωσει λεφτα.εκτος αν καλυφτει με το tp link οταν του το αλλαξουν. δεν ειναι powerline αυτο ρε συ...standalone repeater ειναι (και εχει και εξοδο για ενσυρματο), απλα ειναι πολυ compact και παει κατευθειαν στην πριζα
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι powerline αυτο ρε συ...standalone repeater ειναι (και εχει και εξοδο για ενσυρματο), απλα ειναι πολυ compact και παει κατευθειαν στην πριζα σημειωσε λαθος.το ειδα γρηγορα το Link και νομιζα οτι ηταν Powerline που ειχαν βαλει πανω και wifi.λιγο noname Η μαρκα?
Alxnks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 σημειωσε λαθος.το ειδα γρηγορα το Link και νομιζα οτι ηταν Powerline που ειχαν βαλει πανω και wifi.λιγο noname Η μαρκα? κινεζια..τι περιμενεις. αλλα δειχνει καλη φαση, μικρο, διακριτικο, με εξοδο ethernet. τα πουλανε κι εδω, με ονομα...ειτε logilink ειτε oem, αλλα δεν νομιζω να συμφερει: http://www.skroutz.g...ter-WL0128.html (43.5 ευρω) http://www.skroutz.g...-CVSB-K189.html (45.5 ευρω) ενω απο ebay βγαινει στα 20-22 ευρω (απο κινα ισως και λιγοτερο, αλλα προτιμω αγγλια για πιο γρηγορη παραδοση).
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 με 20-22 ευρω σιγουρα παιρνεις tp link που οσο νανε το θεωρο καλυτερο απο Κινεζικο + οτι ειπαν οτι παιρνει dd-wrt και με λιγα λεφτα παραπανω παιζει να βρεις και κανα d link.με 40 κατι βρισκεις πλεον και air live καποια φτηνα μοντελα που κανουν απλα απειρα πραγματα.7-8 διαφορετικα Modes παιζουν.συν οτι εχει και ταχυδρομικα απο το ebay:(
Alxnks Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ναι οκ, απλα δεν εχεις την ευκολια αυτου που το βαζεις πανω στην πριζα και παπαλα. κι οχι, το συγκεκριμενο που εχω βαλει δεν εχει μεταφορικα, 19.5-20 ευρω τελικη τιμη απο αγγλια
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ναι οκ, απλα δεν εχεις την ευκολια αυτου που το βαζεις πανω στην πριζα και παπαλα. κι οχι, το συγκεκριμενο που εχω βαλει δεν εχει μεταφορικα, 19.5-20 ευρω τελικη τιμη απο αγγλια πρεπει να εχει και αυτο ρυθμισεις λογικα για να του πεις ποιο δικτυο θα κανει Repeat.Πραγματι δεν εχει ταχυδρομικα.μπραβο τους.εδω παιρνεις αναπτηρα και σε χρεωνουν του κοσμου τα ταχυδρομικα και αυτοι τα εχουν free.λογικα θα τα παιρνουν 2-3 ευρω τα δινουν 20 οποτε λενε χαλαλι τα ταχυδρομικα.βεβαια unregistered delivery ειναι λιγο risky πλεον
achilles_g_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε ο αντικαταστάτης οπότε αρχίζω δοκιμές. Ενώ είχα το κλασσικό δηλαδή αυτό http://www.getitnow..../prod1430079pp/ Μου ήρθε αυτό http://www.you.gr/b2...FEF3BACAD19972F Bέβαια σαν μοντέλα έχουν το ίδιο όνομα (TL-WA801ND), διαφορετική εμφάνιση και πλέον το καινούργιο είναι v2. Ας ελπίσω να δουλέψει σωστά αυτή τη φορά. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2012 από achilles_g_
achilles_g_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Επανέρχομαι με εντυπώσεις από το νέο wa801nd. Καταρχήν είναι απαράδεκτοι γιατί στο manual που είχε μέσα (σε όλες τις γλώσσες) οι οδηγίες έλεγαν ότι δίνω καρφωτή ip στον υπολογιστή 192.168.1.100 και μετά μπορώ να το σεταρω με 192.168.1.254. Αυτό δεν μου δούλεψε ποτέ, τι reset τι αλλαγή υπολογιστή, τι αλλαγή καλωδίου. Τελικά στη συσκευασία είχε και δεύτερο manual, μόνο στα αγγλικά που έλεγε ότι το μόνο που είχα να κάνω ήταν να μπω με 192.168.0.254 (ούτε καρφωτή ip στον υπολογιστή, ούτε τίποτα). Πρφανώς είχαν παλαιότερα manual από v1 και έβαλαν τα ίδια μέσα. Το κουτί ήταν σφραγισμένο οπότε είναι θέμα tp link. Στα ευχάριστα, μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν έχω τα προβλήματα που αντιμετώπισα εξαρχής με το πρώτο.
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα μου ήρθε ο αντικαταστάτης οπότε αρχίζω δοκιμές. Ενώ είχα το κλασσικό δηλαδή αυτό http://www.getitnow..../prod1430079pp/ Μου ήρθε αυτό http://www.you.gr/b2...FEF3BACAD19972F Bέβαια σαν μοντέλα έχουν το ίδιο όνομα (TL-WA801ND), διαφορετική εμφάνιση και πλέον το καινούργιο είναι v2. Ας ελπίσω να δουλέψει σωστά αυτή τη φορά. πολλες εταιρειες βγαζουν πιο καινουρια Revisions κατα καιρους Επανέρχομαι με εντυπώσεις από το νέο wa801nd. Καταρχήν είναι απαράδεκτοι γιατί στο manual που είχε μέσα (σε όλες τις γλώσσες) οι οδηγίες έλεγαν ότι δίνω καρφωτή ip στον υπολογιστή 192.168.1.100 και μετά μπορώ να το σεταρω με 192.168.1.254. Αυτό δεν μου δούλεψε ποτέ, τι reset τι αλλαγή υπολογιστή, τι αλλαγή καλωδίου. Τελικά στη συσκευασία είχε και δεύτερο manual, μόνο στα αγγλικά που έλεγε ότι το μόνο που είχα να κάνω ήταν να μπω με 192.168.0.254 (ούτε καρφωτή ip στον υπολογιστή, ούτε τίποτα). Πρφανώς είχαν παλαιότερα manual από v1 και έβαλαν τα ίδια μέσα. Το κουτί ήταν σφραγισμένο οπότε είναι θέμα tp link. Στα ευχάριστα, μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν έχω τα προβλήματα που αντιμετώπισα εξαρχής με το πρώτο. μαλλον το Manual με τις πολλες γλωσσες μπορει να μην εχει βγει σε νεα εκδοση οποτε εβαλαν αυτο μεσα.β.επρεπε να αφησεις καταρχην να δεις αν θα σου δωσει Ip ο dchp πριν βαλεις καρφωτα.καποιες αλλες εταιρειες βεβαια γραφουν την Ip και το Username πανω στο ιδιο το ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα